Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Geçmiş olsun canım üzülme Allah bida nasip eder inş Düşükten sonra hamile kalma şansı daha yüksek oluyormuş canım, kendi iyi hissediyorsan bir sıkıntı yoksa devam edin, bu arada hamilelik takvimin var senin :)

Evet ya bi türlü kaldiramadim onu nasıl kaldırcam her açtığımda bi tuhaf oluyorum dusmeseydi şimdi söyle olacaktı böyle olacaktı felan diyorum

Evet ya bi türlü kaldiramadim onu nasıl kaldırcam her açtığımda bi tuhaf oluyorum dusmeseydi şimdi söyle olacaktı böyle olacaktı felan diyorum
Canım kafana takma cok fazla önüne bakmaya calış, kimyasal gebelik yaşamıssın büyük ihtimal,saglıklı olmayacağı için vucut atmış adetinle birlikte, bende mayısta yaşadım bir kimyasal gebelik, hayırlısı olsun inş

bende oyle yapiyodum normalde ama dun yanloslikla lavaboya gittim sonra bekle babam bekle... mecbur o saate kaldim. diger teslerimi hem 7 bucuk 8 gihi yaptim
Anladım cnm tmm hayırlısı olsun bende seninle aynı durumdayım bi türlü koyulasmiyo. Bikmadan yapmak lazim pkolu olunca gec yumurtlama normal

İnşallah sağolun göğsümden beyaz birsey geliyor 2 3 aydır adetimin 3. Günü kadın doğuma gideyim diyorum hormon testı ıcın inada sanki ne devlette nede özel de o gün doktor yok
Cnm süt geliyordur buyuk ihtimalle bi hormon testi yaptirman iyi olur prolaktin degerin yuksek olabilir Allah kolaylık versin cnm

Cnm süt geliyordur buyuk ihtimalle bi hormon testi yaptirman iyi olur prolaktin degerin yuksek olabilir Allah kolaylık versin cnm
Allah razı olsun bende onu yaptırmaya çalışıyorum ama denk gelmiyor adetin 3. Günü yaptircam ya hafta sonuna denk geliyo yada doktor tatilde oluyo inanırmısınız dün 2 doktoru sordum ikisi de yok 3 aydır uğraşıyorum

Bence beklemene gerek yok baya zaman geçmiş zaten rahim çoktan toplamıştır kendini

Bence beklemene gerek yok baya zaman geçmiş zaten rahim çoktan toplamıştır kendini
Kısmet canım inşallah olur doktorumdan kaynakli diye düşünüyorum çünkü saglikci olmama rağmen eşimin arkadaşının bi doktoruymus gittiğim doktor ilgisi felan iyi ama bilgisi yeterli gelmedi diye düşünüyorum araştırma yaptım daha düzgün bi doktor buldum inşallah kendi buldugum doktora gitmeyi planlıyorum.

Günaydın canım yaptınmı test , dün akşam 8 bucuk gibi yaptım kırmızıydı hala ve bu sabah yaptım silikleşti, dünü önceki günü degerlendirdik birde bugunu degerlendirecegiz inş

yapmadim bugun. yarin yaparim insallah canim. doktora gitmistim. adet sokturucu verdi dedigim gibi. yumurtan gelismedi dedi. sonra tekrar klomen dedi... bende saldim cayira mevlam kayira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…