- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
aynen ya 10 15 çok cnm ben 7 tane incirle yaptm bu kürü 14 gündür içtim ama günde bir defa içtim bide bal çörekotu tarcin kuru yaptm onuda aç karna bi defa yedim cnm :)
Canım bugun bi anda kayboldum işlerim vardı oyuzden yazamadım,sanki daha 4-5 günün var gibi gözüküyor, kızıyorum ama sana ya sen neden böle umutsuz vaka gibi konuşuyorsun, burda herkese ne güzel umut verici seyler söylüyorsun , Kendi kendinin ümidini kırma lütfen,inş inanıcaz ve Rabbim nasip eder, biz elimizden geleni yapalım takdir Allahtan ümitsizliğe kapılmk yok ne olursa olsunkizlar lh testi yapanlar varsa egerFrzee tahmini kac gun var gibi duruyo... ayrica bana kalirsa bu ay umutsuz vaka oldum 17.gunun bu test
Canim suan bende kullanıyorum ovulasyon testi. Kullanim onerilerinde sabah 10dan sonra aksam 8den önce yapılması öneriliyor oyle yap istersen daha dogru sonuc olur belki. Birde pkolu oldugumuzdan lh seviyesi zaten yuksek benim her yaptigimda ikinci cizgi kesinlikle oluyor ama cok koyu degil. Bizim 2.cizginin baya koyulasmasi gerekiyor. Icimizi ferah tutalım olacak InsAllah Allah in izniylekizlar lh testi yapanlar varsa egerFrzee tahmini kac gun var gibi duruyo... ayrica bana kalirsa bu ay umutsuz vaka oldum 17.gunun bu test
Amin canim olur bence moralini bozma :)Bende bu ay cok umitlenmistm adetim gecikti 13. Gun bugun 3 gun gecriginde kan testi yaptirdim tabiki sonuc husran gene belki gec dollenme olmustur die sabah evde idrar testi yaptim oda negatif bakalm adet olmayi bekliyorm belkide stresten geciktim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah :) :)
ya dogru diyosun canim benim ama bu ay yumurtam gelismedi ya zaten o yuzden soyledim. yoksa elbet olur yani Allahim verdikten sonra... bu ay olmazsa baska bi ay . ama cidden sogan kurunu tamamladiktan sonra birakicam endi haline.Canım bugun bi anda kayboldum işlerim vardı oyuzden yazamadım,sanki daha 4-5 günün var gibi gözüküyor, kızıyorum ama sana ya sen neden böle umutsuz vaka gibi konuşuyorsun, burda herkese ne güzel umut verici seyler söylüyorsun , Kendi kendinin ümidini kırma lütfen,inş inanıcaz ve Rabbim nasip eder, biz elimizden geleni yapalım takdir Allahtan ümitsizliğe kapılmk yok ne olursa olsun
bende oyle yapiyodum normalde ama dun yanloslikla lavaboya gittimCanim suan bende kullanıyorum ovulasyon testi. Kullanim onerilerinde sabah 10dan sonra aksam 8den önce yapılması öneriliyor oyle yap istersen daha dogru sonuc olur belki. Birde pkolu oldugumuzdan lh seviyesi zaten yuksek benim her yaptigimda ikinci cizgi kesinlikle oluyor ama cok koyu degil. Bizim 2.cizginin baya koyulasmasi gerekiyor. Icimizi ferah tutalım olacak InsAllah Allah in izniyle
bende oyle yapiyodum normalde ama dun yanloslikla lavaboya gittimsonra bekle babam bekle... mecbur o saate kaldim. diger teslerimi hem 7 bucuk 8 gihi yaptim
Amin insallah canim moralimi bozan sey ndn adetim gecilti hic gecikmezdiAmin canim olur bence moralini bozma :)
Canım hoşgeldin cok gecmiş olsun, inş gelsin artık mucizelerimizBende varım selam herkese inşallah bugün adetim son günü yarjn ovulasyon testimi ilk defa kullanmaya başlıcam insaallah olur yakın zamanda bi düşük yaptımbu sefer tutunur umarım
Hoşgeldin canım, batın ne zmn ?Bende varım başladık çalışmalara da ne zaman belli olur hamile olup olmadığımız
Hayırlısı olsun canım inş hamilesindir güzel haberler alırız hepimizBende bu ay cok umitlenmistm adetim gecikti 13. Gun bugun 3 gun gecriginde kan testi yaptirdim tabiki sonuc husran gene belki gec dollenme olmustur die sabah evde idrar testi yaptim oda negatif bakalm adet olmayi bekliyorm belkide stresten geciktim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah :) :)
1 ekimde olacakHoşgeldin canım, batın ne zmn ?
Canım hoşgeldin cok gecmiş olsun, inş gelsin artık mucizelerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?