- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.581
Sende bak bakalım listemde olmayıp sizin extra aldıgınız seyleri de yazın lütfen :)Böyle liste halinde ben de karşılaştıramadım. Yarın eve döncem ben de bi bakayım tek tek. Benim listem yok çünkü
Sende bak bakalım listemde olmayıp sizin extra aldıgınız seyleri de yazın lütfen :)
Evet canım babymall den aldım ikisinideAteşölçeri interntten mi aldın sen
Hayırlı olsun canım. Nasıl olalım işte penguenden hallice :))Günaydın kızlar. Kardesimin nişanı vardı annemlerdeydim hazirliklar falan bakamadim hiç neler konusmussunuz nelernasilsiniz bebisler ve sizler iyisinizdir umarim. Özledim sizleri
Günaydın kızlar. Kardesimin nişanı vardı annemlerdeydim hazirliklar falan bakamadim hiç neler konusmussunuz nelernasilsiniz bebisler ve sizler iyisinizdir umarim. Özledim sizleri
Teşekkürler kizlar bizde iyiyiz şükür bi sorun yok hazirliklara devam :)
Cogunu tamamladik bi sampuan bebek bezi falan gibi kişisel bakim ürünleri kaldi. Kendim için lohusa pijamasi falan aldim. Simdilik eksiklerim anne bakim çantası lohusa taci terligi vs.
Sizlerde durumlar nasil :)
Aaa bak ben onu unutmustum ateş ölçer almadim hemen listeye eklemeliyim.
Bende bavulu hazirlarken alırım diyodum gecelik falan oda görünce cok begendim dayanamadim :)
Bi tane de küçük tasinabilir beşik alacam odada falan yanimda gezdirmek için. Odada tek basina birakasim gelmiyo yanimda olsun istiyorum her dakka
Teşekkürler canim cok isimize yarayacak hemdeEki Görüntüle 1980373 Eki Görüntüle 1980374 Eki Görüntüle 1980375
Kızlar jokerin listesi dedğim buydu. Ekleyebilmek in sağından solundan kese kese bu hale soktumişinize yarar umarım
Teşekkürler canim cok isimize yarayacak hemde
Tam bitti diyorum gene bişeyler çıkıyor arkadaş. Al al al bitmedi. Kargocularla ahbap oldum adeta.
Ne unutmussun :)Tam bitti diyorum gene bişeyler çıkıyor arkadaş. Al al al bitmedi. Kargocularla ahbap oldum adeta.
Bence bişey kalmamış olması lazım:))Neler kaldı senin şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?