- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.141
amin canım inşay teşekkür ederim tatlımhepiniz evliliği öyle olur inşallah tatlım ♡♡♡
Mutlu seneler canım.8. yılımız ♡♡♡ evet planlar planlar
bizde işte kızım izin verirse kutlayacağızMutlu seneler canım.
Ayın 30 u bizim yıldönümümüz. Bu sene de kulayamayacaz büyük ihtimalle
Mutlu seneler canım.
Ayın 30 u bizim yıldönümümüz. Bu sene de kulayamayacaz büyük ihtimalle
Benimki 30unda doğur diyip duruyo kaynatacak arada tüm derdi oaynı güne denk gelirmiş bi debizim de 28 haziran. doğuma yakın, normali beklersek denk gelme olasılığı yüksek ama umarm denk gelmez. kaynamasın yıldönümümüz arada
niye kız eşin sevmiyor mu özel günleri kutlamayı? veya doğum sonrası mı kutlamak istiyorBenimki 30unda doğur diyip duruyo kaynatacak arada tüm derdi o
dogurma kız doğurmıcaaammmmm de hahahaBenimki 30unda doğur diyip duruyo kaynatacak arada tüm derdi o
Benim onun doğum gününü unutma faciamdan sonra herşeyi diyebilir problem yok :)))niye kız eşin sevmiyor mu özel günleri kutlamayı? veya doğum sonrası mı kutlamak istiyor
hahahBenim onun doğum gününü unutma faciamdan sonra herşeyi diyebilir problem yok :)))
Ayyy artık doğurmak istiyorum yaaaaaadogurma kız doğurmıcaaammmmm de hahaha
dur kız sakin ol az kalmış zatenAyyy artık doğurmak istiyorum yaaaaaa
Hemen şimdi şuanda oooffffff patlayacam yemin ederim
Dayanamıyorum artık ya çok bunaldım artıkdur kız sakin ol az kalmış zaten
az kaldı tatlım sakin ol ♡♡♡Dayanamıyorum artık ya çok bunaldım artık
Benimki 30unda doğur diyip duruyo kaynatacak arada tüm derdi o
Benim onun doğum gününü unutma faciamdan sonra herşeyi diyebilir problem yok :)))
ben adamı geçen nefes alıyor diye aklımdan üstüne çıkıp boğuyordumsen hamilesin ama olabilir ne var allah allah
hahaha ne istiyorsunuz siz bu kocalardan yahuu gerçi bazen bende cok sinir oluyorum elimde olmadan hormonlar yüzünden olsa gerekben adamı geçen nefes alıyor diye aklımdan üstüne çıkıp boğuyordumbazen o kadar sinir oluyorum
hahaha aynenhahaha ne istiyorsunuz siz bu kocalardan yahuu gerçi bazen bende cok sinir oluyorum elimde olmadan hormonlar yüzünden olsa gerek
hahaha aynenkız ne yapıyım sonra bi bakmışın tam tersi
hahah fesatlık yapmayalım lütfenseni gidi seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?