- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.561
E normal tabi. Bazen nefesim kesiliyo yatamıyorum. Sağdan sola dönmek zaten baya uzun sürüyoaz kaldı az. haklısın ama tabi senin için baya uzun bi zaman oldu. şimdi kavuşmaya çok az zaman kaldıdağda bayırda brlikte koşarsınız artk
ben ayatarken zorlanıyorum normal mi artık öyle olması? dönerken falan yavaş dönüyorum baya, birden dönemiyorm. içgüdüsel midir anlayamadm ama bi ağırlk çöküyo karnıma yani
E normal tabi. Bazen nefesim kesiliyo yatamıyorum. Sağdan sola dönmek zaten baya uzun sürüyosırt üstü yatmamaya çalış. Tansiyon düşüklüğü yapıyormuş.
Bebiş büyüyor normal ağırlık çökmesi. 7.aydasın artık ağırlık çöksün bi zahmet. 1 kilo oldu mu?
Maşallah tosuncuk :))hee tmm dikkat edeyim ona. zaten bilinçli yattğmda soluma yatıyorm sürekli. bazen sağa dönüyorm, sabah bi kalkıyorm sağımdayım panikliyorum, sırt üstü uyandğm da oluyo bazen o zmn da korkyrmama napayım uyku hali
2hafta önce kontrole gittik ya biz, tam 2 hafta önce hatta. o zmn 1120 miydi neydi danacık
günaydınlar efem :)
günaydınlar
çok kız nerde sabahları eşim giderken uyanıyorum benöğlen oldu
yeni mi uyandınız, ona göre kıskanıcam
yok bacım nerdeee anca yazabildimöğlen oldu
yeni mi uyandınız, ona göre kıskanıcam
çok kız nerde sabahları eşim giderken uyanıyorum ben
yok bacım nerdeee anca yazabildim
aynı bende işler güçler valla gün sayıyorum artık işten ayrılmak için :) sen nasılsın ?tamam o zaman günaydınnapıyosunuz
aynı bende işler güçler valla gün sayıyorum artık işten ayrılmak için :) sen nasılsın ?
sen araştır bizimle paylaş :) benim daha alacak cok seyim var haftaya internetten alış-verişe devamben de aynı işte napayım. artık araştrp bakacak bi şey de kalmadı bakıyorm öyle bilga boş boşönceden onlarla ilgileniyodum zaman geçiyodu ne güzel
sen araştır bizimle paylaş :) benim daha alacak cok seyim var haftaya internetten alış-verişe devam
alacaklarım aslında kafamda belli olursa sölerim listem tamamlansın listemi göndereceğim zatenbitti gitti işte sen ne lazımsa söyle bana ben sana aldklarımı söyliyim
alacaklarım aslında kafamda belli olursa sölerim listem tamamlansın listemi göndereceğim zaten
mrb kızlar nasılsınız? şimdi size listemi göndereceğim kırmızı olanlar aldıklarım :) bi bakın bakalım yazmadığım unuttuğum birşeyler olabilir :)
1 HASTANE ÇIKIŞI
2 İÇ DIŞ ZIBIN
3 2'Lİ PİJAMA TAKIMI
4 PATİKLİ VE PATİKSİZ TULUMLAR
5 TEK ÜST VE ALTLAR
6 ÇIT ÇITLI BODYLER (SIFIR-YARIM-UZUN KOL)
7 ALT AÇMA MİNDERİ
8 PENYE VE KUNDAKLI BATTANİYE
9 HAVLU VE BORNOZ SETİ
10 AĞIZ MENDİLİ VE ÖNLÜKLER
11 ELDİVEN,ÇORAP,ŞAPKA
12 ANA KUCAĞI
13 KANGURU
14 BEŞİK
15 KÜVET
16 KÜVET FİLESİ
17 MÜSLİN BEZ
18 KULLAN AT ALT AÇMA
19 BEBEK ARABASI
20 BEBEK BAKIM ÇANTASI
21 GÖĞÜS PEDLERİ(LANSİNOH)
22 ĞÖĞÜS POMPASI
23 SÜT SAKLAMA POŞETİ
24 MYCEY EMZİRME YASTIĞI
25 SLİKON GÖĞÜS UCU
26 EMZİRME ÖNLÜĞÜ
27 (BEBEDOR)BURUN ASPİRATÖRÜ
28 LANSİNOH GÖĞÜS UCU KREMİ
29 DR. BROWNS BİBERON
30 TEMASSIZ VE DİJİTAL ATEŞÖLÇER(WEEWELL)
31 MAKAS (CHICCO)
32 TIRNAK MAKASI(BEBEDOR)
33 (CHİCCO) FIRÇA VE TARAK SETİ
34 BAKIM SETİ (ŞAMPUAN,SABUN,YAĞ V.S.)
35 BEBEK BEZİ
36 UNİ BABY YENİDOĞAN ISLAK PAMUK MENDİL
37 DETERJAN DALAN ROXY
38 TEMİZLEME PAMUĞU
39 KULAK ÇUBUĞU
40 BABYJEM DOĞAL DENİZ SÜNGERİ
41 BABYJEM REFLÜ YASTIĞI
42 LOĞUSA GECELİK TAKIIMI(SABAHLIKLI) 2 ADET
43 EMZİRME SÜTYENLERİ
44 KABİN BOY HASTANE VALİZİ
45 LOHUSA TACI VE TERLİĞİ
46 HİJYENİK PED
47 TEK KULLANIMLIK İÇ ÇAMAŞIRI
48 KORSE
Böyle liste halinde ben de karşılaştıramadım. Yarın eve döncem ben de bi bakayım tek tek. Benim listem yok çünküBöyle okuyunca bilemedim benbaya almşsın sen de, ben ateşölçer de almadm daha bak. Dşardaym şimdi, eve gittğmde o bendeki listeyle karşılaştraym bakalm eksik var mı
Böyle liste halinde ben de karşılaştıramadım. Yarın eve döncem ben de bi bakayım tek tek. Benim listem yok çünkü
Aklıma geldikçe okudukça yaptım böle liste kafamda şekillensin unutmayım diye :) bak bakalım sende eve gidinceBöyle okuyunca bilemedim benbaya almşsın sen de, ben ateşölçer de almadm daha bak. Dşardaym şimdi, eve gittğmde o bendeki listeyle karşılaştraym bakalm eksik var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?