- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.101
3 çok. Boşver 2 tane yeter :)tatlım çevremde eşin korunup kalan var spiral ile korunup kalan varo yüzden 6-7 sene yani zor. ay ne yapıyım erkek bebiş çok talı geliyor ya ♡♡♡
kız ne biliyim erkek bebişler çok tatlı ♡♡♡ bak sende 3-4 yaparsan sorarım sonra3 çok. Boşver 2 tane yeter :)
Tamam erkek de tatlı de hepsinden olacak diye bişey yok. Boşver 2 yeter :))kız ne biliyim erkek bebişler çok tatlı ♡♡♡ bak sende 3-4 yaparsan sorarım sonra
ay ben boşvermiyorum işte çok tatlılar ♡♡♡ valla tatlım büyük konuşmaTamam erkek de tatlı de hepsinden olacak diye bişey yok. Boşver 2 yeter :))
Bense 3 4 tane yapacak en son insanlardan biriyim
Aklıma böyle olasılıkları sokma lütfen :))ay ben boşvermiyorum işte çok tatlılar ♡♡♡ valla tatlım büyük konuşmaeşi korunuyormuş ikiz kızları oldu istemeden
valla tatlım büyük konuşma benceAklıma böyle olasılıkları sokma lütfen :))
Olmaz olmaz. Şimdiye kadar kaza kurşunu hiç olmadı şimdiden sonra da olmaz inşallah
Olursa da yapacak bişey yok. Dikerler tekrar. Alıştık artık napalımvalla tatlım büyük konuşma benceolunca bal gibi oluyor yani
sen tüpleri felan bağlat 2 den sonra çünkü dikmek felay uyuştu her yerimOlursa da yapacak bişey yok. Dikerler tekrar. Alıştık artık napalım
kız ilk cümleyi okuyunca doğurdun sandımKızlar dün gece doğuruyorum sandım. Karnım şekilden şekile girdi, yamuk yumuk birşey oldu. 4 e kadar düzensiz sancılarım oldu. Aha dedim serklaj falan düşünürken zamanı geldi heralde
Sonra sızmışım geçmiş. Bu da gol değil. Geceleri baya sıkıntılı olmaya başladı artık. 37.hafta yarın bitiyor ve ben normal yapmakta ısrarcıyım sanırım. Her an kararımı değiştiriyorum. Kafayı yiyecem
off cok az kaldı hadi hayırlısı Allah bir avazda kurtarsınnn bacımm inşşKızlar dün gece doğuruyorum sandım. Karnım şekilden şekile girdi, yamuk yumuk birşey oldu. 4 e kadar düzensiz sancılarım oldu. Aha dedim serklaj falan düşünürken zamanı geldi heralde
Sonra sızmışım geçmiş. Bu da gol değil. Geceleri baya sıkıntılı olmaya başladı artık. 37.hafta yarın bitiyor ve ben normal yapmakta ısrarcıyım sanırım. Her an kararımı değiştiriyorum. Kafayı yiyecem
kız ilk cümleyi okuyunca doğurdun sandım
Normal tabi canım sen de 8 aylıksın artık yani. Olmaması anormal oluroff cok az kaldı hadi hayırlısı Allah bir avazda kurtarsınnn bacımm inşşcok normal doguruyorum zannetmen
valla bende en ufak bir agrım olsun korkuyrm dogurucam diyeson 2 gündür adet sancısı gbi sancılarım var normaldir heralde
normal tatlım. benim de bel ve kasık ağrıları var. ve bugün baya uyku bastırdı yaoff cok az kaldı hadi hayırlısı Allah bir avazda kurtarsınnn bacımm inşşcok normal doguruyorum zannetmen
valla bende en ufak bir agrım olsun korkuyrm dogurucam diyeson 2 gündür adet sancısı gbi sancılarım var normaldir heralde
Normal tabi canım sen de 8 aylıksın artık yani. Olmaması anormal olur
son zamanlarda benide uyku bastırıyor sabahları uyanmak istemiyorumNormal tabi canım sen de 8 aylıksın artık yani. Olmaması anormal olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?