- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.181
hahah öyle tabi. önemli olan sorasında seksi olmakhhahha lohusayken ne kadar seksi olabilirisn ki
selamlar ♡♡♡ kızlar doğurdunuz mu yahu? yazan yok :))
hahaha :) dursunlar kız biraz daha büyüsünlersöyleye söyleye erkenden doğurtucaksın hepimizi he
nasıldı yıldönümünüz
hahaha :) dursunlar kız biraz daha büyüsünler
çok güzel geçti tatlım♡♡♡ işte yemek sohbet romantik anlar♡♡♡♡♡♡
Kızlar 25 mayıs perşembe günü spinal sezaryen ile doğuruyorum inşallah
Bilginize :)
Yooo sanki ben değilim doğuracak olanaaaaa hadi hayırlısııııgünü belli olunca ne hissettin yaa nasıl oldu heyecan tavan yaptı mı
Yooo sanki ben değilim doğuracak olan
Epiduralle aynı gibi bişey ben de tam bilmiyorum. Birinde 1 kere veriyolar sanırım ilaç, diğerinde arar ara veriyorlarsen böyle rahatsın ya keisn doğuma giderken ter basıcakinş o zmn da rahat olursun da tabi
bu spinal anestezi epidural mi oluyo aynı şey mi ikisi
Epiduralle aynı gibi bişey ben de tam bilmiyorum. Birinde 1 kere veriyolar sanırım ilaç, diğerinde arar ara veriyorlar
Geliyo valla. Şimdi ben 10 dan geriye saymaya başlicamhıı hiç bilmyrm ben de ne fasrkları oldğnu. hatta ikisini aynı şey sanıyodum
şimdi birncilik sende, sıra bize de gleiyo artık
kız bi heycan bastı beni de :) sezeryan iyi tatlım ♡♡♡ hiç merak etmeKızlar 25 mayıs perşembe günü spinal sezaryen ile doğuruyorum inşallah
Bilginize :)
Şu son 9 10 gün geçmez artıkkız bi heycan bastı beni de :) sezeryan iyi tatlım ♡♡♡ hiç merak etme
Geliyo valla. Şimdi ben 10 dan geriye saymaya başlicam
Ne ara geldik bu günlere bilmem
tatlım hiç stres yapma. 10 gün sonra bebişine kavuşacaksın onu düşünŞu son 9 10 gün geçmez artık
dur kız daha 1.5 ayın var senin daha :)çok çabuk geçti zaman gerçekten koşturmaca o bu derken. bizim de zamanımz gelsina rtık
dur kız daha 1.5 ayın var senin daha :)
hahha zamanında gelsin tatlım öyle düşünmeişte zaman geçsin artık. skldm birazcık galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?