- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.681
aman doğumdan sonra çok seksi olacağımız için zor hamile kalırız gibiBu kadar sabretmeye evet kaza kurşunu olabilir
Bu da can
Dün bakmıştım ben büyük çok uzun geldi bana
Onu doldurmak için benim meme ucından 3 tane lazım :))
Yok canım yaptırdımKendn mi yaptn yoksa
Evt aynen öyleBen almicam ondan ya sevmedim ben onu
Çiş alıştırma külodu gibi :)
Az kaldı aaazzzzaman doğumdan sonra çok seksi olacağımız için zor hamile kalırız gibibacım senin durum için cidden çok kötü ne diyim Allah kolaylık versin
Bak yine kandırıyorsun beni sanırım :)Evt aynen öyleama bak kullananlar çok pratik diyolar çok rahag oluyomş. Bi de sezaryen olursa tvalete sürekli kalkmak daha da zor oluyomş, bnce sen al mutlaka koy öantana. Tipine bakma rahatın önemli. Hastanede kaldğn 1gün kullansan bile yeter zaten
Bak yine kandırıyorsun beni sanırım :)
Alayım bari :))
Siz benim neleerrrr çektiğimi nerden bileceksiniiiizzzzhahahiyi dayandın valla
ay ben senin yerinde olsam duramazdım galibaSiz benim neleerrrr çektiğimi nerden bileceksiniiiizzzz
Valla duruyorsun yaa. Doktor üzerine basa basa yasak diyince öyle bir duruyorsun kiay ben senin yerinde olsam duramazdım galiba
doğrudur canım bizde yasak yok çok şükürValla duruyorsun yaa. Doktor üzerine basa basa yasak diyince öyle bir duruyorsun ki
Ben de küçük aldım canım.Kızlar slm slikon göğüs ucu bende aldım küçükk boy(15mm) o bile gözüme büyük geldi göğüslerim hem küçük göğüs ucumda pek yokstandartı (22mm)
Siz şapkadır eldiven önlük kaçar tane aldınız? penye battaniye 5 tane yeterli olur mu ki?
Hmm anladım canım bizde alışverişten geldik aldık birşeyler ama artık yoruluyoruz gün gectikçeBen de küçük aldım canım.
5 6 tane var bende de penye battaniye sanırım. Max 7 tanedir daha fazla yoktur. 1 tane de kalın almıştım. Önlük şapka eldiven 10ar tane vardır heralde ama genelde tulumların takımları oluyordu şapka eldiven falan. Ek olarak almadım
Ben de aldım ondan bayaa hem de :))Hmm anladım canım bizde alışverişten geldik aldık birşeyler ama artık yoruluyoruz gün gectikçeuni baby ıslak mendil stoğu yaptım e bebekte indirim vardı iyi denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?