Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Ne unutmussun :)
Senin listene baktım bugün daha detaylı, burun aspiratörü ve göğüs pedi aldım. Islak mendil aldım.
Yatağını falan da alsam şimdilik tamam sanırım ama şüphedeyim yine de :))
Lohusa terliklerim bir türlü gelmedi kargoda takıldı sinir etti beni. Ped stoğu yapmak lazım bir de di mi bak şimdi aklıma geldi. Aylardır adet olmayınca
Pompa ve süt poşeti falan doğum sonrası almayı planlıyorum.
Herhalde bu kadar. Sanırım yani galiba

Günaydınn kızlar. Ben artık kendimi taşıyamıyorum yaa
Yataktan kalkmam bir merasim oldu adeta. Belim ve çatı dedikleri kısım ayrılıyor sanki o kadar ağrıyor ki.
Relaksin hormonu mu neymiş bu eklemleri gevşeten. Özellikle yüzük parmaklarımın eklemleri ağrıyor onun yüzünden
Sizin ağrı sızı ne durumda

Kızlar bişey sorcam
Bu silikon meme uçları var ya aventin alıcaktım ama 2 boy var. Standart ve küçük olmak üzere.
Bebeğe göre mi bu boylar yoksa göğüs ucuna göre mi? Biliyor musunuz

Yok ya meme ucu yara olmasın diye bir süre kullanılıyor. İhtiyaç olmaz umarım ama yara olmayanını hiç duymadım. Göğüs pedi süt sızıntısı için

süt sızıntısı için de var ya öyle bi şey heee onun adı göğüs kalkanıydı tmm. eğer bu dedğin şey bebek emerken kullanıcak bi şeyse ki sanırım o, alma onu. daha sonra senin memeni reddedebiliyomş bebek. hiç girme o işe. sürekli krem falan sürerek engellemeye çalşrz yarayı bereyi artk napalm

Kızlar bişey sorcam
Bu silikon meme uçları var ya aventin alıcaktım ama 2 boy var. Standart ve küçük olmak üzere.
Bebeğe göre mi bu boylar yoksa göğüs ucuna göre mi? Biliyor musunuz
Bana da bebege goredir diye geldi. Mesela benim hiç göğüs ucum yok onlardan kullanacam ilk dönemlerde olmayan göğüs ucunada ölçmek pek mümkün olmasa gerek :) büyük olani yeni doğan bebek icin zor oluyo diye duymustum agzina sigmayabiliyo sanirim

Hafta sonu yaklaştı ya ondandır. Havalar da güzel olunca insanın çalışası gelir mi? Hele izmirde peeehhhhh :)))

üğğff bilmyrm valla nedne ama sabahtan akşama uyuyasım var. geçer inş ilerleyen saatlerde. interntten bakıp oyalanacağm bi şey de kalmadı alışveriş olarak. o sıralar zaman geçiyodu ne güzel

üğğff bilmyrm valla nedne ama sabahtan akşama uyuyasım var. geçer inş ilerleyen saatlerde. interntten bakıp oyalanacağm bi şey de kalmadı alışveriş olarak. o sıralar zaman geçiyodu ne güzel
Acele acele aldın herşeyi şimdi kalmadı bişey tabi. Azıcık idareli gideydin şimdiye oyalanacak birşeyler bulurdun :))

Acele acele aldın herşeyi şimdi kalmadı bişey tabi. Azıcık idareli gideydin şimdiye oyalanacak birşeyler bulurdun :))

bak şimdi aklıma geldi, dün bi arkadaşa gittik bebekleri 5aylık onların, kanguru da alın mutlaka çok rahat oluyo falan dediler. onlaırn bebek kız, erkeklere zararlı oldğunu söyleyenler var ya onu araştıraym bari bugün
ya gerçi onu da almak ne kadar doğru bilmyrm. kimi çocuklar ihiç sevmiyolarmış, içinde hiç durmuyolarmış kangurunun. denemeden almayın diyolar ama nerde deniycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…