- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.661
duru düşünüyoruz ama daha net değilim ama duru çok hoşuma gidiyorTeşekkür ederiz teyzesi :))
Senin fıstığın adı ne olacak?
Duru benim de aklımda olan isimlerden biriydi. Yerim onları yaa :)))duru düşünüyoruz ama daha net değilim ama duru çok hoşuma gidiyor
ay çok tatlılar. ben hala net bi karar veremedim hepsi çok tatlı hepsi çok güzel geliyor. kardeş gelirse ona koyarsın artıkDuru benim de aklımda olan isimlerden biriydi. Yerim onları yaa :)))
Önceki bebeğe de derin ismini düşünmüştüm.
ilkinilkin de yağız dı di mi yanlış hatırlamıyorum
Ama diğerlerini bilmiyom
Evet canım aventin teklisini alcam. Diğeri çok pahalı. 250 tl aventinki. Annemler geldi şimdi de, hastane çantalarını hazırladık :)) doğuma hazırıııızzzz. Son bir sipariş daha vereceğim internetten pompa ve silikon göğüs ucu. Silikon göğüs ucunu kullanmayan yok neredeyse. İlk başlarda çok yara oluyor gerçekten. Bence al sen de.
İşte alacağım ama hangi boy onu bilemedim. Meme ucum çok yok benim, küçük mü alsam büyük mü bilemedim
Benimki belli çoktan
Duru benim de aklımda olan isimlerden biriydi. Yerim onları yaa :)))
Önceki bebeğe de derin ismini düşünmüştüm.
ilkinilkin de yağız dı di mi yanlış hatırlamıyorum
Ama diğerlerini bilmiyom
yağızda çok güzelEvt bizimki yağız oldu. Duru brnce de çok güzel bi isim laykladım
yağızda çok güzel
Kardeşe hiç niyetim yok vallahi ne yalan söyleyeyim :)) sağsalim bir doğurayım da bunu kaza kurşunu olmadıkça tek çocuk yeterliay çok tatlılar. ben hala net bi karar veremedim hepsi çok tatlı hepsi çok güzel geliyor. kardeş gelirse ona koyarsın artık
kaza kurşunu olma ihtimali yüksekKardeşe hiç niyetim yok vallahi ne yalan söyleyeyim :)) sağsalim bir doğurayım da bunu kaza kurşunu olmadıkça tek çocuk yeterli
Sıralayalım beraber de eksik kalmasınBen de sipariş ettm o göğüs ucundan ama emzirirken kullanmak için değil, sonrasnda çamaşıra temas etmesin diyr. İkisi aynı şey mi ki acaba? Yani siparş ettğim şey emzirirken de mi kullanılıyo bilmyrm
Bizim de dün odamz boyandı, mobilyalar kuruluyokısmet hastane çantası hazırlamaya artk
Neler koydun çantaya
Dün bakmıştım ben büyük çok uzun geldi banaEğr aynı şeyden bahsediyosak brn standart boyunu aldm bi de küçüğü var. Biraz bekle benm gelsin fotosunu koyaym ordan bakarsın blyutuna
hahahahaDün bakmıştım ben büyük çok uzun geldi bana
Onu doldurmak için benim meme ucından 3 tane lazım :))
Evet lavanta kesesi :)Ayyyyy ne güzel olmş bunlarrrr çok ttlııı.. lavanta kesesi mi ne bu
Sıralayalım beraber de eksik kalmasın
Kendim için;
2 takım pijama (1 i sabahlıklı)
1 gecelik sabahlıklı
İç çamaşırları (hamile donları ve çok seksi pamuklu babaanne donları)
Emzirme sütyeni 2 tane
Bol miktarda ped ve lohusa pedleri
Terlik
Çorap
Havlu
Makyaj malzemesi şampuan tarak falan da koyucam
Emzirme önlüğü
Lansinoh göğüs kremi
Bebişe
Hastane çıkışı komple
2 takım daha yeni doğan alt üst kıyafet
Bol miltarda iç zıbınlar
2 tane daha battaniye
Çoraplar eldivenler
Pişik kremi
Bezler
Biberon
Islak mendil
Popo temizleme pamukları
Emzik
Eksik varsa yazın kızlar. Bir de nevresim takımı tabiiki olmazsa olmaz süslü anam için :))
Evle hastane çok yakın olduğu için unutsak da birşeyi problem olmaz nasıl olsa
Bu kadar sabretmeye evet kaza kurşunu olabilirkaza kurşunu olma ihtimali yüksekben o yüzden 2 kat koruma düşünüyorum
Ben almicam ondan ya sevmedim ben onuDependden aldın mı, almadysan ondan da al koy öantana. Çok iyi diyolar onun için. Direk külot şeklnde zaten, ayrıca ped kotmana gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?