- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.021
inşallah canım daha yeni başladık bir de şimdi bayramda enerji topluyorum bayramdan sonra olabilir belki olur :)inşallah olmazsın canım, şans valla bakarsın denk getirmişsindir tutmuştur =) hadi inşallah
sen eşine bol bol keçi boynuzu pekmezi yedir canım, kendin de incir yeinşallah canım daha yeni başladık bir de şimdi bayramda enerji topluyorum bayramdan sonra olabilir belki olur :)
canım içiyor zatensen eşine bol bol keçi boynuzu pekmezi yedir canım, kendin de incir ye
canım içiyor zatenonun açısından sıkıntı yok ben genelde çikolata (antep fıstıklı) çerez felan yiyorum da pek enerji üretmiyor sanırsam veya kızımla uğraşırken gidiyor enerjim
amin canımayy sizin bi tane var o zaman ikinciyi istiyorsunuz ondan bu kadar rahatsınız =) hah şimdi oldu işte =) biz garibanlar daha birincinin peişndeyiz ondan bu panik bu enerjiDD allah bağışlasın canım
Merhaba arkadaşlar ben folbiol 5 mg olanı kullanıyorum doktor vermişti bir arkadaşım var oda bebek istiyor yok bu değil 400 mg alman gerek dedi kafam karıştı siz hangisini kullanıyorsunuz
Ben de doltora gittim. Planlıyorz diye kontrolden falan geçtim. Bana femamed diye bi folik asit verdi 35tl civaroydı sanırm. Nu özel.bi folikmş içinde vitamin, çinko falan her şey var. Ondan al istersen
Çok pahalıymış canım ayrıca bana c vitamini ve demir ilacı da verdi yine de sorayım bir gidince
Nadasa çekildin hahahaahahahaben dinlenmedeyim artık bakalım
Vallahi bilmiyorum:) ya bu yanlışlıkla hamile kalanlar nasıl oluyo? Yada evlendiği gece hamile kalanlarşansın dibi demekki :)))))
inşallah canım aminn valla bat a kadar da düzenli devam etmeyi düşünüyorum çünkü bünye bu belli olmaz geçmi yumurtlarım erken mi
küçük yaşta hamilelik daha çabuk oluyor belki ondanVallahi bilmiyorum:) ya bu yanlışlıkla hamile kalanlar nasıl oluyo? Yada evlendiği gece hamile kalanlarşansın dibi demekki :)))))
Ayyy ben yaşlandım yaa:/ 28 bittiii:/küçük yaşta hamilelik daha çabuk oluyor belki ondan
İnşallah hayırlısı olsun:)İlk evlendğimzde sadece 1kere korummasz ilişkş olmştu. Naslsa bi şey olöaz demiştik, hamile kalmştm benama o zmn gerçekten çok erkendi.ve hiç kendmi hazır hissetmiyodum. O yüzden aldırdık. İstemey ce oluyo heralde. Şimdi bakalm bu ay bıraktk korunmayı ne olucak qcaba :)
Ayyy ben yaşlandım yaa:/ 28 bittiii:/
ahahahahNadasa çekildin hahahaahahaha
benimde 28 bitecek ama 2. çocuk için uygun yaş benceBen 30 oldum. Ona ne demelisöyleynce böyle ağız dolusu 30 oluyo ama ben kendmi hiç 30 hissetmyrm hala
Polıkıstık over lıyimGeçmiş olsun çok..neyin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?