- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.521
Şimdi oda yapmayacağım için dolap almicam. O yüzden ne kadar çok çekmece o kadar iyi :) asılacak şeylerini de bizim dolaplarımızda yer açıp koydum zaten :)he sen çekmeceli model istiyosun. intewrntten almadan önce git bi bak bence ama
Ben normal almıştım canım. Temazsızlardan haberim yoktu o ara ama temazsızlar daha iyi bence onlardan alkızlar ateşölçeri temassız mı alıcaksınız temassız alıcaksanız bildiginiz bir marka var mı ? weewell'i önerdiler ama bilemedim
aynen bende normal alayım dedim sonra düşündüm temassız daha mantıklı geldiBen normal almıştım canım. Temazsızlardan haberim yoktu o ara ama temazsızlar daha iyi bence onlardan al
Şimdi oda yapmayacağım için dolap almicam. O yüzden ne kadar çok çekmece o kadar iyi :) asılacak şeylerini de bizim dolaplarımızda yer açıp koydum zaten :)
Açıp açıp bakıyorum, kapakları açar açmaz mis gibi bebek kokusu vuruyo insanın suratına
kızlar ateşölçeri temassız mı alıcaksınız temassız alıcaksanız bildiginiz bir marka var mı ? weewell'i önerdiler ama bilemedim
Dalinin bebe deterjanı ve yumuşatıcısını aldım. Markette bi o kalmıştı. Ama dalinin kokusu da gerçekten ayrı yaaa :))neyle yıkadın sen çamaşırlaırnı sahi
Dalinin bebe deterjanı ve yumuşatıcısını aldım. Markette bi o kalmıştı. Ama dalinin kokusu da gerçekten ayrı yaaa :))
Bebek kokusu resmen
bende bi tane civalı alayım diyorum aslında en dogru sonucu civalılar veriyormuştemassız alıcam. omron diye bi marka gördüm eczanede, o da iyiymiş. weewell de güzel. ikisindne birini alıcam ben. normal ateşölçer de alıcam civasız dijital ama eski tip.
bende bi tane civalı alayım diyorum aslında en dogru sonucu civalılar veriyormuş
Annem de sabun tozu diyordu ama bulamadık markette. Ayyyy doğsa da artık neye benziyo bi görsek. Kara kuru bişey mi olacak yoksa al yanaklı kırmızı dudaklı bişey mi? Çatlayacak meraktan :))unibaby nin deterjanı da miss gibi kokuyo. e bebek gibi kokuyo aynıçokkk güzel ama ben sabun tozu alıcam sanırım ilk zamanlar için. onda da dalan roxy iyi diyolar, hacı şakir tam çözünmüyomş. ilk 3ay en azndna sabunla yıkayp sonra unibaby e geçerm heralde
hmm bilmiyodum ozmn bende öle yapayımcivalılardan almayın diyomş doktorlar ondan almycam ben. o standartlardan ama civasız alıcam
az kaldı azzAnnem de sabun tozu diyordu ama bulamadık markette. Ayyyy doğsa da artık neye benziyo bi görsek. Kara kuru bişey mi olacak yoksa al yanaklı kırmızı dudaklı bişey mi? Çatlayacak meraktan :))
valla benim gecen şeker yüklemesi yapılacagı zaman yapıldı idrar tahlili onun öncesinde hiç yapılmamıştı,sonrasında ister mi bilmiyorum,crp ne bilemedim ben onuKızlar, düzenli olarak crp ve idrar testlerini yapıyor mu doktorlarınız? İdrar kültürü yaptırdınız mı hiç?
Annem de sabun tozu diyordu ama bulamadık markette. Ayyyy doğsa da artık neye benziyo bi görsek. Kara kuru bişey mi olacak yoksa al yanaklı kırmızı dudaklı bişey mi? Çatlayacak meraktan :))
Kızlar, düzenli olarak crp ve idrar testlerini yapıyor mu doktorlarınız? İdrar kültürü yaptırdınız mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?