- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.461
Sen napıyosun bakalım. Kaç haftalık oldu beyefendi
Yerim o ayakları ya :))bugün 27+2 yiziyiyim ben de napayım, tekme yiyorm paso seninki uslandı mı biraz bari tekme konusunda yoksa gittkçe artıyo mu sürekli nasıl oluyo
günaydın kızlarr buralardayım işten güçten pek fırsat bulamıyorum,ya ben geceleri sürekli uyanıyorum bir sag bir sol bir sırt üstü debelenip duruyoruz bizim oglanda maşallah gece sürekli tık tık hiç durmuyouyutmuyor beni
bir de gece ayak bileğimin üst kısmına bir kramp girdi ki anlatamam öle bir bağırdım ki eşim doguruyorum zannetti yazık nasıl korktu garibim
siz napıyosunuz bakalım ?ne var ne çok
Ah o kramplar. Geceleri benim de bacak ve ayaklarıma giriyo sürekli. Hemen kalk üstüne bas. Geçiyo hemengünaydın kızlarr buralardayım işten güçten pek fırsat bulamıyorum,ya ben geceleri sürekli uyanıyorum bir sag bir sol bir sırt üstü debelenip duruyoruz bizim oglanda maşallah gece sürekli tık tık hiç durmuyouyutmuyor beni
bir de gece ayak bileğimin üst kısmına bir kramp girdi ki anlatamam öle bir bağırdım ki eşim doguruyorum zannetti yazık nasıl korktu garibim
siz napıyosunuz bakalım ?ne var ne çok
Yerim o ayakları ya :))
Benimki 2 gün baya usluydu ama dün akşamdan beri delirdi. Sabah da o uyandırdı. Belli olmuyo dengesiz genelde. Bi çok hareketli bi çok sakin. Bazen endişe ettiriyo sonra canımı çok acıtıyo
içiyorum hergün,magnezyum da kullanıyorum şuan kramp giren yer acıyormaden suyu iç her gün. iyi gelir kramplarına
acıdan ne yapacagımı bilemedm ki kalkamadım o an eşim masaj yaptı bir süre sonra gecti zaten ,hayatımda 2.kez yaşıyorum ilki düğünümden önce komple bir bacagıma girmişti acıdan kendimi yataktan atmışım ve pat yerdeyimAh o kramplar. Geceleri benim de bacak ve ayaklarıma giriyo sürekli. Hemen kalk üstüne bas. Geçiyo hemen
içiyorum hergün,magnezyum da kullanıyorum şuan kramp giren yer acıyor
Güzel olmaz mıiçimizi gösteren bi şey olsda keşke de sürekli izlesek otrdğmz yerden o zmn diyosun ki bunlar daha bi şey değil, gittikçe tekmeler de şiddeti de artıyo çok güzel ama onları hissetmek demi
aynen kendim bile korktum o attığım çığlıktan eşimi zaten düşünemiyorumsağlam kramp girmiş sana o zmn hala acısı geçmediyse
Güzel olmaz mı
Hareketsiz kalıp meraklandıracağına canımı acıtsın sıkıntı değil
acıdan ne yapacagımı bilemedm ki kalkamadım o an eşim masaj yaptı bir süre sonra gecti zaten ,hayatımda 2.kez yaşıyorum ilki düğünümden önce komple bir bacagıma girmişti acıdan kendimi yataktan atmışım ve pat yerdeyim
aynen kendim bile korktum o attığım çığlıktan eşimi zaten düşünemiyorum
Kızlar bebek krem şampuan falan ne marka aldınız ya da alacaksınız?
Bi onlar kaldı alayım da çıksın aradan
Set bu mu? 4 ürün varben mustela aldım setini. yenidoğan seti var onu aldım
ben krem falan almıcam ilk zamanlar kantoran yagı kullanıcam,şampuan olarakta aklımda üç marka sebamed uni baby mustela :)Kızlar bebek krem şampuan falan ne marka aldınız ya da alacaksınız?
Bi onlar kaldı alayım da çıksın aradan
Set bu mu? 4 ürün var
Annem de yağ neymiş zeytinyağı ne güne duruyo diyip duruyo :))ben krem falan almıcam ilk zamanlar kantoran yagı kullanıcam,şampuan olarakta aklımda üç marka sebamed uni baby mustela :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?