- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.081
Ya kızlat işler karıştı biraz. Biraz değil baya karıştı hatta. Benim serklaj yöntemim en çok uygulanan yöntem değilmiş. En çok kullanılan yöntemde muayene esnasında çatalda alınabiliyordu. Meğer benimki daha derin daha içerden olan bir yöntemle yapılmış. O yüzden alınması için de tekrar ameliyathaneye girip, tekrar narkoz alıp alınması gerekiyormuş.
Doktor, serklaj dursun 2.gebelik için tekrar yapmayız diyor. Bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım. Sizce ne yapayım? Seçeneklerimiz şunlar özetleyeyim :)
1- Serklaj tekrar ameliyatla alınacak ve normal beklenecek,
2- Sezaryen olacak ve dikiş sonraki gebelik için alınmayacak
3- Sezaryen olacak ama istemiyorsam dikiş de o esnada alınacak, böylece tek sefer ameliyat olmuş olucam.
günaydın tatlım♡♡♡günaydın kızlarr
niye kızıyorsun yayine erkencisin sen
niye kızıyorsun yasende erkencisin
ay evet ne yapıyım kız bel ağrım da var uyuyamıyorumben işe geliyorum, mecburumyoksa deli mym erkenden kalkayım yine 7de mi kalktın
ay evet ne yapıyım kız bel ağrım da var uyuyamıyorum
aynen ya deniyim yastığı bugün biraz arttı ya kasık ağrısıyla uyandırıyor sabah artık :) sende ne var ne yok? ♡♡♡yastık falan koymayı denedn mi bi şeyler yap, tühh. bel ağrısı da çok kötü oluyo
Hayır karar veremedim hala maalesefburcu1888 karar verdin mi burcu ne yapacağına
ay 24 güncük kalmış çokkk heyecanlıııHayır karar veremedim hala maalesef
aynen ya deniyim yastığı bugün biraz arttı ya kasık ağrısıyla uyandırıyor sabah artık :) sende ne var ne yok? ♡♡♡
hahahabenm sıkıntım yok bu aralar şu gripten kalma halsizlik dışnda iyiyiminş böyle de dvm eder. yalnız ara ara bi hararet basıyo onu da bilemedim gripten dolayı mı hamilelikten mi yoksa ikisi birden mi anlamadm
Hayır karar veremedim hala maalesef
hahahahararet normal tatlım bana da gelir arada
hahah bi an ateş basıyor yamenopozlular gibi
kız ben bile 3. düşünüyorum 1 sene sonraBen galiba tek operasyonla hem çocuğu hem dikişi aldırıcam. O dikiş orda kalsın istemiyorum. Psikolojik olarak rahat olamam. E madem operasyona giricem bebeği de alsınlar bari dikişle beraber. Şimdilik bu daha mantıklı geldi bana valla
3 mühahah bi an ateş basıyor ya
kız ben bile 3. düşünüyorum 1 sene sonra
tatlım çevremde eşin korunup kalan var spiral ile korunup kalan var3 mü
Yok anam yoookkk
Belki 5 6 sene sonra bi tane daha yaparım diye ki "BELKİ" o dikişin orda durmasna gerek yok. Eğer yaparsam o zaman düşünürüm, eğer kaza kurşunu olursa ki olmaz umarım yapacak bişey yok diktiririz artık tekrardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?