- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.121
@hhmasal kız doğurdun mu?
Kız 50 ek önce sen yazginicgorunce doğuma gidiyon şansım heycanlandirdin yaSaat 5 ten beri uyanığım yahu. Kargalar şey yapmadan günaydın demeyeyim dedim :)
Şuan daha normal bir saat
Günaydın kızlar
Çok acıktım yaaa 1 saat daha dayanmalıyım
Saat 5 ten beri uyanığım yahu. Kargalar şey yapmadan günaydın demeyeyim dedim :)
Şuan daha normal bir saat
Günaydın kızlar
Çok acıktım yaaa 1 saat daha dayanmalıyım
Kız 50 ek önce sen yazginicgorunce doğuma gidiyon şansım heycanlandirdin yaGünaydın bu arada ❤
sabah sabahgünaydınn...
valla ben de doğurdu sandım hee bi heyecanla açtımmeğersem açmış
yok kız dursun geri tıkarım içeridur daha sen de yaaaa bizim için çok erken. sürekli doğum doğum diyosun söyleye söyleye zorla çkartıcaksın çocğu hee erkenden
yok kız dursun geri tıkarım içeribiraz büyüsün yahu. ne işi var
yok kız çıkmasın bugün evlilik yıl dönümüz sakin dursun bugünçocuk duruyo gariban da anasının çenesi durmuyo
yok kız çıkmasın bugün evlilik yıl dönümüz sakin dursun bugün
8. yılımız ♡♡♡ evet planlar planlaroooo kaçıncı yılınızakşama ne planlar var, iyisin heeee bugün artk sürprizler yapılır
kız hala çalışıyor musun sen ?ben biraz gec kalmışım ama olsun günaydın hepinize
ivett canım çalışan demir pas tutmazzkız hala çalışıyor musun sen ?
kız ne zaman çıkıyorsun ?ivett canım çalışan demir pas tutmazz
pazartesi inş bağlasalar durmam artıkk işim gücüm var benimde yahukız ne zaman çıkıyorsun ?yavaştan ayrıl artık
aynen çık artıkpazartesi inş bağlasalar durmam artıkk işim gücüm var benimde yahu
inş canım inş iyiyiz şükür bi sıkıntımız yokk yuvarlanıp gidiyoruzaynen çık artıkee nasılsın ? ♡♡♡
ay teşekkür ederim tatlıminş canım inş iyiyiz şükür bi sıkıntımız yokk yuvarlanıp gidiyoruzsen nasılsın bakalım evlilik yıl dönümüz kutlu olsunn nice güzel saglıklı mutlu yıllarınız olsun çekirdek ailenle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?