- 29 Mart 2016
- 514
- 170
- 103
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
Biliyorum herkes bunu diyor bende adetımın bekledim ama bayram üstü bide tam denk geldiCanım prolaktin hormonun yani süt hormonun yükselmiş doktora gitmelisin hormon testi yaptr mutlaka
Hormon düzenleyici hayıt otu, civan perçemi testere dişli aslan pençesi bu otlar aktarda karışım olarak ta satılıyor, bunlara bi başla bakalımGittim her yere sor durdum yok doktor ya iyice sinir oluyorum 3 ay olacak böyle dolaşıyorum bende otlara başlıcam artık onları denicem
Saglık ocakları yapmıyor diye biliyorum canım, sakin ol ve stres yapma su bayramı bir atlat ondan snra gidersin, dediğim otları kullanmaya başla bi bakalımAcaba sağlık ocakları yapar mı
Ay hadi bakalım inş olmayızzzbundan sonra bayram zaten bayram bitimi de adet olursam ki inşallah olmambaya bi enerji toplarım artık 2 hafta felan
Canım herhangi bir Zamandan bahsetmemiş okudum da , yalnız günde bir bardak ve ögledenn snra ac karna içeceksin yada kahvaltıdan 2 saat sonra , 30 gün içeceksn 7 gün ara vereceksn sonra tekrar 30 gün içeceksinAslan pençesi aldım sadece onu yapıcam ama ne zaman başlıcam onu unuttum bi bilginiz varmı
Canım ne demek Allah şifanı versin inşBende baktım çok gün bulamadım o yüzden burada sorayım dedim çok teşekkür ederim benim için de iyi internete bakmanız çok mutlu etti Allah razı olsun :)
Takvimde de 17 si diyor zaten teşekkür ederimBatın 1 ekim ise canım 18 eylül yumurtlama günün
Ay inşallah ya bakalım hayırlısı diyelimDegerlendirmeye calışın canım degerlendiremezsenizde bir daha ki aya inş üZülme
iyi çalışmalarAy inşallah ya bakalım hayırlısı diyelim
:) ay ailemin evinde yumurtlama günü mümkün değil diye düşünüyorum çok zor bakalımiyi çalışmalarben sıramı savdım
kalabalık değilse sıkıntı değil ama ben yapamazdım herhalde:) ay ailemin evinde yumurtlama günü mümkün değil diye düşünüyorum çok zor bakalım
7 nisanda adet olmadım o gun günüm baya geçmişti zaten 21 nisanda kanamalarim başladı gelisemedigi için düşük yaptım acaba biraz daha mı ertelesem calismalari ? Düşük kürtaj olmadı kendiliginden düştüiyi çalışmalarben sıramı savdım
canım baya geçmiş ama tam bilmiyorum ama bence başlayın şimdiden7 nisanda adet olmadım o gun günüm baya geçmişti zaten 21 nisanda kanamalarim başladı gelisemedigi için düşük yaptım acaba biraz daha mı ertelesem calismalari ? Düşük kürtaj olmadı kendiliginden düştü
Kalabalik değilde insan çekinir sonuçta baba evi yani nebilimkalabalık değilse sıkıntı değil ama ben yapamazdım herhaldebenimki bayramdan önceydi allahtan :) kafam rahat sizinde olur inş :)
doğru canım gece ne olur ne olmaz biri tuvalete felan kalkar sıkıntı ama bazılarının anne babasının uykusu ağır oluyor o zaman olabilir belkiKalabalik değilde insan çekinir sonuçta baba evi yani nebilim
Bide çalışıyorum zaten kışın günler daha çabuk geçiriyor izmirde yaşıyorum zorluk yaşamayım diye bu eylül ekimde hamile kalmayi planlıyorum malum izmir in sıcağı çekilmiyorcanım baya geçmiş ama tam bilmiyorum ama bence başlayın şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?