Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

bu arabanın hastasıyım biliyorsun güle güle kullansın yağız efendiii bu ana kucagı aynı zmnda oto koltugu olarak kullanılıyor mu ?

bu arabanın hastasıyım biliyorsun güle güle kullansın yağız efendiii bu ana kucagı aynı zmnda oto koltugu olarak kullanılıyor mu ?

Daha iyileri sizin olsun efemm. Evet evet kullanılıyo, 6aya kadar ama işte bu da diğerleri gibi. 6ay sonra da normal oto koltğı stresine giricez he ne alsak ne yapsak diye

Eveetttt
Biberonlar, şampuanlar, banyo malzemeleri ve ne kadar incik cincik şey varsa geldi :)
Kızlar şu eksikleri aklımıza geldikçe yazalım. Hep birşeyler eksik gibi geliyor bana :))

Eveetttt
Biberonlar, şampuanlar, banyo malzemeleri ve ne kadar incik cincik şey varsa geldi :)
Kızlar şu eksikleri aklımıza geldikçe yazalım. Hep birşeyler eksik gibi geliyor bana :))

Bende bi liste vardı ona bakarak aldm her şeyi. Ağız mendili haricinde kalmadı bi şey. Kokusu nasıl ama mustelanın

Bende bi liste vardı ona bakarak aldm her şeyi. Ağız mendili haricinde kalmadı bi şey. Kokusu nasıl ama mustelanın
Çok güzel kokusu var :) bayaaa içime çeke çeke kokladım kuzular öyle kokacak inşallah :))
Ağız mendillerini anam aldı yığınla :) ben öyle daha az zevkli şeylerle uğraşmadım anama devrettim

Çok güzel kokusu var :) bayaaa içime çeke çeke kokladım kuzular öyle kokacak inşallah :))
Ağız mendillerini anam aldı yığınla :) ben öyle daha az zevkli şeylerle uğraşmadım anama devrettim

hahahaha müslin mi almış annen peki yoksa şu tülbent gibi olanlardan mı? havlu gibi kalın olanlar ağzını tahriş ediyomş bebişlerin öyle almayın dediler bana hep. ben de karşk alıcam hem müslinlerden hem de tülbent gibi olanlardan. tülbent gibi olanlardan daha bol alıcam ama.
dün biberonlarımız da geldi onları da eltim aldı sağolsun. aventin setleri hep plastikmiş diye set almamş. bi tane aventin büyük cam almış, bi tane küçük cam almış, bi tane de plastik yanlardan tutmalı olanlar var ya çocuk kendisi tutsun diye 4+ yazıyo ondan almş, bi de temzleme fırçasını almış. ben hiç araştrmadm biberon konusunu o halledicek naslsa diye. onun da 2 yaşnda kızı var. yeterlidir şimdilik heralde o aldıkları.
az önce de kargo msjı geldi bana, biri bi şey aldı yolladı ama kim ahahaha heyecanla onu bekliyorm şimdi de

bu arada günaaaaydınnn herkeslere

Valla ne almış bilmem yıkadı ütüledi kaldırdı herşeyi. Ama çoğunlukla tülbent gibi olanlar vardı. O tülbent gibi olanların omuz bezleri falan da vardı üstümüze başımıza kusmasın diye. Penye gibi olanlar da vardı bir sürü ama çoğunlukla tülbent. Demekki bebekler çok tükürük saçıyo
Biberonları ben de cam philips avent aldım. 240 ml ve 120 ml. Onu da annem cam alınacak dediği için yoksa ben ne anlarım biberon nasıl olmalı o yeğenime baktığı için tecrübe konuşuyor haliyle.
O ne derse onu alıyom itiraz yok. Sonuçta ne daha kullanışlı neye daha çok ihtiyaç oluyo taze taze aklında kadının.

tamam aynıdır o zmn büyük ihtimalle. demek ki daha fazlasına gerek yok diğerleirne ihtiyaç duyacakları zaman geldğmzde de zaten biz de tecrübe sahibi oluruz

O zamanlar gelse. Rüyalarımda dağda bayırda koştuğumu görüyorum artık

az kaldı az. haklısın ama tabi senin için baya uzun bi zaman oldu. şimdi kavuşmaya çok az zaman kaldı dağda bayırda brlikte koşarsınız artk

ben ayatarken zorlanıyorum normal mi artık öyle olması? dönerken falan yavaş dönüyorum baya, birden dönemiyorm. içgüdüsel midir anlayamadm ama bi ağırlk çöküyo karnıma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…