Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Kızlar banada yardımcı olun lütfen adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım 4.08 çıktı referans aralığıda 0-5 cıktı sonuç ne acaba

Ben kendi adıma çalışmalara başladım. Düzenli olmasa da bıraktk korunmayı
26 eylül gösteriyo adet tarihi. Hayırlısıyla olmam inş :)
Inslh canm hayrlsyla bebis haberini alrz senden biz daha baslaymadk yarn adet dönemim bitiyo bende yarn baslyorum inslh bu ay olur

Kızlar bata 5 gün var. Ağzımda dün geceden beri iğrenç bi tat var. Sabun yemişim gibi acımsı tuhaf. Geri kalanlar klasik şeyler artık gebe kalmaktan ümidi kestiğim için onları saymıyorum bile ama bu ağız tadı değişikliği belirti olabilir mi? gebeliğin ileriki zamanlarında olan bir şey mi yoksa dişçiye mi gitmem lazım

Duymustm ben byle bisey hamilelikte oluyomus canm.agzda demir tadı gbi bisey doyodular

Son adet 26 ağustostu ama yumurtlama gününü kaçırdık hahaha:))) yumurtlamadan 2 gün sonra başladık çalışmalara

Benm de 25 ağustostu. Ama yumurtlamam bu hafta. Tlf uygulamasına göre bakıyorm ben gerçi. Bi de benim döngüm 32 günde bir. Ondan heralde :)

Benm de 25 ağustostu. Ama yumurtlamam bu hafta. Tlf uygulamasına göre bakıyorm ben gerçi. Bi de benim döngüm 32 günde bir. Ondan heralde :)
Benim döngü 26 günde bir:) kaçırdık valla yumurtlamayı bakalım nolcak:) ilişkiden kaç gün sonra belli olur acaba hamilelik varmı yokmu diye? İlk kez deniyoruz. 3 yıllık evliyim ancak karar verebildik:)))

Benim döngü 26 günde bir:) kaçırdık valla yumurtlamayı bakalım nolcak:) ilişkiden kaç gün sonra belli olur acaba hamilelik varmı yokmu diye? İlk kez deniyoruz. 3 yıllık evliyim ancak karar verebildik:)))

Bizim de ilk denememiz bu ay. Biz de 3yıllık evliyiz :) valla ilişkden kaç gün sonra belli olır bilmyrm ama bi tane test varmş adetten 6gün öncesnde gösteriyomş. İdrar testi. Bakalım olucak mı :))

Bizim de ilk denememiz bu ay. Biz de 3yıllık evliyiz :) valla ilişkden kaç gün sonra belli olır bilmyrm ama bi tane test varmş adetten 6gün öncesnde gösteriyomş. İdrar testi. Bakalım olucak mı :))
Hahaha aldım bileeee:)))) 2 çeşit aldım biri 4 gün önce biri 6 gün önce gösteriyo. 4 gün önce gösteren dijital bişey kaç haftalık olduğunu bile söylüyomuş. Bakalım nolcak:)

Hahaha aldım bileeee:)))) 2 çeşit aldım biri 4 gün önce biri 6 gün önce gösteriyo. 4 gün önce gösteren dijital bişey kaç haftalık olduğunu bile söylüyomuş. Bakalım nolcak:)

Yaa öyle mi duymamıştım hiç öyle bi şey. Hoş zaten ilgilenmiyodum pek :) ama böyle burayı takip edince falan heyecanlanıyo insan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…