Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Bende dijital olanı tesadüf eczanede gördümde öyle aldım. Valla benim hamilelikle hiç alakam yoktu ama şimdi nasıl çalışmalara başladık böle tribe girdim bi heycan bi bekleyiş bi merak:))))

Reactions: iiz
Demir degil de sabun gbi acımsı tuhaf. Daha bata 5 gün varken olur mu ki böyle bişey? Of of bıktım belirti kovalamaktan
Dur bubi sakin ol belki hamilesindir yeni bi bebek geliypdur aramza hic takma simdi kafana. Bata da az kaldı bat gevtikten sonra test alp yaparsn. Testte belki kesin sonuc ckmaz kan testi yaparsn

Bende dijital olanı tesadüf eczanede gördümde öyle aldım. Valla benim hamilelikle hiç alakam yoktu ama şimdi nasıl çalışmalara başladık böle tribe girdim bi heycan bi bekleyiş bi merak:))))

Aynennn. Bizim benziyo hikayeler :)) ben de hep erteliyodum. Şimdi birden hadi dedik, sonra heyecan sabırsızlk falan başladı ilginç bi şekilde :)

="Tugcesokullu, post: 48050266, member: 556072"]Hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah[/QUOTE]
Cumleizin inşallah

Kızlar iyi geceler benim de ovulasyon bu akşam gerçekleşti sanırım kasık ağrıma bakarsak eğer :)
Zaten ovulasyon testi de yapıyordum dün de bugün de epey koyuydu rengi. Ama aklıma takılan bişey var. Şimdiye kadar yumurtlama zamanı hep tek taraflı ağrım olurdu. Şimdi bi bir kasığım bi diğer kasığım ağrıyo bazen ikisi bir ağrıyo neden olabilir böyle bişey bi fikriniz var mı?

Eklentiler

• image.webp
    3 KB · Görüntüleme: 41
  • image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…