- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.401
Sağlık o kadar önemli değil deaynen bende hemen kilo veririm inşallah hem sağlık açısından hem güzel olmak için
ahahah anladım benSağlık o kadar önemli değil de
Eski halimi çok özledim yaa. Hamilelikten önce de almıştım çok çünkü kocam sağolsun. Her akşam cipsler kolalar mahvetti beni. Bak gene sinirlendim ona
Tokluklar düştü. Ama açlık şekerleri inatçı çıktı. Artık pek sallamıyom ya. O da düşer heralde.
Sağlık o kadar önemli değil de
Eski halimi çok özledim yaa. Hamilelikten önce de almıştım çok çünkü kocam sağolsun. Her akşam cipsler kolalar mahvetti beni. Bak gene sinirlendim ona
Bir amaç uğruna yedin. Onun günahı olmazahahah anladım benay o hamile kalmaya çalışken yenilen şeyler neden o kadar çok yedim ki
Benim en zayıf halim 64 kiloydu kız. Evlenirkene o da. Sonrasında ekledim durdum üstüne :))günaydın kızçeler :) bende son zamanlarda almıştm ama artık dikkat ediyorum akşam yemeğinden snra birşey yemiyorum ,yemeklerde ekmek tüketmiyorum abur cubur cok yemiyorum,en son 64 kiloydum yarın göreceğiz bakalım kaç olmuşum :)
Benim en zayıf halim 64 kiloydu kız. Evlenirkene o da. Sonrasında ekledim durdum üstüne :))
bacım sen hiç yemedin mi ?ben zayıfken hamile kaldım ondan ötürü iyi de oldu valla inş daha fazla almam kilo
Yidim yaaa yimez olur muyumbacım sen hiç yemedin mi ?
Günaydın canım nasılsınGünaydın kızlar
İyiym canım laboratuvardayız sabah tostumuzu yedik az önce de gazozumuzu içtik bekliyoruzGünaydın canım nasılsın
50 grlık di mi? Açlık kaç çıktı?İyi
İyiym canım laboratuvardayız sabah tostumuzu yedik az önce de gazozumuzu içtik bekliyoruz
Sen nasılsın keyiflerin nasıl ?
Katılıyorum. Onun başka kankaları var artık burdanasılsın nisankraliçesi sen anca oturdugun yerden yorumlarımızı begen
aynen aynen yeni kankalar yaptı bizi unuttuKatılıyorum. Onun başka kankaları var artık burda
Hadi bakalım inşallah güzel çıkar sonuç ki bana öyle geliyorEvet 50 gramlık canım açlık bakılmıcak yani kahvaltı yapıp geldim doktorum öle sölemişti, şekerli suyu içmeden öncede kan alındı ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?