Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

hakkaten karışmış hee. sne bi de 2. çocuğu da istemiyosun, eğer istiyo olsaydın 2.seçenek en makulu görünüyo tabi dedkleri gibi dikişin durmasının sana bi zararı olmycaksa ki olacak olsa doktor bekletelim demezdi.
eğer 2.yi kesnlkle istemiyosan da sezaryen de ameliyat nasılsa, öncesnde de normal doğumun oldğu için sana çok zor olmaz diye düşünüyorm. o yüzden ben 1.yi seçerdim heralde kesnlkle 2. çocuğu istemiyosan ama

aynen ya deniyim yastığı bugün biraz arttı ya kasık ağrısıyla uyandırıyor sabah artık :) sende ne var ne yok? ♡♡♡

benm sıkıntım yok bu aralar şu gripten kalma halsizlik dışnda iyiyim inş böyle de dvm eder. yalnız ara ara bi hararet basıyo onu da bilemedim gripten dolayı mı hamilelikten mi yoksa ikisi birden mi anlamadm

benm sıkıntım yok bu aralar şu gripten kalma halsizlik dışnda iyiyim inş böyle de dvm eder. yalnız ara ara bi hararet basıyo onu da bilemedim gripten dolayı mı hamilelikten mi yoksa ikisi birden mi anlamadm
hahaha hararet normal tatlım bana da gelir arada

Ben galiba tek operasyonla hem çocuğu hem dikişi aldırıcam. O dikiş orda kalsın istemiyorum. Psikolojik olarak rahat olamam. E madem operasyona giricem bebeği de alsınlar bari dikişle beraber. Şimdilik bu daha mantıklı geldi bana valla

menopozlular gibi
hahah bi an ateş basıyor ya
kız ben bile 3. düşünüyorum 1 sene sonra

hahah bi an ateş basıyor ya

kız ben bile 3. düşünüyorum 1 sene sonra
3 mü
Yok anam yoookkk
Belki 5 6 sene sonra bi tane daha yaparım diye ki "BELKİ" o dikişin orda durmasna gerek yok. Eğer yaparsam o zaman düşünürüm, eğer kaza kurşunu olursa ki olmaz umarım yapacak bişey yok diktiririz artık tekrardan.

tatlım çevremde eşin korunup kalan var spiral ile korunup kalan var o yüzden 6-7 sene yani zor. ay ne yapıyım erkek bebiş çok talı geliyor ya ♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…