Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

aynen canım bayramda yoruyor insan. bu arada iyi bayramlar kızlar yazamadım pek kusura bakmayın

biz bu ay adetim bittiğinden beri gün aşırı hiç atlamadan yaptık ama, nedense ben hiçbirşey hissetmiyorum ya :S bi boşluk sanki hamile değilmişim gibi boş bir his,, advanced lady calender programını yüklemiştim, programa göre yumurtlama günümün üzerinden de bir hafta falan geçti

Vallahi bilmiyorum:) ya bu yanlışlıkla hamile kalanlar nasıl oluyo? Yada evlendiği gece hamile kalanlar şansın dibi demekki :)))))

yuh sizde de iyi enerji varmış ben 1 haftada bıktım

Öğrendiklerime göre sen doğrusunu yapmışsın canım. Hadi hayırlısı olsun inşallah

yaa ne enerji sorma =) yorgunuktan bittiğimiz günlerde bile zorla yaptık valla =) napalım kardeş, bu ay aksatmıcaz demiştik çünkü ben önceki iki ayda ovulasyonu kaçırdım hep =(
inşallah olmuştur :) benimde bat 18 eylül ama pek çalışma yok

inşallah olmuştur :) benimde bat 18 eylül ama pek çalışma yok
inşallah valla , annemler sürekli torun diye sayıklıyorlar, bi olsa da versem mutlu haberi, Allahım hepimize tez zamanda sağlıklık hayırlı bebişler nasip etsin inşalah, benim bat ayın sonlarında bakalım daha devam çalışmaya =)

ben dinlenmedeyim artık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…