- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.501
ahahah kız vallaha yüzümü güldürdün ya Allahta seni güldürsünivet bende aldım göğüs pedi de aldım aynı zamanda,göğüsleri uyarmadan sürmeye dikkat et fetus etkileniyormuş,
Bir de lansinoh göğüs kremi aldım. 30 lu haftalarda sürmeye başlayın diyorlardı. Meme uçları yara olmasın emzirmeden dolayı diye
en çokta sana bu lafımm haaa uyarmayalım memişleri nütfennnnahahah kız vallaha yüzümü güldürdün ya Allahta seni güldürsün
ohh misss senin alışveriş bitti sayılırrıslak mendillerimiz de geldi şimdii
ohh misss senin alışveriş bitti sayılırr
En büyükleri en sona kalmışağız bezi alıcam bi o kaldı sanırmbi de işte odasının moblyaları
En büyükleri en sona kalmış
ahahah niye kızen çokta sana bu lafımm haaa uyarmayalım memişleri nütfennnn
Ben de eve döndükten sonra çıkıp alıcam yatağını falan. Ama nerden alcam onu bilmiyorum. Bi yatak alıcam zaten yatak odasına koyucam, bi de şifonyer alıp giyinme odasına koyucam o kadar. Oda şimdilik yok hanımefendiye. 2018 sonuna kadar taşınma planlarımız var eğer olursa o zaman oda yaparım ama olmazsa o zaman ayarlarız bişeyler :)Büyükler kolay nasılsa. Küçüklerle uğraştm araştırırken. Çok zevkliydi amaşimdi de o aldklarımı odasına yerleştrmek için heyecan yapıyorum. Çıkmam heralde odadan
aynen canım :) taşınmada eşyalar çok kötü oluyorBen de eve döndükten sonra çıkıp alıcam yatağını falan. Ama nerden alcam onu bilmiyorum. Bi yatak alıcam zaten yatak odasına koyucam, bi de şifonyer alıp giyinme odasına koyucam o kadar. Oda şimdilik yok hanımefendiye. 2018 sonuna kadar taşınma planlarımız var eğer olursa o zaman oda yaparım ama olmazsa o zaman ayarlarız bişeyler :)
Ben de eve döndükten sonra çıkıp alıcam yatağını falan. Ama nerden alcam onu bilmiyorum. Bi yatak alıcam zaten yatak odasına koyucam, bi de şifonyer alıp giyinme odasına koyucam o kadar. Oda şimdilik yok hanımefendiye. 2018 sonuna kadar taşınma planlarımız var eğer olursa o zaman oda yaparım ama olmazsa o zaman ayarlarız bişeyler :)
günaydın kızlar :)günaydınnn kızlaaar
Bebek mobilyası neresi satar onu da bilmiyom ki :)interntten bak modellere de sonra git mağazaya bari, hepsini yürüyerek arama yorulursun. en azından gideceğin yerleri belirle
Bebek mobilyası neresi satar onu da bilmiyom ki :)
Bi çilek mobilya var başka ne var :))
Güzeller ama çekmecesizler. Sadece karyola istemiyorum yani. Ben şunu beğenmiştim ama internetten de almak istemiyorum. Olmadı alıcam artık napalım :)mothercare var mesela onun karyolaları çok güzel. oraya da bak. klasik model onlarınki çok hoşuma gidiyo. ben ondan alıcma mesela odasına büyüklerinden. boy boy oranın karyolaları.
Güzeller ama çekmecesizler. Sadece karyola istemiyorum yani. Ben şunu beğenmiştim ama internetten de almak istemiyorum. Olmadı alıcam artık napalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?