- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.161
ben adamı geçen nefes alıyor diye aklımdan üstüne çıkıp boğuyordumbazen o kadar sinir oluyorum
benim koca tam bir beşiktaş aşığıheralde hamileilikte sinir olmayan bi ben kaldıminş kalan 2 ayda da olmam, olursam çok pis olurum çünkü ne aldın kocana sen onu söyle
benim koca tam bir beşiktaş aşığıeski nostajı takım formalarından 1 tanesi eksik alamamıştı onu aldım ♡♡♡
ay vallaha beşiktaş armalı bir fincan bile alsam bayılır işim kolay o yüzdençok sevinicek o zaman ne güzel
tatlım gene al bulunsunbişi sorcam size kızlar lohusa külotları almaya gerek varmı bu tek kullanımlık(depend) külotların üstüne
sen aldın mı ?tatlım gene al bulunsun♡♡♡
aldım tatlım ben ne olur ne olmaz bulunsunsen aldın mı ?
Hmm bende bi bakayım ozmn olmazsa su babanne külotlarından alırım :)aldım tatlım ben ne olur ne olmaz bulunsun
Ama neden bu sırrımızı açık ediyorsunHmm bende bi bakayım ozmn olmazsa su babanne külotlarından alırım :)burcu1888 sen almıştın dimi korse aldın mı nisankraliçesi ?
yok tatlım almadım. pek seksi lohusa külotları daHmm bende bi bakayım ozmn olmazsa su babanne külotlarından alırım :)burcu1888 sen almıştın dimi korse aldın mı nisankraliçesi ?
yaaa bilemedim ben onuu burcuları karıştırmış olmalıyımmAma neden bu sırrımızı açık ediyorsun
Ya bırak allahaşkına yaayaaa bilemedim ben onuu burcuları karıştırmış olmalıyımm
hhahha lohusayken ne kadar seksi olabilirisn kiyok tatlım almadım. pek seksi lohusa külotları da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?