Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Bizde yeni evli oldugumuz icin sık sık giriyoruz bir dolu bir boş :) yumurtlamalarda kesin yapiyoruz ama olmuyo iste du bklm..

kizlar gunaydin :)) bayramda sehirdisindaydim. kurbandi etlerdi derken giremedim. gecmis bayraminiz mubarek olsun :) sizi ozledim valla kacamak kacamak giriyim derken uyuya kaldim cogu zaman uykusuzluktan :) guzel haber veren oldu mu bakalim?

dışarıda felan kaldık (annemgilde felan) olmadı yani
kuz demedik mi yapicaz diye gercu ben bir kere yapabildim. sonra dun ve dunden onceki gun. cok olmadi benim yani. bu arada doktor adet sokturucu verdi kullansam mi kullanmasam mi bilemedim 25ine kadar beklesem mi acaba diyorum. klomenliyken 32 gunde olmustum. belki yine 32 gunde olurum. beklesem mi sizce ya. bide yumurta gelismedi ya bu ay. ne yapsam bilemedim

Yok Ya rahat edemedim . canim sen bilirsin ama bekle istersen

Cnm ayni durumu yasadim bende clomenin aynı etkisi olan femara kullandim yumurta gelismedi 14 u buldu en son muayenede bana da söktürücü verdi ama kullanmadim dualar ettim kendiliğinden hasta olayim ayin 24 u benimde olmazsam eger söktürücü kullanacam

peki ne zaman ogrenebildin hamile oldugunu canim.
Valla 27 aralıkta hamile kalmışım 8 ocakta test yaptım pozitif çıkmıştı 10 11 gün sonrası yani. Ertesi gün doktora gittim hamile olduğumu onayladı. Genelde hamile olduğunu anladığında 5 haftalık falan oluyosun ben öğrendiğimde 4 haftalık gözüküyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…