- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.321
ay bende kocama öyleyim adam yüzüme bakmasına bile tahammül edemiyorumiyi canım fena degil bizde benimde biraz başım agrıyoçok asabiyim bugunlerde thammülüm yok insanlara karşı özellikle işyerindekilere
Bitti gibi bişey. Beşiğiyle küvetini de aldık mı hazır :))
Nisan sonundan itibaren gelebilir
Sanki hiç doğurmacakmışım hep hamile kalacakmışım gibi bi hissiyat içerisindeyim
Evet ama onunla da muhabbet edilmiyorki. Anında uyku moduna geçiyor :))hahaha seninki de ayrı bir vaka
ama kendime tahammül edememeyi tercih ederim inan :) yalnız degilsinn minnak kızın var
Ay inşallah yaaaaae 1 sene hamile kalınca normal öyle gelmesibu yaz kucağnda olucak artık kızın
Size de maşallah :)günaydın kızlarsabah doktora gittim geldim. bi sıkıntı yok büyüyor bakalım :) şaka maka az kaldı doğuma da
ay bende kocama öyleyim adam yüzüme bakmasına bile tahammül edemiyorum
Size de maşallah :)
Koca konusuna ise hiç değinmiyorum. Sabah 5 de uyandım baş ağrısına. Adam yatakta sağdan sola döndü diye sinirlendim kalktım salonda yattımben olsam bana katlanamazdım yani
ee olcak okdr uyuyacak ki büyüyecekEvet ama onunla da muhabbet edilmiyorki. Anında uyku moduna geçiyor :))
yoo kocamla alakalı bir sıkıntımız yok aksine işe bile gitmesin istiyrm hep yanımda olsun istiyrmgünaydın kızlarsabah doktora gittim geldim. bi sıkıntı yok büyüyor bakalım :) şaka maka az kaldı doğuma da
ay bende kocama öyleyim adam yüzüme bakmasına bile tahammül edemiyorum
Aaa sahi gitmişşhamilelik takvimlerimize nolmuş yahu
aa geçmiş olsun canımGünaydın kizlar ben çok hastayim 3 gundur başımı kaldiramiyorumgrip olmuşum tüm vücudum ağrıyo. Bugün biraz daha iyiyim size bakayim dedim. Nasilsiniz bir sorun yoktur ins
Teşekkürler canimaa geçmiş olsun canım
Günaydın kizlar ben çok hastayim 3 gundur başımı kaldiramiyorumgrip olmuşum tüm vücudum ağrıyo. Bugün biraz daha iyiyim size bakayim dedim. Nasilsiniz bir sorun yoktur ins
Aradim kuzum bol bol meyve ve dinlen dedi. Basım cok ağrıyo dayanamazsan parol icebilirsin dedi ama tabi ben yine icmemekten yanayim. Yatiyorum simdi bakalim bi iki güne iyice toparlariz insbi doktoru mu arasan ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?