Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Kizlar hasta yatarken de bos durmadim ve oglumun besigiyle bebek arabasini aldim. Bi iki güne kadar beşik eve gelip yerlesecek cok heyecanliyim yatak odasina koyacam direk bi daha yer degistirmeye gerek kalmasin diye. Ama tabi her gece besige bakmaktan uyumam diye kocam doğana kadar çocuk odasina koymak için ısrar ediyo

aa ne güzell fotolarını atablr msn bakalım ne aldın

hhmasal geçmiş olsun canım
ilkinilkin ben başımın huyunu bilirim. Bi başladımı 3 gün geçmez. Tam 3 gün. Ne içsem ne yapsam fayda etmez. Ancak migrenim için doktorun verdiği ilacı alırsam. E onu da içemeyeceğim için mecbur çekecem. Bayadır ağırmıyordu ama. İnşallah tekrar etmez.

İnş

günasaaaaaydınnn kızlarrrr. açıklamaya baktınız mı? artık bizim bu sayfalarda hamilelik takvimi gözükmycekmiş. primanın sponsorlğnda ya sayfa, anlaşma yokmş artk o yüzden çkmycakmş

günasaaaaaydınnn kızlarrrr. açıklamaya baktınız mı? artık bizim bu sayfalarda hamilelik takvimi gözükmycekmiş. primanın sponsorlğnda ya sayfa, anlaşma yokmş artk o yüzden çkmycakmş
günaydın canım :) aynen neyse sağlık olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…