- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
Geçmiş olsun canım üzülme Allah bida nasip eder inş Düşükten sonra hamile kalma şansı daha yüksek oluyormuş canım, kendi iyi hissediyorsan bir sıkıntı yoksa devam edin, bu arada hamilelik takvimin var senin :)7 nisanda adet olmadım o gun günüm baya geçmişti zaten 21 nisanda kanamalarim başladı gelisemedigi için düşük yaptım acaba biraz daha mı ertelesem calismalari ? Düşük kürtaj olmadı kendiliginden düştü
Bide çalışıyorum zaten kışın günler daha çabuk geçiriyor izmirde yaşıyorum zorluk yaşamayım diye bu eylül ekimde hamile kalmayi planlıyorum malum izmir in sıcağı çekilmiyorcanım baya geçmiş ama tam bilmiyorum ama bence başlayın şimdiden
Evet ya bi türlü kaldiramadim onu nasıl kaldırcam her açtığımda bi tuhaf oluyorum dusmeseydi şimdi söyle olacaktı böyle olacaktı felan diyorumGeçmiş olsun canım üzülme Allah bida nasip eder inş Düşükten sonra hamile kalma şansı daha yüksek oluyormuş canım, kendi iyi hissediyorsan bir sıkıntı yoksa devam edin, bu arada hamilelik takvimin var senin :)
yani şimdiden başlayın bence :)Bide çalışıyorum zaten kışın günler daha çabuk geçiriyor izmirde yaşıyorum zorluk yaşamayım diye bu eylül ekimde hamile kalmayi planlıyorum malum izmir in sıcağı çekilmiyor
Canım kafana takma cok fazla önüne bakmaya calış, kimyasal gebelik yaşamıssın büyük ihtimal,saglıklı olmayacağı için vucut atmış adetinle birlikte, bende mayısta yaşadım bir kimyasal gebelik, hayırlısı olsun inşEvet ya bi türlü kaldiramadim onu nasıl kaldırcam her açtığımda bi tuhaf oluyorum dusmeseydi şimdi söyle olacaktı böyle olacaktı felan diyorum
Anladım cnm tmm hayırlısı olsun bende seninle aynı durumdayım bi türlü koyulasmiyo. Bikmadan yapmak lazim pkolu olunca gec yumurtlama normalbende oyle yapiyodum normalde ama dun yanloslikla lavaboya gittimsonra bekle babam bekle... mecbur o saate kaldim. diger teslerimi hem 7 bucuk 8 gihi yaptim
InsAllah cnmBende varım selam herkese inşallah bugün adetim son günü yarjn ovulasyon testimi ilk defa kullanmaya başlıcam insaallah olur yakın zamanda bi düşük yaptımbu sefer tutunur umarım
Cnm süt geliyordur buyuk ihtimalle bi hormon testi yaptirman iyi olur prolaktin degerin yuksek olabilir Allah kolaylık versin cnmİnşallah sağolun göğsümden beyaz birsey geliyor 2 3 aydır adetimin 3. Günü kadın doğuma gideyim diyorum hormon testı ıcın inada sanki ne devlette nede özel de o gün doktor yok
Allah razı olsun bende onu yaptırmaya çalışıyorum ama denk gelmiyor adetin 3. Günü yaptircam ya hafta sonuna denk geliyo yada doktor tatilde oluyo inanırmısınız dün 2 doktoru sordum ikisi de yok 3 aydır uğraşıyorumCnm süt geliyordur buyuk ihtimalle bi hormon testi yaptirman iyi olur prolaktin degerin yuksek olabilir Allah kolaylık versin cnm
Sanırım sırada ben varımiyi çalışmalarben sıramı savdım
Bence beklemene gerek yok baya zaman geçmiş zaten rahim çoktan toplamıştır kendini7 nisanda adet olmadım o gun günüm baya geçmişti zaten 21 nisanda kanamalarim başladı gelisemedigi için düşük yaptım acaba biraz daha mı ertelesem calismalari ? Düşük kürtaj olmadı kendiliginden düştü
kocanı ara benceSanırım sırada ben varım
Kızlar bir baksanıza bu teste bugün o gün mü yoksa var mı 1 gün daha bayrama girmeden hallolsa çok iyi olurdu
Ahahahhkocanı ara benceevdeyse de kapat bilgisayarı
Kısmet canım inşallah olur doktorumdan kaynakli diye düşünüyorum çünkü saglikci olmama rağmen eşimin arkadaşının bi doktoruymus gittiğim doktor ilgisi felan iyi ama bilgisi yeterli gelmedi diye düşünüyorum araştırma yaptım daha düzgün bi doktor buldum inşallah kendi buldugum doktora gitmeyi planlıyorum.Bence beklemene gerek yok baya zaman geçmiş zaten rahim çoktan toplamıştır kendini
Bence yarın pozitif olacak canım şuan biraz daha açık renk duruyor ama akşam bi daha yap benceKizlar ovu testi pozitif mi
Tamam cnm sagolBence yarın pozitif olacak canım şuan biraz daha açık renk duruyor ama akşam bi daha yap bence
İnternetten uygun fiyatlara bulabilirsin ben 18li +2 gebelik testi 19 liraya aldmOvulasyon testinin fiyatı nedir
Günaydın canım yaptınmı test , dün akşam 8 bucuk gibi yaptım kırmızıydı hala ve bu sabah yaptım silikleşti, dünü önceki günü degerlendirdik birde bugunu degerlendirecegiz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?