Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

günaydın kızlar sabah doktora gittim geldim. bi sıkıntı yok büyüyor bakalım :) şaka maka az kaldı doğuma da
iyi canım fena degil bizde benimde biraz başım agrıyo çok asabiyim bugunlerde thammülüm yok insanlara karşı özellikle işyerindekilere
ay bende kocama öyleyim adam yüzüme bakmasına bile tahammül edemiyorum

günaydın kızlar sabah doktora gittim geldim. bi sıkıntı yok büyüyor bakalım :) şaka maka az kaldı doğuma da

Size de maşallah :)
Koca konusuna ise hiç değinmiyorum. Sabah 5 de uyandım baş ağrısına. Adam yatakta sağdan sola döndü diye sinirlendim kalktım salonda yattım ben olsam bana katlanamazdım yani

yoo kocamla alakalı bir sıkıntımız yok aksine işe bile gitmesin istiyrm hep yanımda olsun istiyrm

Günaydın kizlar ben çok hastayim 3 gundur başımı kaldiramiyorum grip olmuşum tüm vücudum ağrıyo. Bugün biraz daha iyiyim size bakayim dedim. Nasilsiniz bir sorun yoktur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…