Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Günaydın kızlar. Kardesimin nişanı vardı annemlerdeydim hazirliklar falan bakamadim hiç neler konusmussunuz neler nasilsiniz bebisler ve sizler iyisinizdir umarim. Özledim sizleri
Hayırlı olsun canım. Nasıl olalım işte penguenden hallice :))
Paytak paytak takılıyorum etrafta. Sen nasılsın bebiş iyi mi

Cogunu tamamladik bi sampuan bebek bezi falan gibi kişisel bakim ürünleri kaldi. Kendim için lohusa pijamasi falan aldim. Simdilik eksiklerim anne bakim çantası lohusa taci terligi vs.
Sizlerde durumlar nasil :)

Cogunu tamamladik bi sampuan bebek bezi falan gibi kişisel bakim ürünleri kaldi. Kendim için lohusa pijamasi falan aldim. Simdilik eksiklerim anne bakim çantası lohusa taci terligi vs.
Sizlerde durumlar nasil :)

ben daha lohusa gecelik falan o işlere hiç girmedim ama bebişin her şeyi hazır sayılır, odasının da eşyaları tmm bi tek gardırobu almadk daha. ıvır zıvır olan her şey de bitti benim. kalmadı eksik sadece bezini almadm, onu da odası bi boyansın da yerleştirelim o zmn alıcam. yayıntı olmasın diye bekledim. bi de ateşölçerim eksik şunu alaym bunu alaym derken tamamlanmış tüm eksikler

Aaa bak ben onu unutmustum ateş ölçer almadim hemen listeye eklemeliyim.
Bende bavulu hazirlarken alırım diyodum gecelik falan oda görünce cok begendim dayanamadim :)
Bi tane de küçük tasinabilir beşik alacam odada falan yanimda gezdirmek için. Odada tek basina birakasim gelmiyo yanimda olsun istiyorum her dakka

bak ben hastane çkşı için valizi de almadım daha konştkça eksikler çkıyo evt kendi odamızda ayrı bi beşik şart zaten ilk zamanları için

Kızlar jokerin listesi dedğim buydu. Ekleyebilmek in sağından solundan kese kese bu hale soktum işinize yarar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…