- 5 Eylül 2013
- 2.269
- 1.775
- 333
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.001
Aynen bende de o yüklü :)
Tek sıkıntı foto yükleyememek bence onu da eklemeliler
aynen canım bayramda yoruyor insan. bu arada iyi bayramlar kızlar yazamadım pek kusura bakmayın
Vallahi bilmiyorum:) ya bu yanlışlıkla hamile kalanlar nasıl oluyo? Yada evlendiği gece hamile kalanlaro zaman sen ateş ölçme yönteminide bilmiyorsun ? hamile kalmak istiyorsan yumurta oluşumu ve atladığı günü tesbit etmek durumdasın . yumurta 24 saat canlı kalır onun dısında ki ilişkiler boşuna hamilelik olmaz. yumurta canlıyken spermle buluşmalı yani
yuhbiz bu ay adetim bittiğinden beri gün aşırı hiç atlamadan yaptık ama, nedense ben hiçbirşey hissetmiyorum ya :S bi boşluk sanki hamile değilmişim gibi boş bir his,, advanced lady calender programını yüklemiştim, programa göre yumurtlama günümün üzerinden de bir hafta falan geçti
canım ben adetinin bitiminde hamile kalanları duydumVallahi bilmiyorum:) ya bu yanlışlıkla hamile kalanlar nasıl oluyo? Yada evlendiği gece hamile kalanlarşansın dibi demekki :)))))
Öğrendiklerime göre sen doğrusunu yapmışsın canım. Hadi hayırlısı olsun inşallahbiz bu ay adetim bittiğinden beri gün aşırı hiç atlamadan yaptık ama, nedense ben hiçbirşey hissetmiyorum ya :S bi boşluk sanki hamile değilmişim gibi boş bir his,, advanced lady calender programını yüklemiştim, programa göre yumurtlama günümün üzerinden de bir hafta falan geçti
yuhsizde de iyi enerji varmış ben 1 haftada bıktım
Hahaha yok artık:)))) benim arkadaşım adetine 5 gün kala hamile kaldı ona ne demeli:))))))canım ben adetinin bitiminde hamile kalanları duydum
inşallah canım aminn valla bat a kadar da düzenli devam etmeyi düşünüyorum çünkü bünye bu belli olmaz geçmi yumurtlarım erken miÖğrendiklerime göre sen doğrusunu yapmışsın canım. Hadi hayırlısı olsun inşallah
ben 1 hafta zor yaniyaa ne enerji sorma =) yorgunuktan bittiğimiz günlerde bile zorla yaptık valla =) napalım kardeş, bu ay aksatmıcaz demiştik çünkü ben önceki iki ayda ovulasyonu kaçırdım hep =(
1 hafta bile büyük başarı biz 2 kere denedik bitti hahahaha:)))))ben 1 hafta zor yanibravo size
ben 1 hafta zor yanibravo size
inşallah olmuştur :) benimde bat 18 eylül ama pek çalışma yokyaa ne enerji sorma =) yorgunuktan bittiğimiz günlerde bile zorla yaptık valla =) napalım kardeş, bu ay aksatmıcaz demiştik çünkü ben önceki iki ayda ovulasyonu kaçırdım hep =(
ahahah1 hafta bile büyük başarı biz 2 kere denedik bitti hahahaha:)))))
bende o kafada olunca 2 hafta yok dedim eşimeyani gün aşırı yapınca insan sevişmek te istemiyor ya =) gerçekten normal bir cinsel yaşamda biraz özlemek lazım bence
inşallah valla , annemler sürekli torun diye sayıklıyorlar, bi olsa da versem mutlu haberi, Allahım hepimize tez zamanda sağlıklık hayırlı bebişler nasip etsin inşalah, benim bat ayın sonlarında bakalım daha devam çalışmaya =)inşallah olmuştur :) benimde bat 18 eylül ama pek çalışma yok
ben dinlenmedeyim artık bakalıminşallah valla , annemler sürekli torun diye sayıklıyorlar, bi olsa da versem mutlu haberi, Allahım hepimize tez zamanda sağlıklık hayırlı bebişler nasip etsin inşalah, benim bat ayın sonlarında bakalım daha devam çalışmaya =)
ben dinlenmedeyim artık bakalım
kız cidden yoruldum zaten şimdi bayram girdi araya sonrasında adet olursam ki inşallah olmam öyle yani kendime geliyim bidur daha yahu ne dinlenmesi =) azcık daha devam valla diğer türlü bir ay daha bekliyosun o daha zor =)
inşallah olmazsın canım, şans valla bakarsın denk getirmişsindir tutmuştur =) hadi inşallahkız cidden yoruldum zaten şimdi bayram girdi araya sonrasında adet olursam ki inşallah olmam öyle yani kendime geliyim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?