- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
yani evde oturuyon niye bu kadar yorgunsun diyorNe diye kızıyor ki
Bol bol cikolata ye meyve suları ickız sabahtan akşama kadar kızımla yoruluyorum akşamda
çikolata severim de meyve suyunu hiç düşünmemiştimBol bol cikolata ye meyve suları ic
Sıkma canını belki bebeisin diger ay gelecekBat 11 eylul ama bugun adet oldum bu ayda bebek yok(
Bunlar evdeki insanı bütün gün tv karşısında oturuyo sanıyor. Çalışırken ben evdeki kadar yorulmuyordum vallahi. Hiç olmazsa mesai saatlerim belliydi şimdi o da belli değilyani evde oturuyon niye bu kadar yorgunsun diyor
aynen canım :/Bunlar evdeki insanı bütün gün tv karşısında oturuyo sanıyor. Çalışırken ben evdeki kadar yorulmuyordum vallahi. Hiç olmazsa mesai saatlerim belliydi şimdi o da belli değil
Artk meyve suyuda icersin bu ay gzl haberlerini beklyoruz bakçikolata severim de meyve suyunu hiç düşünmemiştim
inşallah canım ama bu hafta oldu bir şeyler öncesi pek yoktu o yüzden hayırlısı diyelimArtk meyve suyuda icersin bu ay gzl haberlerini beklyoruz bak
O ev kendi kendine temizleniyyo yemegi ütüleri de görnmez insanlar yapyo zatenBunlar evdeki insanı bütün gün tv karşısında oturuyo sanıyor. Çalışırken ben evdeki kadar yorulmuyordum vallahi. Hiç olmazsa mesai saatlerim belliydi şimdi o da belli değil
bide akşam kocayla uğraş çocuk yapmakla uğraş :/ bence onlar daha zorO ev kendi kendine temizleniyyo yemegi ütüleri de görnmez insanlar yapyo zatenbiz yorulmayalmda kimler yorulsun bide senin bi prensesinde var onunlada ilgilnyosun
Ins sagol cnmSıkma canını belki bebeisin diger ay gelecekmoralini bozma
Kız görümcem sadece 2 gün korunmams simdi hamile bi kac gün sonra doguruyo olacgısa varsa oluyo zateninşallah canım ama bu hafta oldu bir şeyler öncesi pek yoktu o yüzden hayırlısı diyelim
bu akşam son enerjimi kullancamKız görcem sadece 2 gün korunmams olacgısa oluyo zatensen enrjini bitrme devam et
Canım peki oyle normal yedin dimi kur falan yapmadan
Evet gittim doktor bir sorun yok demişti yani. Ama halen yok bişey. Soğan kürü yapmıştım ama bende ters etki taptı adetlerim 3 hafta geciktigecmiş olsun canım benim,daha önce giittinmi peki doktora? kür falan denediniz mi hiç?
Bide cocuk yapmann streside varbide akşam kocayla uğraş çocuk yapmakla uğraş :/ bence onlar daha zor
N Nrshkya
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,
2x21U+7A
U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir
demiş ibrahim saraçoğlu ama hergün 15-16 inciri 21 gün kullanırsak ocağımıza incir ağacı dikilcek valla
AynenBide cocuk yapmann streside var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?