- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.441
Bugün benim de sabahtan beri kasıklarım ağrıyo ya adet olcakmışım gibi. Sen 27 de misin canımgünaydınlarya bu kasık ağrısı normal mi? :/
evet canım. neden ki anlamadım :/Bugün benim de sabahtan beri kasıklarım ağrıyo ya adet olcakmışım gibi. Sen 27 de misin canım
Kasılma işte. Rahim antremana başladı. Benim de 27 de başlamıştı ara ara oluyordu ama şimdi bi başlıyo hep ağrıyo. Bi de bebek de dönmüş ya baş aşağı o da baskı yapıyo sanırımevet canım. neden ki anlamadım :/
aynen canım olabilir :)Kasılma işte. Rahim antremana başladı. Benim de 27 de başlamıştı ara ara oluyordu ama şimdi bi başlıyo hep ağrıyo. Bi de bebek de dönmüş ya baş aşağı o da baskı yapıyo sanırım
Eveeetttt hamilelik gerçekten de unutkanlık yapıyormuş kızlar. Resmen kocamın doğum günüydü bugün ve benim aklımın köşesinden geçmedi, hatırlamadım. Yuh diyorum kendime yani ancak bu kadar olabilir. Canım çok sıkıldı kendime
Yok alınmadı ama ben olsam ohoooooo ne suratlar asmıştım. Çok üzüldüm ya bildiğim gibi değil. İki saattir hediye arıyorum ama çok güzel şeyler aldım. Hafta sonu döndüğümde affettircem ben kendimi :)Hadi yaaaa tühhh. Alındı mı çok bari
Yok alınmadı ama ben olsam ohoooooo ne suratlar asmıştım. Çok üzüldüm ya bildiğim gibi değil. İki saattir hediye arıyorum ama çok güzel şeyler aldım. Hafta sonu döndüğümde affettircem ben kendimi :)
Sakın unutmaİyi bari telafi ediceksenperşembe de benm kocamın doğum günü
Ahaha benimkini unutsa herhalde boşarım adamıSakın unutma
Ayyy o kadar kötü oldum ki ama anlatamam. Demekki gerçekten insanlık hali yapılabiliyomuş. Yok bugün kaç haftalık, yok hareketleri az mı çok mu, yok bebeğin şusu busu eksik derken kafa gitmiş resmen. Eğer olur da unutursa bundan sonra hayatta laf etmem çok utandım çünküAhaha benimkini unutsa herhalde boşarım adamışuan o psikolojideyim
Neyse canim telafi edersin senAyyy o kadar kötü oldum ki ama anlatamam. Demekki gerçekten insanlık hali yapılabiliyomuş. Yok bugün kaç haftalık, yok hareketleri az mı çok mu, yok bebeğin şusu busu eksik derken kafa gitmiş resmen. Eğer olur da unutursa bundan sonra hayatta laf etmem çok utandım çünkü
HallediciiiizzNeyse canim telafi edersin sen
Sakın unutma
Aman diyimyok yok. hediyesini aldım zaten, o gün yapacağm şey de belli. hazır şimdiden
günaydınlarr bu arada herkeslere
Aman diyim
İnsan çok utanıyor sonrasındarezalett
Sen napıyosun bakalım. Kaç haftalık oldu beyefendievet yok oldu herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?