- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
Kızlar iyi geceler benim de ovulasyon bu akşam gerçekleşti sanırım kasık ağrıma bakarsak eğer :)
Zaten ovulasyon testi de yapıyordum dün de bugün de epey koyuydu rengi. Ama aklıma takılan bişey var. Şimdiye kadar yumurtlama zamanı hep tek taraflı ağrım olurdu. Şimdi bi bir kasığım bi diğer kasığım ağrıyo bazen ikisi bir ağrıyo neden olabilir böyle bişey bi fikriniz var mı?
Canım ben ovulasyon testi hiç almadım nasıl yapılır nasıl bişry onu bile bilmiyorum:/ hatta yumurtlama zamanında vücudumuzun belirti verdiğinide şimdi senden öğrendim:))) cahillikte bir numaraysam demek:))))) hadi bakalım inşallah tutar sen çalışmalara devam etBilgiö yok bu konuda ama acaba çift tataglı mı yumrtalar çatlıyo. Olabilir mi ki böyle bi şey
WKızlar bide bişey sorucam appstoreda bi program var bayada eğlenceli bişey isim verebiliyomuyuz burda? Adet zamanı yumurtlamayla falan ilgili
Ben dayanamadım bata 7 gün varken erken gebelik testi yaptım az önce ama sonuç yine tek çizgi Bu bayram fazlasıyla üzüntülü geçecek benim için
Canım üzülme adet gününde yap yada olmadı dayanamam diyosan adetine 2 gün kala yap. Bide eğer erkense sonuç idrarda çıkmayabiliyo. İdrarda 12. günden itibaren, kanda 10. günden itibaren çıkıyo diye biliyorum benBen dayanamadım bata 7 gün varken erken gebelik testi yaptım az önce ama sonuç yine tek çizgi Bu bayram fazlasıyla üzüntülü geçecek benim için
Period calendar diye bi uygulama tipi falanda sevimli ve ayrıntılı gösteriyo herşeyiW
İsim vermekte sıkıntı yok sanıtm. Verebiliriz heralde
Period calendar diye bi uygulama tipi falanda sevimli ve ayrıntılı gösteriyo herşeyi
Yok canım be cahilliği :))Canım ben ovulasyon testi hiç almadım nasıl yapılır nasıl bişry onu bile bilmiyorum:/ hatta yumurtlama zamanında vücudumuzun belirti verdiğinide şimdi senden öğrendim:))) cahillikte bir numaraysam demek:))))) hadi bakalım inşallah tutar sen çalışmalara devam et
Kızlar bişey diyin yahu var mı böyle olan hiç :)Kızlar iyi geceler benim de ovulasyon bu akşam gerçekleşti sanırım kasık ağrıma bakarsak eğer :)
Zaten ovulasyon testi de yapıyordum dün de bugün de epey koyuydu rengi. Ama aklıma takılan bişey var. Şimdiye kadar yumurtlama zamanı hep tek taraflı ağrım olurdu. Şimdi bi bir kasığım bi diğer kasığım ağrıyo bazen ikisi bir ağrıyo neden olabilir böyle bişey bi fikriniz var mı?
Aynen bende de o yüklü :)O uygulqmayı kullanıyorum ben de
Herkese mutlu bayramlar inşallah bebek isteyen herkesin en kısa zamanda olur
o zaman sen ateş ölçme yönteminide bilmiyorsun ? hamile kalmak istiyorsan yumurta oluşumu ve atladığı günü tesbit etmek durumdasın . yumurta 24 saat canlı kalır onun dısında ki ilişkiler boşuna hamilelik olmaz. yumurta canlıyken spermle buluşmalı yaniCanım ben ovulasyon testi hiç almadım nasıl yapılır nasıl bişry onu bile bilmiyorum:/ hatta yumurtlama zamanında vücudumuzun belirti verdiğinide şimdi senden öğrendim:))) cahillikte bir numaraysam demek:))))) hadi bakalım inşallah tutar sen çalışmalara devam et
o zaman sen ateş ölçme yönteminide bilmiyorsun ? hamile kalmak istiyorsan yumurta oluşumu ve atladığı günü tesbit etmek durumdasın . yumurta 24 saat canlı kalır onun dısında ki ilişkiler boşuna hamilelik olmaz. yumurta canlıyken spermle buluşmalı yani
aynen canım bayramda yoruyor insan. bu arada iyi bayramlar kızlar yazamadım pek kusura bakmayınBayramda yumurtlama haftaso olanlar neler yaptınız. Benm dün tam yumurtlama günümdü ve boşa gittibayram yorgunluğu derken kolumuzu kaldıracak halimiz kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?