Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

dur tırsma hemen bakalım ne diyecek doktor inş normal bir kasılmadır haber ver bizede
İnşallah bakalım. Sanki adet olucam bir anda kan boşalacakmış gibi bir his var kasıklarımda. Dün bütün gün sürdü. Sonra akşam kesildi. Sabahtan beri yine başladı. 11.30da randevu haber veririm tabiikisi :))

Sıkıntı yok gençler :)
1750 gr 43 cm olmuş tosuncuk :)
Nst ye de girdim sancı çıkmadı. Enfeksiyon da baya düşmüş şimdiye kadarki en düşük seviyede. Artık boooolll bol suyla onu da yok etmeye çalışıcaz. Serklaj da yerli yerinde. Doktor 40 a kadar gider bu dedi. Keyfim yerinde hava da güzel azcık dışarda takılayım madem

maşallah maşallah doktor ne kadar olacğaı hakkında bi tahmnde bulunuyo mu hiç. boyu kg su şu kadar olur doğmda falan diye. iyi gidiyo sanki demi Hayatcık

maşallah maşallah doktor ne kadar olacğaı hakkında bi tahmnde bulunuyo mu hiç. boyu kg su şu kadar olur doğmda falan diye. iyi gidiyo sanki demi Hayatcık
2 hafta kadar ileride gözüküyor ama böyle devam eder mi belli olmaz tabii, doktor da bişey demedi şimdiye kadar ama iri bebek olma ihtimali var.
Nasıl bir rahatlama geldi bana anlatamam kızlar ya :))

2 hafta kadar ileride gözüküyor ama böyle devam eder mi belli olmaz tabii, doktor da bişey demedi şimdiye kadar ama iri bebek olma ihtimali var.
Nasıl bir rahatlama geldi bana anlatamam kızlar ya :))

sabah yazdığını da yeni okudum ben. öyle bi adet olucam hissinden sonra çok iyi gelmiştir mutlaka iyi ne güzel gidiyoruz hepimiz iuan sorunsuz. inşs son ana kadar öyle dvm eder. senin dikişler ne zmn alınıcaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…