- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.621
Ben alcaktım ben sen çocuklar sevmiyomuş dedin vazgeçirsin beni. Araştırma sonucunu lütfen bildir bana da :)bak şimdi aklıma geldi, dün bi arkadaşa gittik bebekleri 5aylık onların, kanguru da alın mutlaka çok rahat oluyo falan dediler. onlaırn bebek kız, erkeklere zararlı oldğunu söyleyenler var ya onu araştıraym bari bugün
ya gerçi onu da almak ne kadar doğru bilmyrm. kimi çocuklar ihiç sevmiyolarmış, içinde hiç durmuyolarmış kangurunun. denemeden almayın diyolar ama nerde deniycez
Ben alcaktım ben sen çocuklar sevmiyomuş dedin vazgeçirsin beni. Araştırma sonucunu lütfen bildir bana da :)
Ben nerden bulam çevremde kanguru kız? Millete sorsam ne diyo bu değişik diye bakarlar banavalla şuan erkek bebeklerle ilgili kısmına baktım, zararı yok fala diyo. ama gerçekten onu birinden alıp deneyip ona göre almak lazım. kangurular da ucuz dğeil çünkü 500 600 lira falan ergonomik doğru düzgün olanları. e bi de bebek sevmezse o kadar para çöp olur. çevrende varsa kangurusu olan dene bi günlüğüne ödünç al severse satın alırsın. ya bi de şu var, kanguru kullanıcaksak bebek arabası niye varkafam iyice karştı
Ben nerden bulam çevremde kanguru kız? Millete sorsam ne diyo bu değişik diye bakarlar bana
Evet bak bu dediğim mantıklı turtum bu fikri :))ne bileyim çocğu falan vardır belki diye şeettim. ya da gidersinz bi gün mağazaya orda denersinz dolanırsın biraz bakalm sevicek mi. şimdiden bence almamalısın
kamera alıcak msn sen peki
Evet bak bu dediğim mantıklı turtum bu fikri :))
Kamera da alıcam ama hem araştırmadım hem de acelesi yok zaten ilk zamanlar 24 saat yanımda olacak. Açıkçası elektronik şeyleri kocama bıraktım o anlar o işlerden. Buhar makinesi de alıcam mesela onu da ona yıkcam. Buhar makinesini sadece bebek için değil kendim için de istiyodum zaten ne zamandır uykuda çok burnum tıkanır benim.
Pompa, süt poşeti. Bunları da şimdiden almalı mı doğumdan sonraya mı bırakmalı hiç bilmiyorum ki
offf çok sıkılıyorum kızlarr bildiginiz gibi değill
araştırmalara başladın ondan gecti diye düşünüyrmbenm geçti biraz sıkıntım
benm listede kanguru var ama bende karasızım alıp almamak konusunda,kanguru alıp bebeğimizle yürüyüşlere çıkarsak fazla kilolara veda edebiliriz bide bu açıdan bakın
bebekle mesafesi kısa olan bir yere gitmek için kullanılabilir bebek arabasını çıkartmak yerine,ama dediğin gibi çok çok gerekli birşey degil,büyük ihtimal bende almayacagım onun yerine baska bir eksiğimizi tamamlarımBurcu bana görev verdi sabah araştır diyekangurudan yine vazgeçtim ben yaa istemiyorem onu, o da bana göre bi şey dğeil. bi de uzun süre kullanılacak bi şey de değil ki kanguru. he bi de çocuk sever mi öyle bi boyutu da var işin. varsayalm ki sevdi, ben çocğu kanguruda taşycaksam bebek arabasını ne halt etmeye aldm da yük edicem yanıma
zaten bi yere gidnce arabayla bilmemneyle gidicez, e sonra da bebek arabasına atarz çocğu. birazcık büyüdüğünde kangru istemez zaten, etrafı seyretmek istycek. sonra kalıcak bi yayıntı daha
bebekle mesafesi kısa olan bir yere gitmek için kullanılabilir bebek arabasını çıkartmak yerine,ama dediğin gibi çok çok gerekli birşey degil,büyük ihtimal bende almayacagım onun yerine baska bir eksiğimizi tamamlarım
ozmn ne yapıyoruz almıyoruzbence bebek arabasını çıkartmak o kanguruyu kendine dolamaktan daha kolay. ben bi kere sıkılırım zaten onunla, gerçekten bana göre değil. sıkıntı basar beni
sevgili kocacğım çok isterse o alırız o taşır ama ben kullanmam. onu da takması çkartması ayrı bi gıcık iş yani. şimdi baknca sevimli gleiyo ama kendin sürekli tak çıkar yapnca eeeeeh dersin
Rica ederiz efendim ne demek, sizin topiği Kazen bey taşıdı, takvimlerinizi görebilin diye diğer bölümdeki tüm konuları taşıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?