Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

sen eşine bol bol keçi boynuzu pekmezi yedir canım, kendin de incir ye
canım içiyor zaten onun açısından sıkıntı yok ben genelde çikolata (antep fıstıklı) çerez felan yiyorum da pek enerji üretmiyor sanırsam veya kızımla uğraşırken gidiyor enerjim

canım içiyor zaten onun açısından sıkıntı yok ben genelde çikolata (antep fıstıklı) çerez felan yiyorum da pek enerji üretmiyor sanırsam veya kızımla uğraşırken gidiyor enerjim

ayy sizin bi tane var o zaman ikinciyi istiyorsunuz ondan bu kadar rahatsınız =) hah şimdi oldu işte =) biz garibanlar daha birincinin peişndeyiz ondan bu panik bu enerji DD allah bağışlasın canım

ayy sizin bi tane var o zaman ikinciyi istiyorsunuz ondan bu kadar rahatsınız =) hah şimdi oldu işte =) biz garibanlar daha birincinin peişndeyiz ondan bu panik bu enerji DD allah bağışlasın canım
amin canım aynen ben hiç istemiyordum eşim söyleye söyleye ikna etti beni çalışmalara başladık bizde ama çok yorucu oluruna bırakalım diyorum da ne biliyim olmuyor öylede

Merhaba arkadaşlar ben folbiol 5 mg olanı kullanıyorum doktor vermişti bir arkadaşım var oda bebek istiyor yok bu değil 400 mg alman gerek dedi kafam karıştı siz hangisini kullanıyorsunuz

Merhaba arkadaşlar ben folbiol 5 mg olanı kullanıyorum doktor vermişti bir arkadaşım var oda bebek istiyor yok bu değil 400 mg alman gerek dedi kafam karıştı siz hangisini kullanıyorsunuz

Ben de doltora gittim. Planlıyorz diye kontrolden falan geçtim. Bana femamed diye bi folik asit verdi 35tl civaroydı sanırm. Nu özel.bi folikmş içinde vitamin, çinko falan her şey var. Ondan al istersen

Ben de doltora gittim. Planlıyorz diye kontrolden falan geçtim. Bana femamed diye bi folik asit verdi 35tl civaroydı sanırm. Nu özel.bi folikmş içinde vitamin, çinko falan her şey var. Ondan al istersen

Çok pahalıymış canım ayrıca bana c vitamini ve demir ilacı da verdi yine de sorayım bir gidince

Vallahi bilmiyorum:) ya bu yanlışlıkla hamile kalanlar nasıl oluyo? Yada evlendiği gece hamile kalanlar şansın dibi demekki :)))))

İlk evlendğimzde sadece 1kere korummasz ilişkş olmştu. Naslsa bi şey olöaz demiştik, hamile kalmştm ben ama o zmn gerçekten çok erkendi.ve hiç kendmi hazır hissetmiyodum. O yüzden aldırdık. İstemey ce oluyo heralde. Şimdi bakalm bu ay bıraktk korunmayı ne olucak qcaba :)

inşallah canım aminn valla bat a kadar da düzenli devam etmeyi düşünüyorum çünkü bünye bu belli olmaz geçmi yumurtlarım erken mi

Valla helal olsun :)) biz de korunmayı bırakmadan öyle yaparz diye düşünüypduk ama iş ciddiyw binince görev gibi geldi akışına bıraktık. Hatta yumrtlama günüm bile boşa geçti

İnşallah hayırlısı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…