Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Büyükler kolay nasılsa. Küçüklerle uğraştm araştırırken. Çok zevkliydi ama şimdi de o aldklarımı odasına yerleştrmek için heyecan yapıyorum. Çıkmam heralde odadan
Ben de eve döndükten sonra çıkıp alıcam yatağını falan. Ama nerden alcam onu bilmiyorum. Bi yatak alıcam zaten yatak odasına koyucam, bi de şifonyer alıp giyinme odasına koyucam o kadar. Oda şimdilik yok hanımefendiye. 2018 sonuna kadar taşınma planlarımız var eğer olursa o zaman oda yaparım ama olmazsa o zaman ayarlarız bişeyler :)

aynen canım :) taşınmada eşyalar çok kötü oluyor öyle bi planınız varsa çok masrafa girme

interntten bak modellere de sonra git mağazaya bari, hepsini yürüyerek arama yorulursun. en azından gideceğin yerleri belirle

mothercare var mesela onun karyolaları çok güzel. oraya da bak. klasik model onlarınki çok hoşuma gidiyo. ben ondan alıcma mesela odasına büyüklerinden. boy boy oranın karyolaları.
Güzeller ama çekmecesizler. Sadece karyola istemiyorum yani. Ben şunu beğenmiştim ama internetten de almak istemiyorum. Olmadı alıcam artık napalım :)

Eklentiler

• IMG_3390.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…