- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.361
alış artık canım az kaldıiyiyim canım bi sıkıntımız yok çok şükür. sen nasılsın?
Günaydın kızlar
Sayfalar resmen çıplak kalmış gibi :)
Günaydın kızlar
Bencede sayfalar ciplak kalmış alismistik bebisleri görmeye eksik kaldi şimdi
Geçti gibi sanki başım idare edernasıl oldun
Bugün biraz daha iyiyim canım sagolnasıl oldun
Olsun ikiside ayni yere gidiyo :)Bu sefer de ben üstüme almışım :))
Bu sefer de ben üstüme almışım :))
Olsun ikiside ayni yere gidiyo :)
Teşekkürler canim sende ne var ne yokevet kesinlikle nasılsa aynı şeyikinize de geçmiş olsun
dur tırsma hemen bakalım ne diyecek doktor inş normal bir kasılmadır haber ver bizedeGünaydııınnn
Bugün doktor günüü bakalım enfeksiyonumuz ne halde. Dünden beri kasılmalarım da var. Hafiften tırsmıyorum değil
günaydıngünaydın sevgili anneler
içini ferah tut canım inşallah bir şey çıkmazGünaydııınnn
Bugün doktor günüü bakalım enfeksiyonumuz ne halde. Dünden beri kasılmalarım da var. Hafiften tırsmıyorum değil
İnşallah bakalım. Sanki adet olucam bir anda kan boşalacakmış gibi bir his var kasıklarımda. Dün bütün gün sürdü. Sonra akşam kesildi. Sabahtan beri yine başladı. 11.30da randevu haber veririm tabiikisi :))dur tırsma hemen bakalım ne diyecek doktor inş normal bir kasılmadır haber ver bizede
Sıkıntı yok gençler :)
1750 gr 43 cm olmuş tosuncuk :)
Nst ye de girdim sancı çıkmadı. Enfeksiyon da baya düşmüş şimdiye kadarki en düşük seviyede. Artık boooolll bol suyla onu da yok etmeye çalışıcaz. Serklaj da yerli yerinde. Doktor 40 a kadar gider bu dedi. Keyfim yerinde hava da güzel azcık dışarda takılayım madem
2 hafta kadar ileride gözüküyor ama böyle devam eder mi belli olmaz tabii, doktor da bişey demedi şimdiye kadar ama iri bebek olma ihtimali var.maşallah maşallahdoktor ne kadar olacğaı hakkında bi tahmnde bulunuyo mu hiç. boyu kg su şu kadar olur doğmda falan diye. iyi gidiyo sanki demi Hayatcık
2 hafta kadar ileride gözüküyor ama böyle devam eder mi belli olmaz tabii, doktor da bişey demedi şimdiye kadar ama iri bebek olma ihtimali var.
Nasıl bir rahatlama geldi bana anlatamam kızlar ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?