Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Kızlar bende çok istiyorum 6 ay oldu neredeyse ama olmuyo bide sıkıntılar çıktı napicam ya iyice kafayı yemek üzereyim

Takvim indirdim ayın 12sinde başlıyor ama güvenilir mi bu yöntem
O takvimler her zmn dogru olmuyor canım, 28 günde bir adet görüyorsan beklenen adet tarihinden 14 geriye say,örneğin son adet tarihin 1 eylül beklenen adet tarihin 28 eylül, bu durumda yumurtlama tarihin 15 eylül oluyor,bugunleri 2 önceden başlayarak gün aşırı degerlendir canım

İnşallah sağolun göğsümden beyaz birsey geliyor 2 3 aydır adetimin 3. Günü kadın doğuma gideyim diyorum hormon testı ıcın inada sanki ne devlette nede özel de o gün doktor yok

Batın 1 ekim ise canım 18 eylül yumurtlama günün

İnşallah sağolun göğsümden beyaz birsey geliyor 2 3 aydır adetimin 3. Günü kadın doğuma gideyim diyorum hormon testı ıcın inada sanki ne devlette nede özel de o gün doktor yok
Canım prolaktin hormonun yani süt hormonun yükselmiş doktora gitmelisin hormon testi yaptr mutlaka

Yahu gittiğim bi doktor var o yok özele gittiğim başka bir doktor var oda yok şimdi de zaten hafta sonu oldu adetim de öyle bir oldu ki perşembe akşamı oldu cuma sabahı doktor arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…