- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.641
ay çok sağolun :):) çok teşekkürlerRica ederiz efendim ne demek, sizin topiği Kazen bey taşıdı, takvimlerinizi görebilin diye diğer bölümdeki tüm konuları taşıyoruz :)
Konular tek tek taşınmış, bulması biraz zaman alacak ama alışırız nasıl olsa.
Bu arada kızlar sabahtan beri dışardayım beşik meşik derken elim boş döndüm eve. Katalogları yığdım üstüste incelemeler başlamıştır :))
Ek olarak göğüs pompası için araştırma yapan var mı? Bugün alacaktım ama sadece markalarına bakıp anlamak mümkün ddeğil tabii :)) hiç araştırmadığımı fark ettim. Acil olarak bilgi veriniz piliiiizzzz :)
Evet bu su götürmez bir gerçek amaaaa tek hep. Çift sağma istiyom ben yaa aventin var mı?
Evet bu su götürmez bir gerçek amaaaa tek hep. Çift sağma istiyom ben yaa aventin var mı?
Tek tek kim uğraşcak yaa ondan diyom. Aynı anda tak olsun bitsin :))Yok sanki, brn de bakmadm hiç onlara aslnda ama çevremde kullananlar hepsi çok memnun. Manuelini kullanan da elektroniğini kullanan da memnun. Lansinoh falan var ya onlarda 2li gördm interntte falan dolanırken.
Ne farkeder ki ayrı ayrı sağsa? Değişen bi şey oluyo muymş yoksa hemen oldu bitti olsun diye mi var 2liler
Aynen cok pahalı şahsen ben de almamDamızlık misali
Ameda yı duymamıştım hiç ama keşke duymasaydımpahalıymış yahu 600 ile 800 arası değişiyor çiftli olanları. Yuh yani. Tekli alırım yani o kadar vermektense. Süt olacak mı olmayacak mı o bile bilinmezken biraz abartı olur bence
Evet canım aventin teklisini alcam. Diğeri çok pahalı. 250 tl aventinki. Annemler geldi şimdi de, hastane çantalarını hazırladık :)) doğuma hazırıııızzzz. Son bir sipariş daha vereceğim internetten pompa ve silikon göğüs ucu. Silikon göğüs ucunu kullanmayan yok neredeyse. İlk başlarda çok yara oluyor gerçekten. Bence al sen de.Günaaaaydınnnnn.
Karar verdn mi pompaya
aynen canım hele küçükse çok zorlar :) çok işe yarıyor.günaydın bu aradaEvet canım aventin teklisini alcam. Diğeri çok pahalı. 250 tl aventinki. Annemler geldi şimdi de, hastane çantalarını hazırladık :)) doğuma hazırıııızzzz. Son bir sipariş daha vereceğim internetten pompa ve silikon göğüs ucu. Silikon göğüs ucunu kullanmayan yok neredeyse. İlk başlarda çok yara oluyor gerçekten. Bence al sen de.
İşte alacağım ama hangi boy onu bilemedim. Meme ucum çok yok benim, küçük mü alsam büyük mü bilemedimaynen canım hele küçükse çok zorlar :) çok işe yarıyor.günaydın bu arada
ay benimki de çok küçükİşte alacağım ama hangi boy onu bilemedim. Meme ucum çok yok benim, küçük mü alsam büyük mü bilemedim
Benimki belli çoktankızlar bu aralar isimleri kararlaştırdınız mı ? ne koymayı düşünüyorsunuz ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?