Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Kizlar gecmis bayraminiz mubarek olsun bizde dun geldik esimin memlekinden bizde sık sık girdik zaten gittigim aksam ovi gunumdü 3kere girebildik 5gunde inş tutmustur fena üsuttum oralarda dunden beri miydem kotu bide grip oldum...

Kizlar gecmis bayraminiz mubarek olsun bizde dun geldik esimin memlekinden bizde sık sık girdik zaten gittigim aksam ovi gunumdü 3kere girebildik 5gunde inş tutmustur fena üsuttum oralarda dunden beri miydem kotu bide grip oldum...
inşallah olmuştur canım :)

Ayın 8 ve 9unda yaptık bi daha çalışma yapmadık canom:)))) tuttuysa yuh zaten yani:))))) adetime 5 gün kaldı
Niye oyle diyon kiz belli olmaz bu isler.
Bende pazartesi kan vercem adetime 8gun var asiri derecede miydem bulaniyo dun kustum bide zaten pazartesiye kadar adete 5gun kaliyo varsa kesin cikar yani....

Niye oyle diyon kiz belli olmaz bu isler.
Bende pazartesi kan vercem adetime 8gun var asiri derecede miydem bulaniyo dun kustum bide zaten pazartesiye kadar adete 5gun kaliyo varsa kesin cikar yani....
Oyyy canım benim belirtilerde başlamış sende hadi inşallah yaa hayırlı haberlerini alalım. Bendede ara ara hafif mide bulantısı bide baş dönmesi oluyo. İnanılmaz halsizliğim var. Bide midemde bir şişkinlik hissi var bayılcam resmen o şişkinlikten. Ama ben hamileliğe yormuyorum ya psikolojik olabilir

Bende yormuyororum ümitlenince sonra kotu cikiyo acisi kac kere boyle oldum keseke hepimiz iyi hbrler alalim canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…