Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Heralde nisan sonu ya da mayısın ilk haftası alınacak duruma göre. Bu arada hanımefendi de baş aşağı dönmüş. Tam zamanında yani, akıllı olacak bu kız canııımmmm

oh oh çok şükür sevindim herşeyin yolunda olmasına maşallah kuzuya

sağlklı beslenme zamanı diycem ama zaten artık öylesin. bu arada kilo verme durumu dvm ediyo mu hala
Yok canım ya. Aynı şeyleri yiyorum ama kilo almaya başladım. Bebek kilo alıyo daha doğrusu. Bir de ayaklarım falan şişmeye başladı hafiften. O verdiğim 5 kilonun 2 sini aldım ama sağlıklı kilo bu diye kendimi avutmaktayım. Sizde kilo durumları nasıl.

ben ilk zamanlar mide bulantısıyla 7kilo vermiştim ya, son iki aydır ayda 1er kg almşm. toplamda 2kg aldım 7 verdim -5im hala ama almaya başlyrm sanırım

ben ilk zamanlar mide bulantısıyla 7kilo vermiştim ya, son iki aydır ayda 1er kg almşm. toplamda 2kg aldım 7 verdim -5im hala ama almaya başlyrm sanırım
Çabuk almaya başla sana sinir olmaya başlıyorum
Ben seni zamanındaaaa ohoooo
Şaka bi yana bende hiç mide bulantısı olmamıştı o yüzden direk almaya başladım. Dün markete girdik de allahımmmm nutellaları okşadım resmen. Kokuları burnuma geldi offfff

aman aman yeme, düzene girmeye başlamışken hazır düşürebildnz mi şekerini bari o istenen seviyeye geldi mi

ahahha valla canım doğurunca seni düşünemiyorum kocan nutella fabrikasıyla anlaşma yapsa olur ay ay 10 kolş nutella

ahahha valla canım doğurunca seni düşünemiyorum kocan nutella fabrikasıyla anlaşma yapsa olur ay ay 10 kolş nutella
Yooookkkkk. Eylül ayına kadar doğum anında verilenler hariç 15 kilo verme hedefim var. Hayatta yemem. Amaç kilo vermekse eğer bu uğurda çok inatçıyımdır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…