Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

kızlar ateşölçeri temassız mı alıcaksınız temassız alıcaksanız bildiginiz bir marka var mı ? weewell'i önerdiler ama bilemedim

he sen çekmeceli model istiyosun. intewrntten almadan önce git bi bak bence ama
Şimdi oda yapmayacağım için dolap almicam. O yüzden ne kadar çok çekmece o kadar iyi :) asılacak şeylerini de bizim dolaplarımızda yer açıp koydum zaten :)
Açıp açıp bakıyorum, kapakları açar açmaz mis gibi bebek kokusu vuruyo insanın suratına

neyle yıkadın sen çamaşırlaırnı sahi

kızlar ateşölçeri temassız mı alıcaksınız temassız alıcaksanız bildiginiz bir marka var mı ? weewell'i önerdiler ama bilemedim

temassız alıcam. omron diye bi marka gördüm eczanede, o da iyiymiş. weewell de güzel. ikisindne birini alıcam ben. normal ateşölçer de alıcam civasız dijital ama eski tip.

Dalinin bebe deterjanı ve yumuşatıcısını aldım. Markette bi o kalmıştı. Ama dalinin kokusu da gerçekten ayrı yaaa :))
Bebek kokusu resmen

unibaby nin deterjanı da miss gibi kokuyo. e bebek gibi kokuyo aynı çokkk güzel ama ben sabun tozu alıcam sanırım ilk zamanlar için. onda da dalan roxy iyi diyolar, hacı şakir tam çözünmüyomş. ilk 3ay en azndna sabunla yıkayp sonra unibaby e geçerm heralde

Annem de sabun tozu diyordu ama bulamadık markette. Ayyyy doğsa da artık neye benziyo bi görsek. Kara kuru bişey mi olacak yoksa al yanaklı kırmızı dudaklı bişey mi? Çatlayacak meraktan :))

bende ilk zamanlr dalan roxy kullanıcam daha sonra uni baby düşünüyrm sürekli sabun tozu kullanmakta iyi degilmiş deterjana gecildigi zmn alerji yapabiliyormuş

Kızlar, düzenli olarak crp ve idrar testlerini yapıyor mu doktorlarınız? İdrar kültürü yaptırdınız mı hiç?

Annem de sabun tozu diyordu ama bulamadık markette. Ayyyy doğsa da artık neye benziyo bi görsek. Kara kuru bişey mi olacak yoksa al yanaklı kırmızı dudaklı bişey mi? Çatlayacak meraktan :))

al yanak kırmızı dudak olur kesin yaaa ayyy ne güzel yaaaa off maşallah ona şimdidenn

Kızlar, düzenli olarak crp ve idrar testlerini yapıyor mu doktorlarınız? İdrar kültürü yaptırdınız mı hiç?

ben bi hamile kalmadan önce kontrole gitmiştim doktora o zmn idrar testi yaptık, bi de işte bu şeker yüklemesi yapsak mı diye değerlerime bakmak için bi kaç test istedi idrar da vardı içinde, onu da sağlk ocağnda yaptrdm. toplamda 2 kez idrar vermş oldm başka hiç istemedi

Sürekli takip ediyor mu doktorlar diye merak ettim de ondan sordum. Crp de kanda enfeksiyona bakılıyor. Ben de crp yaptırmadım hiç. İdrar veriyorum da 2 haftada bir zaten enfeksiyon geçirdim biliyosunuz.
Meraktan sordum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…