- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.601
Senin listene baktım bugün daha detaylı, burun aspiratörü ve göğüs pedi aldım. Islak mendil aldım.Ne unutmussun :)
Kızlar bişey sorcam
Bu silikon meme uçları var ya aventin alıcaktım ama 2 boy var. Standart ve küçük olmak üzere.
Bebeğe göre mi bu boylar yoksa göğüs ucuna göre mi? Biliyor musunuz
Di mi? Bana da öyle geldi ama ölçmek lazımbilmyrm ben ama meme ucuna göredir diye düşündüm
Di mi? Bana da öyle geldi ama ölçmek lazım
Yok ya meme ucu yara olmasın diye bir süre kullanılıyor. İhtiyaç olmaz umarım ama yara olmayanını hiç duymadım. Göğüs pedi süt sızıntısı içinonu nedne alıcakısn ki şu ped yerine geçen şey miydi o göğüs pedi gibi
Yok ya meme ucu yara olmasın diye bir süre kullanılıyor. İhtiyaç olmaz umarım ama yara olmayanını hiç duymadım. Göğüs pedi süt sızıntısı için
Bana da bebege goredir diye geldi. Mesela benim hiç göğüs ucum yok onlardan kullanacam ilk dönemlerde olmayan göğüs ucunada ölçmek pek mümkün olmasa gerek :) büyük olani yeni doğan bebek icin zor oluyo diye duymustum agzina sigmayabiliyo sanirimKızlar bişey sorcam
Bu silikon meme uçları var ya aventin alıcaktım ama 2 boy var. Standart ve küçük olmak üzere.
Bebeğe göre mi bu boylar yoksa göğüs ucuna göre mi? Biliyor musunuz
Hafta sonu yaklaştı ya ondandır. Havalar da güzel olunca insanın çalışası gelir mi? Hele izmirde peeehhhhh :)))günaaydınnn.. iyi aman ne güzel maşallah onaben de iyiyim de bgn üzermde neden bilmedğim bi gerginlik, huzursuzlk var bitsin istyrm hemen bugün
havalar bizim burda kapalı bende öyleyiim .günaaydınnn.. iyi aman ne güzel maşallah onaben de iyiyim de bgn üzermde neden bilmedğim bi gerginlik, huzursuzlk var bitsin istyrm hemen bugün
Hafta sonu yaklaştı ya ondandır. Havalar da güzel olunca insanın çalışası gelir mi? Hele izmirde peeehhhhh :)))
havalar bizim burda kapalı bende öyleyiim .günaydın bu arada
Acele acele aldın herşeyi şimdi kalmadı bişey tabi. Azıcık idareli gideydin şimdiye oyalanacak birşeyler bulurdun :))üğğff bilmyrm valla nedne ama sabahtan akşama uyuyasım var. geçer inş ilerleyen saatlerde. interntten bakıp oyalanacağm bi şey de kalmadı alışveriş olarak. o sıralar zaman geçiyodu ne güzel
Bura çok güzel ama ben de eve dönmek zorundayım. Gene kargocu arkadaşlarla randevularım varhavalar bizim burda kapalı bende öyleyiim .günaydın bu arada
Acele acele aldın herşeyi şimdi kalmadı bişey tabi. Azıcık idareli gideydin şimdiye oyalanacak birşeyler bulurdun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?