- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.341
Aradim kuzum bol bol meyve ve dinlen dedi. Basım cok ağrıyo dayanamazsan parol icebilirsin dedi ama tabi ben yine icmemekten yanayim. Yatiyorum simdi bakalim bi iki güne iyice toparlariz ins
Kizlar hasta yatarken de bos durmadim ve oglumun besigiyle bebek arabasini aldim. Bi iki güne kadar beşik eve gelip yerlesecek cok heyecanliyim yatak odasina koyacam direk bi daha yer degistirmeye gerek kalmasin diye. Ama tabi her gece besige bakmaktan uyumam diye kocam doğana kadar çocuk odasina koymak için ısrar ediyo
Çok güzeller, güzel günlerde eskitinEki Görüntüle 1974183 Eki Görüntüle 1974184 arabanin turkuaz rengini aldim travel sistem. Besik de aynisi asansörlü ön tarafi yukselip alcalabiliyo hosuma gitti cekmeceleri falan baya büyük. Gerci besik de kocaman nerdeyse ben sigarim icine
ahhahaaa ne güzell fotolarını atablr msn bakalım ne aldın
Teşekkür ederiz teyzesiÇok güzeller, güzel günlerde eskitin
Güle güle kullansın minikEki Görüntüle 1974183 Eki Görüntüle 1974184 arabanin turkuaz rengini aldim travel sistem. Besik de aynisi asansörlü ön tarafi yukselip alcalabiliyo hosuma gitti cekmeceleri falan baya büyük. Gerci besik de kocaman nerdeyse ben sigarim icine
hhmasal geçmiş olsun canım
ilkinilkin ben başımın huyunu bilirim. Bi başladımı 3 gün geçmez. Tam 3 gün. Ne içsem ne yapsam fayda etmez. Ancak migrenim için doktorun verdiği ilacı alırsam. E onu da içemeyeceğim için mecbur çekecem. Bayadır ağırmıyordu ama. İnşallah tekrar etmez.
günaydın canım :) aynen neyse sağlık olsun :)günasaaaaaydınnn kızlarrrr. açıklamaya baktınız mı? artık bizim bu sayfalarda hamilelik takvimi gözükmycekmiş. primanın sponsorlğnda ya sayfa, anlaşma yokmş artk o yüzden çkmycakmş
günaydın canım :) aynen neyse sağlık olsun :)
alış artık canım az kaldışimdi böyle yazınca eksik eksik geliyo gözüme
napıyosun iyi misn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?