- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
Yumurtlama gününe var daha canım calışmalara devam1 ekimde olacak
Degerlendirmeye calışın canım degerlendiremezsenizde bir daha ki aya inş üZülme16 si ama sanırım olmayacak çünkü bayramda ailemin yanına gidicez mecbur orda kalacağımiz için sanırım bu ay tutmayacak
Yumurtlamayı nasıl anlıyorsunuz ben 1 aylık evliyim çok bir fikrim yok bu konulardaYumurtlama gününe var daha canım calışmalara devam
Kaç günde bir adet oluyosun canım ve beklenen adet günün ne zamanYumurtlamayı nasıl anlıyorsunuz ben 1 aylık evliyim çok bir fikrim yok bu konularda
benden bu kadar artıkYumurtlama gününe var daha canım calışmalara devam
Takvim indirdim ayın 12sinde başlıyor ama güvenilir mi bu yöntembenden bu kadar artık
yani bilmiyorum canım bende ilk defa denedimTakvim indirdim ayın 12sinde başlıyor ama güvenilir mi bu yöntem
O takvimler her zmn dogru olmuyor canım, 28 günde bir adet görüyorsan beklenen adet tarihinden 14 geriye say,örneğin son adet tarihin 1 eylül beklenen adet tarihin 28 eylül, bu durumda yumurtlama tarihin 15 eylül oluyor,bugunleri 2 önceden başlayarak gün aşırı degerlendir canımTakvim indirdim ayın 12sinde başlıyor ama güvenilir mi bu yöntem
Canım olur inş yakın zamanda ne gibi sıkıntılarKızlar bende çok istiyorum 6 ay oldu neredeyse ama olmuyobide sıkıntılar çıktı napicam ya iyice kafayı yemek üzereyim
bundan sonra bayram zaten bayram bitimi de adet olursam ki inşallah olmam
Batın 1 ekim ise canım 18 eylül yumurtlama gününO takvimler her zmn dogru olmuyor canım, 28 günde bir adet görüyorsan beklenen adet tarihinden 14 geriye say,örneğin son adet tarihin 1 eylül beklenen adet tarihin 28 eylül, bu durumda yumurtlama tarihin 15 eylül oluyor,bugunleri 2 önceden başlayarak gün aşırı degerlendir canım
canım başka hastaneye felan git bariİnşallah sağolun göğsümden beyaz birsey geliyor 2 3 aydır adetimin 3. Günü kadın doğuma gideyim diyorum hormon testı ıcın inada sanki ne devlette nede özel de o gün doktor yok
Gittim her yere sor durdum yok doktor ya iyice sinir oluyorum 3 ay olacak böyle dolaşıyorum bende otlara başlıcam artık onları denicemcanım başka hastaneye felan git bari
ilginç canım hastanede olmaz mı doktorGittim her yere söndürdüm yok doktor ya iyice sinir oluyorum 3 ay olacak böyle dolaşıyorum bende otlara başlıcam artık onları denicem
Canım prolaktin hormonun yani süt hormonun yükselmiş doktora gitmelisin hormon testi yaptr mutlakaİnşallah sağolun göğsümden beyaz birsey geliyor 2 3 aydır adetimin 3. Günü kadın doğuma gideyim diyorum hormon testı ıcın inada sanki ne devlette nede özel de o gün doktor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?