- 13 Temmuz 2016
- 1.186
- 768
- 43
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.061
Benim 3deneme :))Bizim bu ay ilk deneme canım bakalım nolcak:))))
Yumurtlamayımı tutturamıyosun acaba? Disiplinli git bakalım bu sefer:))))) yalnız disiplindem bahsedene bak 2 kere yapıp bıraktım ayrıca yumurtlamayıda kaçırdım rahatlıktan ölcem sana kalkmış disiplinden bahsediyorum:))))))Benim 3deneme :))
Bi önceki hamileliğimde ben de adetime 4 5 gün kala kalmıştım yumurtanın geç çatlaması nedeniyle öyle de olabiliyorHahaha yok artık:)))) benim arkadaşım adetine 5 gün kala hamile kaldı ona ne demeli:))))))
Hahaha sendemiiii:)))) biraz kader kısmet aslında bu işler. Ne biliyim hiç hamileymişim gibide hissetmiyorum ben nedense yaBi önceki hamileliğimde ben de adetime 4 5 gün kala kalmıştım yumurtanın geç çatlaması nedeniyle öyle de olabiliyor
Aynen bende canim normal adet olacakmisim gibi geliyor :/Hahaha sendemiiii:)))) biraz kader kısmet aslında bu işler. Ne biliyim hiç hamileymişim gibide hissetmiyorum ben nedense ya
Bizde yeni evli oldugumuz icin sık sık giriyoruz bir dolu bir boş :) yumurtlamalarda kesin yapiyoruz ama olmuyo iste du bklm..Yumurtlamayımı tutturamıyosun acaba? Disiplinli git bakalım bu sefer:))))) yalnız disiplindem bahsedene bak 2 kere yapıp bıraktım ayrıca yumurtlamayıda kaçırdım rahatlıktan ölcem sana kalkmış disiplinden bahsediyorum:))))))
peki ne zaman ogrenebildin hamile oldugunu canim.Bi önceki hamileliğimde ben de adetime 4 5 gün kala kalmıştım yumurtanın geç çatlaması nedeniyle öyle de olabiliyor
kuz demedik mi yapicaz diyedışarıda felan kaldık (annemgilde felan) olmadı yani
Yok Ya rahat edemedim . canim sen bilirsin ama bekle istersenkuz demedik mi yapicaz diyegercu ben bir kere yapabildim. sonra dun ve dunden onceki gun. cok olmadi benim yani. bu arada doktor adet sokturucu verdi kullansam mi kullanmasam mi bilemedim 25ine kadar beklesem mi acaba diyorum. klomenliyken 32 gunde olmustum. belki yine 32 gunde olurum. beklesem mi sizce ya. bide yumurta gelismedi ya bu ay. ne yapsam bilemedim
Cnm ayni durumu yasadim bende clomenin aynı etkisi olan femara kullandim yumurta gelismedi 14 u buldu en son muayenede bana da söktürücü verdi ama kullanmadim dualar ettim kendiliğinden hasta olayim ayin 24 u benimde olmazsam eger söktürücü kullanacamkuz demedik mi yapicaz diyegercu ben bir kere yapabildim. sonra dun ve dunden onceki gun. cok olmadi benim yani. bu arada doktor adet sokturucu verdi kullansam mi kullanmasam mi bilemedim 25ine kadar beklesem mi acaba diyorum. klomenliyken 32 gunde olmustum. belki yine 32 gunde olurum. beklesem mi sizce ya. bide yumurta gelismedi ya bu ay. ne yapsam bilemedim
Valla cnm allah a dua ettim ins biraz daha büyür catlar diye o yüzden kullanmadim ben ins allah en kisa surede sana da bana da hepimize nasip etsinE Esraerolnisankralicesi o zaman bekliyim bakıyım o zamana kadar. baktım olmadı kullanırım tarlusalı
Valla 27 aralıkta hamile kalmışım 8 ocakta test yaptım pozitif çıkmıştı 10 11 gün sonrası yani. Ertesi gün doktora gittim hamile olduğumu onayladı. Genelde hamile olduğunu anladığında 5 haftalık falan oluyosun ben öğrendiğimde 4 haftalık gözüküyordu.peki ne zaman ogrenebildin hamile oldugunu canim.
ben adet oldum canım kısmet değilmişYaaaa hadi artık bebiş haberleri alalımmmmm
Uzulme canim rabbimin bi bildigi vardir vardir bundada bi hayir sakin üzulme olurmu..ben adet oldum canım kısmet değilmişinşallah sizler mutlu haberler verirsiniz
yok canım zaten pek umutlu değildim adetim bitince gene çalışmalara devam :)Uzulme canim rabbimin bi bildigi vardir vardir bundada bi hayir sakin üzulme olurmu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?