Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

kizlar lh testi yapanlar varsa eger Frzee tahmini kac gun var gibi duruyo... ayrica bana kalirsa bu ay umutsuz vaka oldum 17.gunun bu test

Eklentiler

• 20160910_001927-1.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 24
aynen ya 10 15 çok cnm ben 7 tane incirle yaptm bu kürü 14 gündür içtim ama günde bir defa içtim bide bal çörekotu tarcin kuru yaptm onuda aç karna bi defa yedim cnm :)

su sogan kurum bitsin benden bu kadar diyip ugrasmiycam daha ya. konusuruz burdan falan ama yok yani olmuyosada olmasin canim napiyim. zamani gelince olucak zaten. israr etmiycem olsun diye. son kez doktora gidicem. sonrasinda birakicam artik. pkoymus, bebekmis. olanda nasil oluyo yahu..

kizlar lh testi yapanlar varsa eger Frzee tahmini kac gun var gibi duruyo... ayrica bana kalirsa bu ay umutsuz vaka oldum 17.gunun bu test
Canım bugun bi anda kayboldum işlerim vardı oyuzden yazamadım,sanki daha 4-5 günün var gibi gözüküyor, kızıyorum ama sana ya sen neden böle umutsuz vaka gibi konuşuyorsun, burda herkese ne güzel umut verici seyler söylüyorsun , Kendi kendinin ümidini kırma lütfen,inş inanıcaz ve Rabbim nasip eder, biz elimizden geleni yapalım takdir Allahtan ümitsizliğe kapılmk yok ne olursa olsun

Canim suan bende kullanıyorum ovulasyon testi. Kullanim onerilerinde sabah 10dan sonra aksam 8den önce yapılması öneriliyor oyle yap istersen daha dogru sonuc olur belki. Birde pkolu oldugumuzdan lh seviyesi zaten yuksek benim her yaptigimda ikinci cizgi kesinlikle oluyor ama cok koyu degil. Bizim 2.cizginin baya koyulasmasi gerekiyor. Icimizi ferah tutalım olacak InsAllah Allah in izniyle

Bende bu ay cok umitlenmistm adetim gecikti 13. Gun bugun 3 gun gecriginde kan testi yaptirdim tabiki sonuc husran gene belki gec dollenme olmustur die sabah evde idrar testi yaptim oda negatif bakalm adet olmayi bekliyorm belkide stresten geciktim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah :) :)

Amin canim olur bence moralini bozma :)

ya dogru diyosun canim benim ama bu ay yumurtam gelismedi ya zaten o yuzden soyledim. yoksa elbet olur yani Allahim verdikten sonra... bu ay olmazsa baska bi ay . ama cidden sogan kurunu tamamladiktan sonra birakicam endi haline.

bende oyle yapiyodum normalde ama dun yanloslikla lavaboya gittim sonra bekle babam bekle... mecbur o saate kaldim. diger teslerimi hem 7 bucuk 8 gihi yaptim

Günaydın canım yaptınmı test , dün akşam 8 bucuk gibi yaptım kırmızıydı hala ve bu sabah yaptım silikleşti, dünü önceki günü degerlendirdik birde bugunu degerlendirecegiz inş
bende oyle yapiyodum normalde ama dun yanloslikla lavaboya gittim sonra bekle babam bekle... mecbur o saate kaldim. diger teslerimi hem 7 bucuk 8 gihi yaptim

Hayırlısı olsun canım inş hamilesindir güzel haberler alırız hepimiz

Yumurtlama günüm 16 sinda ama söyle bi durum var ; ( bayram giriyor araya ve dönemde bayramda ailemin yanına gidicez sanırım bu ay olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…