Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Ben alcaktım ben sen çocuklar sevmiyomuş dedin vazgeçirsin beni. Araştırma sonucunu lütfen bildir bana da :)

Ben alcaktım ben sen çocuklar sevmiyomuş dedin vazgeçirsin beni. Araştırma sonucunu lütfen bildir bana da :)

valla şuan erkek bebeklerle ilgili kısmına baktım, zararı yok fala diyo. ama gerçekten onu birinden alıp deneyip ona göre almak lazım. kangurular da ucuz dğeil çünkü 500 600 lira falan ergonomik doğru düzgün olanları. e bi de bebek sevmezse o kadar para çöp olur. çevrende varsa kangurusu olan dene bi günlüğüne ödünç al severse satın alırsın. ya bi de şu var, kanguru kullanıcaksak bebek arabası niye var kafam iyice karştı

Ben nerden bulam çevremde kanguru kız? Millete sorsam ne diyo bu değişik diye bakarlar bana

Ben nerden bulam çevremde kanguru kız? Millete sorsam ne diyo bu değişik diye bakarlar bana

ne bileyim çocğu falan vardır belki diye şeettim. ya da gidersinz bi gün mağazaya orda denersinz dolanırsın biraz bakalm sevicek mi. şimdiden bence almamalısın

kamera alıcak msn sen peki

ne bileyim çocğu falan vardır belki diye şeettim. ya da gidersinz bi gün mağazaya orda denersinz dolanırsın biraz bakalm sevicek mi. şimdiden bence almamalısın

kamera alıcak msn sen peki
Evet bak bu dediğim mantıklı turtum bu fikri :))
Kamera da alıcam ama hem araştırmadım hem de acelesi yok zaten ilk zamanlar 24 saat yanımda olacak. Açıkçası elektronik şeyleri kocama bıraktım o anlar o işlerden. Buhar makinesi de alıcam mesela onu da ona yıkcam. Buhar makinesini sadece bebek için değil kendim için de istiyodum zaten ne zamandır uykuda çok burnum tıkanır benim.
Pompa, süt poşeti. Bunları da şimdiden almalı mı doğumdan sonraya mı bırakmalı hiç bilmiyorum ki

benm listede kanguru var ama bende karasızım alıp almamak konusunda,kanguru alıp bebeğimizle yürüyüşlere çıkarsak fazla kilolara veda edebiliriz bide bu açıdan bakın

pompayı, süt poşetini şimdiden al. pompa ilk andan itibaren lazım oluyomş. ben buhar makinesi almycak. onun yerine kaloırifere su kapları oluyo ya onlardan takarm daha iyi daha doğal. buhar makineleri bana hiç sağlklı gelmiyo, bi de alşsın ciğerleri vücudu her ortama o yüzden onu düşünmyrm hiç.

kamerayı da düşünmüyodm ama dün gittğimz arkadşlar onun için de çok hayt kurtarıcı dediler. mutfakta rahat rahat iş yapabiliyorm, sürekli kontrol etmeme falan da gerek kalmıyo dedi. onlaırn makinesi motorolaydı. kamerası falan elindeki şeyle kontrol edebiliyosun sağa sola dönürüyosun kamerayı. bi de senin sesin de gidiyo bebeğe. gece görüşü falan da var. çok güzeldi modeli. bak linkini koyaym dur bulaym hemen.

https://www.joker.com.tr/urun/motorola-mbp36s-dijital-bebek-kamerasi-50574

buydu onlaırnki

benm listede kanguru var ama bende karasızım alıp almamak konusunda,kanguru alıp bebeğimizle yürüyüşlere çıkarsak fazla kilolara veda edebiliriz bide bu açıdan bakın

Burcu bana görev verdi sabah araştır diye kangurudan yine vazgeçtim ben yaa istemiyorem onu, o da bana göre bi şey dğeil. bi de uzun süre kullanılacak bi şey de değil ki kanguru. he bi de çocuk sever mi öyle bi boyutu da var işin. varsayalm ki sevdi, ben çocğu kanguruda taşycaksam bebek arabasını ne halt etmeye aldm da yük edicem yanıma

zaten bi yere gidnce arabayla bilmemneyle gidicez, e sonra da bebek arabasına atarz çocğu. birazcık büyüdüğünde kangru istemez zaten, etrafı seyretmek istycek. sonra kalıcak bi yayıntı daha

bebekle mesafesi kısa olan bir yere gitmek için kullanılabilir bebek arabasını çıkartmak yerine,ama dediğin gibi çok çok gerekli birşey degil,büyük ihtimal bende almayacagım onun yerine baska bir eksiğimizi tamamlarım

bence bebek arabasını çıkartmak o kanguruyu kendine dolamaktan daha kolay. ben bi kere sıkılırım zaten onunla, gerçekten bana göre değil. sıkıntı basar beni
sevgili kocacğım çok isterse o alırız o taşır ama ben kullanmam. onu da takması çkartması ayrı bi gıcık iş yani. şimdi baknca sevimli gleiyo ama kendin sürekli tak çıkar yapnca eeeeeh dersin

ozmn ne yapıyoruz almıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…