- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.041
belli olmaz ama devam edin yani :)1 gün geçirdik bir şey olur mu tam yumurtlama haftamdayım
belli olmaz ama devam edin yani :)
Biz çalışıyoruzgünaydın kızlar :) nasılsınız? çalışmalar ne durumda?
diğer kızlarda çalışıyorlar galiba kocaları evde oluncaBiz çalışıyoruz
bayramda çalışmadı benimki ama gelen gidenden adam teklif bile edemediBilmem benimki bayram boyunca çalıştı hala da çalışıyor da akşamları değerlendiriyorum
dışarıda felan kaldık (annemgilde felan) olmadı yaniGeceleri :)
aynen bakalım adetime de az kaldı hayırlısı :)Anladım canım zor bu işler :)
günaydın kızlar :) nasılsınız? çalışmalar ne durumda?
inşallah olmuştur canım :)Kizlar gecmis bayraminiz mubarek olsun bizde dun geldik esimin memlekinden bizde sık sık girdik zaten gittigim aksam ovi gunumdü 3kere girebildik 5gunde inş tutmustur fena üsuttum oralarda dunden beri miydem kotu bide grip oldum...
Ayın 8 ve 9unda yaptık bi daha çalışma yapmadık canom:)))) tuttuysa yuh zaten yani:))))) adetime 5 gün kaldıgünaydın kızlar :) nasılsınız? çalışmalar ne durumda?
Niye oyle diyon kiz belli olmaz bu isler.Ayın 8 ve 9unda yaptık bi daha çalışma yapmadık canom:)))) tuttuysa yuh zaten yani:))))) adetime 5 gün kaldı
Oyyy canım benim belirtilerde başlamış sende hadi inşallah yaa hayırlı haberlerini alalım. Bendede ara ara hafif mide bulantısı bide baş dönmesi oluyo. İnanılmaz halsizliğim var. Bide midemde bir şişkinlik hissi var bayılcam resmen o şişkinlikten. Ama ben hamileliğe yormuyorum ya psikolojik olabilirNiye oyle diyon kiz belli olmaz bu isler.
Bende pazartesi kan vercem adetime 8gun var asiri derecede miydem bulaniyo dun kustum bide zaten pazartesiye kadar adete 5gun kaliyo varsa kesin cikar yani....
Bende yormuyororum ümitlenince sonra kotu cikiyo acisi kac kere boyle oldum keseke hepimiz iyi hbrler alalim canim :)Oyyy canım benim belirtilerde başlamış sende hadi inşallah yaa hayırlı haberlerini alalım. Bendede ara ara hafif mide bulantısı bide baş dönmesi oluyo. İnanılmaz halsizliğim var. Bide midemde bir şişkinlik hissi var bayılcam resmen o şişkinlikten. Ama ben hamileliğe yormuyorum ya psikolojik olabilir
Bizim bu ay ilk deneme canım bakalım nolcak:))))Bende yormuyororum ümitlenince sonra kotu cikiyo acisi kac kere boyle oldum keseke hepimiz iyi hbrler alalim canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?