- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.421
Bak hiç cevap veriyor muAynen
aynen aynen yeni kankalar yaptı bizi unuttu
ahah kız yazamadım. burada sohbet dönse buraya yazarım canım. iyiyiz bakalım şimdilik sizler nasılsınız?
Demek bizim muhabbetimiz seni sarmıyor demek sen bizi artık begenmiyorsunahah kız yazamadım. burada sohbet dönse buraya yazarım canım. iyiyiz bakalım şimdilik sizler nasılsınız?
Demek sıktık seni vaayyy beeeahah kız yazamadım. burada sohbet dönse buraya yazarım canım. iyiyiz bakalım şimdilik sizler nasılsınız?
Kasık ağrısı bende de oluyo arada ya. Özellikle geceleriay kızlar ben bile bu kadar alıngan olmadı yanihamileliğinize veriyorum iyiyim valla bi sıkıntımız yok çok şükür. sadece dün kasıklarımda ağrı var :/
neden ki ? :):)Kasık ağrısı bende de oluyo arada ya. Özellikle geceleri
Bu arada kızlar az önce fark ettim ayak bileklerim kocaman olmuş şaka gibi
Ödem olmuştur bu haftalar itibariyle artık tuzlu yememek lazım , yeni mi başladı şişlik ?Kasık ağrısı bende de oluyo arada ya. Özellikle geceleri
Bu arada kızlar az önce fark ettim ayak bileklerim kocaman olmuş şaka gibi
neden ki ? :):)
Ödem başladı sanırım tuz zaten yemiyorum bakalım inşallah çok olmazÖdem olmuştur bu haftalar itibariyle artık tuzlu yememek lazım , yeni mi başladı şişlik ?
Hadi gözün aydın canım :)Sonuçlarım cıktı gayet güzel aclık 75, yukleme sonrası 100 :) oğlumuzuda gördük maşşallah herşey yolunda kafa atıyor habire anneye :)
Saol canımHadi gözün aydın canım :)
Benim de şekerim bayaa düşmüş bu arada :)Saol canım
ay canım çok sevindimSonuçlarım cıktı gayet güzel aclık 75, yukleme sonrası 100 :) oğlumuzuda gördük maşşallah herşey yolunda kafa atıyor habire anneye :)
süper valla çok sevindimBenim de şekerim bayaa düşmüş bu arada :)
Bugün ölçüm günü, açlıklar da düşmüş baya. Sadece sabah ilk açlık yüksek çıktı biraz ama 200 lerden 90 ları gördüm ya bir oh çektim yani :)
Saol canımay canım çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?