Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

günaydın kızlarr buralardayım işten güçten pek fırsat bulamıyorum,ya ben geceleri sürekli uyanıyorum bir sag bir sol bir sırt üstü debelenip duruyoruz bizim oglanda maşallah gece sürekli tık tık hiç durmuyo uyutmuyor beni
bir de gece ayak bileğimin üst kısmına bir kramp girdi ki anlatamam öle bir bağırdım ki eşim doguruyorum zannetti yazık nasıl korktu garibim
siz napıyosunuz bakalım ?ne var ne çok

bugün 27+2 yiz iyiyim ben de napayım, tekme yiyorm paso seninki uslandı mı biraz bari tekme konusunda yoksa gittkçe artıyo mu sürekli nasıl oluyo
Yerim o ayakları ya :))
Benimki 2 gün baya usluydu ama dün akşamdan beri delirdi. Sabah da o uyandırdı. Belli olmuyo dengesiz genelde. Bi çok hareketli bi çok sakin. Bazen endişe ettiriyo sonra canımı çok acıtıyo

maden suyu iç her gün. iyi gelir kramplarına

Ah o kramplar. Geceleri benim de bacak ve ayaklarıma giriyo sürekli. Hemen kalk üstüne bas. Geçiyo hemen

içimizi gösteren bi şey olsda keşke de sürekli izlesek otrdğmz yerden o zmn diyosun ki bunlar daha bi şey değil, gittikçe tekmeler de şiddeti de artıyo çok güzel ama onları hissetmek demi

Ah o kramplar. Geceleri benim de bacak ve ayaklarıma giriyo sürekli. Hemen kalk üstüne bas. Geçiyo hemen
acıdan ne yapacagımı bilemedm ki kalkamadım o an eşim masaj yaptı bir süre sonra gecti zaten ,hayatımda 2.kez yaşıyorum ilki düğünümden önce komple bir bacagıma girmişti acıdan kendimi yataktan atmışım ve pat yerdeyim

içimizi gösteren bi şey olsda keşke de sürekli izlesek otrdğmz yerden o zmn diyosun ki bunlar daha bi şey değil, gittikçe tekmeler de şiddeti de artıyo çok güzel ama onları hissetmek demi
Güzel olmaz mı
Hareketsiz kalıp meraklandıracağına canımı acıtsın sıkıntı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…