- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.541
bende bilemedimvalla benim gecen şeker yüklemesi yapılacagı zaman yapıldı idrar tahlili onun öncesinde hiç yapılmamıştı,sonrasında ister mi bilmiyorum,crp ne bilemedim ben onu
bu arabanın hastasıyım biliyorsunana kucağımızı da aldık şimdiibebek arabasının tüm detayları bitti şuan itibariyle. bi tek kaldı mobilyalar
https://www.e-bebek.com/stokke-izigo-modular-by-besafe-oto-koltugu-p-stk-449008/
arabamız siyah gerçi size göstermiş mydm bilmyrm ama ana kucağını da bu renk aldm değişik olsun diye. hem yaza denk gelicek ya siyah çok terletmesinne kadar düşünceliyim
bu arabanın hastasıyım biliyorsungüle güle kullansın yağız efendiii bu ana kucagı aynı zmnda oto koltugu olarak kullanılıyor mu ?
neyse 6 ay snra düşünürsünüz artık bunuDaha iyileri sizin olsun efemm. Evet evet kullanılıyo, 6aya kadar ama işte bu da diğerleri gibi. 6ay sonra da normal oto koltğı stresine giricez he ne alsak ne yapsak diye
neyse 6 ay snra düşünürsünüz artık bunu
bende düşüneceğim inşallah
aynen ya dogduktan sonra başlıyor herşey üstesinden geleceğiz inş hepsininDaha sünnet var, göbeği düşücek o var, aşıları var, dişleri var. Hakkaten galiba en rahat zamandayız
aynen ya dogduktan sonra başlıyor herşey üstesinden geleceğiz inş hepsinin
Eveetttt
Biberonlar, şampuanlar, banyo malzemeleri ve ne kadar incik cincik şey varsa geldi :)
Kızlar şu eksikleri aklımıza geldikçe yazalım. Hep birşeyler eksik gibi geliyor bana :))
Çok güzel kokusu var :) bayaaa içime çeke çeke kokladım kuzular öyle kokacak inşallah :))Bende bi liste vardı ona bakarak aldm her şeyi. Ağız mendili haricinde kalmadı bi şey. Kokusu nasıl ama mustelanın
Çok güzel kokusu var :) bayaaa içime çeke çeke kokladım kuzular öyle kokacak inşallah :))
Ağız mendillerini anam aldı yığınla :) ben öyle daha az zevkli şeylerle uğraşmadımanama devrettim
Valla ne almış bilmem yıkadı ütüledi kaldırdı herşeyi. Ama çoğunlukla tülbent gibi olanlar vardı. O tülbent gibi olanların omuz bezleri falan da vardı üstümüze başımıza kusmasın diye. Penye gibi olanlar da vardı bir sürü ama çoğunlukla tülbent. Demekki bebekler çok tükürük saçıyohahahahamüslin mi almış annen peki yoksa şu tülbent gibi olanlardan mı? havlu gibi kalın olanlar ağzını tahriş ediyomş bebişlerin öyle almayın dediler bana hep. ben de karşk alıcam hem müslinlerden hem de tülbent gibi olanlardan. tülbent gibi olanlardan daha bol alıcam ama.
dün biberonlarımız da geldionları da eltim aldı sağolsun. aventin setleri hep plastikmiş diye set almamş. bi tane aventin büyük cam almış, bi tane küçük cam almış, bi tane de plastik yanlardan tutmalı olanlar var ya çocuk kendisi tutsun diye 4+ yazıyo ondan almş, bi de temzleme fırçasını almış. ben hiç araştrmadm biberon konusunu o halledicek naslsa diye. onun da 2 yaşnda kızı var. yeterlidir şimdilik heralde o aldıkları.
az önce de kargo msjı geldi bana, biri bi şey aldı yolladı ama kim ahahaha heyecanla onu bekliyorm şimdi de
bu arada günaaaaydınnn herkeslere
Valla ne almış bilmem yıkadı ütüledi kaldırdı herşeyi. Ama çoğunlukla tülbent gibi olanlar vardı. O tülbent gibi olanların omuz bezleri falan da vardı üstümüze başımıza kusmasın diye. Penye gibi olanlar da vardı bir sürü ama çoğunlukla tülbent. Demekki bebekler çok tükürük saçıyo
Biberonları ben de cam philips avent aldım. 240 ml ve 120 ml. Onu da annem cam alınacak dediği için yoksa ben ne anlarım biberon nasıl olmalıo yeğenime baktığı için tecrübe konuşuyor haliyle.
O ne derse onu alıyom itiraz yok. Sonuçta ne daha kullanışlı neye daha çok ihtiyaç oluyo taze taze aklında kadının.
O zamanlar gelse. Rüyalarımda dağda bayırda koştuğumu görüyorum artıktamam aynıdır o zmn büyük ihtimalle. demek ki daha fazlasına gerek yokdiğerleirne ihtiyaç duyacakları zaman geldğmzde de zaten biz de tecrübe sahibi oluruz
O zamanlar gelse. Rüyalarımda dağda bayırda koştuğumu görüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?