- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.381
Heralde nisan sonu ya da mayısın ilk haftası alınacak duruma göre. Bu arada hanımefendi de baş aşağı dönmüş. Tam zamanında yani, akıllı olacak bu kız canııımmmmsabah yazdığını da yeni okudum ben. öyle bi adet olucam hissinden sonra çok iyi gelmiştir mutlakaiyi ne güzel gidiyoruz hepimiz iuan sorunsuz. inşs son ana kadar öyle dvm eder. senin dikişler ne zmn alınıcaktı
Heralde nisan sonu ya da mayısın ilk haftası alınacak duruma göre. Bu arada hanımefendi de baş aşağı dönmüş. Tam zamanında yani, akıllı olacak bu kız canııımmmm
Maşallah maşallah hepimizinkinemsşallah de nazarın değecek kızailk zamanlar çektirdiler şimdi iyi gidiyolar, eferinn
oh oh çok şükür sevindim herşeyin yolunda olmasına maşallah kuzuyaSıkıntı yok gençler :)
1750 gr 43 cm olmuş tosuncuk :)
Nst ye de girdim sancı çıkmadı. Enfeksiyon da baya düşmüş şimdiye kadarki en düşük seviyede. Artık boooolll bol suyla onu da yok etmeye çalışıcaz. Serklaj da yerli yerinde. Doktor 40 a kadar gider bu dedi. Keyfim yerinde hava da güzel azcık dışarda takılayım madem
Günaydınlar. Ben yine anacığıma kaçtım :))
Günaydın kızlar. Nasıl kilo veriyorsunuz siz ya ?
Yok canım ya. Aynı şeyleri yiyorum ama kilo almaya başladım. Bebek kilo alıyo daha doğrusu. Bir de ayaklarım falan şişmeye başladı hafiften. O verdiğim 5 kilonun 2 sini aldım ama sağlıklı kilo bu diye kendimi avutmaktayım. Sizde kilo durumları nasıl.sağlklı beslenme zamanı diycem ama zaten artık öylesin. bu arada kilo verme durumu dvm ediyo mu hala
Kız ne kadar diyette yapsan alıyordun genediyet verdiler ya burcuya şekerden dolayı, kilo vermeye başlamştı o zmn.
Yok canım ya. Aynı şeyleri yiyorum ama kilo almaya başladım. Bebek kilo alıyo daha doğrusu. Bir de ayaklarım falan şişmeye başladı hafiften. O verdiğim 5 kilonun 2 sini aldım ama sağlıklı kilo bu diye kendimi avutmaktayım. Sizde kilo durumları nasıl.
Kız ne kadar diyette yapsan alıyordun genespor felan mi yapıyorsunuz yoksa
Kız ne sporu ayıptır söylemesi bi taraflarımı kaldırıp mutfağa bile sayılı gidiyorumKız ne kadar diyette yapsan alıyordun genespor felan mi yapıyorsunuz yoksa
Çabuk almaya başla sana sinir olmaya başlıyorumben ilk zamanlar mide bulantısıyla 7kilo vermiştim ya, son iki aydır ayda 1er kg almşm. toplamda 2kg aldım 7 verdim -5im halaama almaya başlyrm sanırım
Çabuk almaya başla sana sinir olmaya başlıyorum
Ben seni zamanındaaaa ohoooo
Şaka bi yana bende hiç mide bulantısı olmamıştı o yüzden direk almaya başladım. Dün markete girdik de allahımmmm nutellaları okşadım resmen. Kokuları burnuma geldi offfff
Tokluklar düştü. Ama açlık şekerleri inatçı çıktı. Artık pek sallamıyom ya. O da düşer heralde.aman aman yeme, düzene girmeye başlamışken hazırdüşürebildnz mi şekerini bari o istenen seviyeye geldi mi
ahahha valla canım doğurunca seni düşünemiyorumÇabuk almaya başla sana sinir olmaya başlıyorum
Ben seni zamanındaaaa ohoooo
Şaka bi yana bende hiç mide bulantısı olmamıştı o yüzden direk almaya başladım. Dün markete girdik de allahımmmm nutellaları okşadım resmen. Kokuları burnuma geldi offfff
Yooookkkkk. Eylül ayına kadar doğum anında verilenler hariç 15 kilo verme hedefim var. Hayatta yemem. Amaç kilo vermekse eğer bu uğurda çok inatçıyımdır :))ahahha valla canım doğurunca seni düşünemiyorumkocan nutella fabrikasıyla anlaşma yapsa olur ay ay 10 kolş nutella
aynen bende hemen kilo veririm inşallah hem sağlık açısından hem güzel olmak içinYooookkkkk. Eylül ayına kadar doğum anında verilenler hariç 15 kilo verme hedefim var. Hayatta yemem. Amaç kilo vermekse eğer bu uğurda çok inatçıyımdır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?