- Konu Sahibi ilkinilkin
-
Kızlar banada yardımcı olun lütfen adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım 4.08 çıktı referans aralığıda 0-5 cıktı sonuç ne acaba
Hu hu napyonuz kzlar nasl gidiyo ?
Inslh canm hayrlsyla bebis haberini alrz sendenBen kendi adıma çalışmalara başladım. Düzenli olmasa da bıraktk korunmayı
26 eylül gösteriyo adet tarihi. Hayırlısıyla olmam inş :)
Hadi güzel haberlerini beklyoruzbiz de düzenli gidiyoruz kızlar bakalım, sonucu yazarım size =)
Duymustm ben byle bisey hamilelikte oluyomus canm.agzda demir tadı gbi bisey doyodularKızlar bata 5 gün var. Ağzımda dün geceden beri iğrenç bi tat var. Sabun yemişim gibi acımsı tuhaf. Geri kalanlar klasik şeyler artık gebe kalmaktan ümidi kestiğim için onları saymıyorum bileama bu ağız tadı değişikliği belirti olabilir mi? gebeliğin ileriki zamanlarında olan bir şey mi yoksa dişçiye mi gitmem lazım
biz de düzenli gidiyoruz kızlar bakalım, sonucu yazarım size =)
Inslh canm hayrlsyla bebis haberini alrz sendenbiz daha baslaymadk yarn adet dönemim bitiyo bende yarn baslyorum inslh bu ay olur
Demir degil de sabun gbi acımsı tuhaf. Daha bata 5 gün varken olur mu ki böyle bişey? Of of bıktım belirti kovalamaktanDuymustm ben byle bisey hamilelikte oluyomus canm.agzda demir tadı gbi bisey doyodular
Bende varımmmmm
Hoşgeldinnn :)) adet ne zamandı. Yakın günlerde miyiz acaba? Başladınız mı çalışmalara
Son adet 26 ağustostu ama yumurtlama gününü kaçırdık hahaha:))) yumurtlamadan 2 gün sonra başladık çalışmalara
Benim döngü 26 günde bir:) kaçırdık valla yumurtlamayı bakalım nolcak:) ilişkiden kaç gün sonra belli olur acaba hamilelik varmı yokmu diye? İlk kez deniyoruz. 3 yıllık evliyim ancak karar verebildik:)))Benm de 25 ağustostu. Ama yumurtlamam bu hafta. Tlf uygulamasına göre bakıyorm ben gerçi. Bi de benim döngüm 32 günde bir. Ondan heralde :)
Benim döngü 26 günde bir:) kaçırdık valla yumurtlamayı bakalım nolcak:) ilişkiden kaç gün sonra belli olur acaba hamilelik varmı yokmu diye? İlk kez deniyoruz. 3 yıllık evliyim ancak karar verebildik:)))
Hahaha aldım bileeee:)))) 2 çeşit aldım biri 4 gün önce biri 6 gün önce gösteriyo. 4 gün önce gösteren dijital bişey kaç haftalık olduğunu bile söylüyomuş. Bakalım nolcak:)Bizim de ilk denememiz bu ay. Biz de 3yıllık evliyiz :) valla ilişkden kaç gün sonra belli olır bilmyrm ama bi tane test varmş adetten 6gün öncesnde gösteriyomş. İdrar testi. Bakalım olucak mı :))
Hahaha aldım bileeee:)))) 2 çeşit aldım biri 4 gün önce biri 6 gün önce gösteriyo. 4 gün önce gösteren dijital bişey kaç haftalık olduğunu bile söylüyomuş. Bakalım nolcak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?