- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.481
Tamamdır aldım gitti o zamanevet bu set. tamamen doğal, kokuları da harika ben kokularına bayıldımkullananlar da çok memnun, çantası da kocaman bu arada. ihtiyacın olursa rahat kullanılacak bi çanta yani
Tamamdır aldım gitti o zaman
N11den aldım valla artık çok geç :)interntten al. ben vebzanem miydi webzanem miydi neydi öyle bi sditeden aldım
N11den aldım valla artık çok geç :)
hahah anneler :) eşimin anneannesi kendi yapıyor kantoran yagını kendi zeytinyağlarıyla tamamen doğal yani ondan ötürü güvenle kullanabilirimAnnem de yağ neymiş zeytinyağı ne güne duruyo diyip duruyo :))
Markası neydi hatırlıyor musun? Vardır mutlaka başka yerlerdeya bir hastane cıkışı vardı e bebekte begendiğim stoklarda kalmamışş çok üzgünüm şuanda
yok bulamıyorum markası baby corner,bu klasik modellerden degildi en azından değişikti birazMarkası neydi hatırlıyor musun? Vardır mutlaka başka yerlerde
Var daha vakit gelir belki canım üzülmeyok bulamıyorum markası baby corner,bu klasik modellerden degildi en azından değişikti biraz
şansıma artık :) ne yapalım,sen bebek arabasını naptın almışmıydın?Var daha vakit gelir belki canım üzülme
Onu ben önceki bebişte almıştımşansıma artık :) ne yapalım,sen bebek arabasını naptın almışmıydın?
hmm markası neydi ben daha cok araştırmadım ama gecen birisi cybex bebek arabasını tavsiye etti,elinde varmış bi tane fiyatı da fena degilOnu ben önceki bebişte almıştım
Kanz almıştım canım. Kodu da KZ 4011hmm markası neydi ben daha cok araştırmadım ama gecen birisi cybex bebek arabasını tavsiye etti,elinde varmış bi tane fiyatı da fena degil
anladım canım güle güle kullanınKanz almıştım canım. Kodu da KZ 4011
Puseti de var. Avmde dolaşırken görmüştüm rastgele. Almıştım hemen. Çok beğenmiştim. Hala da çok beğeniyorum.
ivet bende aldım göğüs pedi de aldım aynı zamanda,göğüsleri uyarmadan sürmeye dikkat et fetus etkileniyormuş,Bir de lansinoh göğüs kremi aldım. 30 lu haftalarda sürmeye başlayın diyorlardı. Meme uçları yara olmasın emzirmeden dolayı diye
Uyarmadan derkenivet bende aldım göğüs pedi de aldım aynı zamanda,göğüsleri uyarmadan sürmeye dikkat et fetus etkileniyormuş,
uyararak sürme yahu işte anlaUyarmadan derken
Nasıl etkileniyorlarmış kız
Uuuuuyararak sürme yahu işte anlaerken dogum gibi etkileniyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?