Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Bilgiö yok bu konuda ama acaba çift tataglı mı yumrtalar çatlıyo. Olabilir mi ki böyle bi şey

Bilgiö yok bu konuda ama acaba çift tataglı mı yumrtalar çatlıyo. Olabilir mi ki böyle bi şey
Canım ben ovulasyon testi hiç almadım nasıl yapılır nasıl bişry onu bile bilmiyorum:/ hatta yumurtlama zamanında vücudumuzun belirti verdiğinide şimdi senden öğrendim:))) cahillikte bir numaraysam demek:))))) hadi bakalım inşallah tutar sen çalışmalara devam et

Kızlar bide bişey sorucam appstoreda bi program var bayada eğlenceli bişey isim verebiliyomuyuz burda? Adet zamanı yumurtlamayla falan ilgili

Ben dayanamadım bata 7 gün varken erken gebelik testi yaptım az önce ama sonuç yine tek çizgi Bu bayram fazlasıyla üzüntülü geçecek benim için

Ben dayanamadım bata 7 gün varken erken gebelik testi yaptım az önce ama sonuç yine tek çizgi Bu bayram fazlasıyla üzüntülü geçecek benim için
Canım üzülme adet gününde yap yada olmadı dayanamam diyosan adetine 2 gün kala yap. Bide eğer erkense sonuç idrarda çıkmayabiliyo. İdrarda 12. günden itibaren, kanda 10. günden itibaren çıkıyo diye biliyorum ben

Yok canım be cahilliği :))
Çoğumuz bebek çalışmalarına başlarken öğrendik ayrıntıları yoksa kim kalkışmadan araştırıp öğrenir ki :))

Kızlar bişey diyin yahu var mı böyle olan hiç :)

Bayramda yumurtlama haftaso olanlar neler yaptınız. Benm dün tam yumurtlama günümdü ve boşa gitti bayram yorgunluğu derken kolumuzu kaldıracak halimiz kalmadı

o zaman sen ateş ölçme yönteminide bilmiyorsun ? hamile kalmak istiyorsan yumurta oluşumu ve atladığı günü tesbit etmek durumdasın . yumurta 24 saat canlı kalır onun dısında ki ilişkiler boşuna hamilelik olmaz. yumurta canlıyken spermle buluşmalı yani

Valla bu yçntemleri ben de bilmşyorum. Normal akışına bıraksak olmaz mı ki? Atrş ölçme yöntemi nasıl oluyo

Bayramda yumurtlama haftaso olanlar neler yaptınız. Benm dün tam yumurtlama günümdü ve boşa gitti bayram yorgunluğu derken kolumuzu kaldıracak halimiz kalmadı
aynen canım bayramda yoruyor insan. bu arada iyi bayramlar kızlar yazamadım pek kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…