- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.081
İste hamile olmadigin icin ilac slabilursin git hastane bekleme sakin gecmiyo girip kendiluginden ilaçsız nane limon cok iyi geliyo bi dene canim...canım bide grip oldum of ikisi birden kötü oldu
canım ballı limon yaptım bugün bakalım geçmezse pazartesi giderim :/İste hamile olmadigin icin ilac slabilursin git hastane bekleme sakin gecmiyo girip kendiluginden ilaçsız nane limon cok iyi geliyo bi dene canim...
Nane limon canlandiriyor bide onu dene..canım ballı limon yaptım bugün bakalım geçmezse pazartesi giderim :/
Zaten hemen baslaman lazim ônemli adet gelene kadar devam..tamam canımç bide adet bitiminde hemen çalışmalara başlasak sıkıntı olur mu ? yani zaman kaybetmeden
ben adet oldum canım kısmet değilmişinşallah sizler mutlu haberler verirsiniz
inşallah canım :)Sakın sıkma canını herşeyin hayırlısı eminim en kısa sürede güzel haberlerini alıcaz :)
Canımmm hiç üzülme onunda bi zamanı vardır içini ferah tutben adet oldum canım kısmet değilmişinşallah sizler mutlu haberler verirsiniz
Yok canim üzülmüyorum :) daha calisacazCanımmm hiç üzülme onunda bi zamanı vardır içini ferah tut
Yaaaa hadi artık bebiş haberleri alalımmmmm
Benden de gelsin o haberler yaa hadi içindeki his benden de güzel haber geleceğini söylesin :))))İçimden bi his bu ay haber senden gelicek diyo
Kız demeeeee:)))))) yaaa bende bir şişkinlik var anlatamam. Ama onun dışında normal adrt belirtileri var yaa bakalım 3-4 gün kaldı adetimeİçimden bi his bu ay haber senden gelicek diyo
İçinden gelen hissini yirimmmm:))) ay hepimizden gelsin yaaaaa aminnnnİçimden bi his bu ay haber senden gelicek diyo
Hadi yap sende seker testini bende sekeri koydum bekliyom :))))İçinden gelen hissini yirimmmm:))) ay hepimizden gelsin yaaaaa aminnnn
Kız demeeeee:)))))) yaaa bende bir şişkinlik var anlatamam. Ama onun dışında normal adrt belirtileri var yaa bakalım 3-4 gün kaldı adetime
Benden de gelsin o haberler yaa hadi içindeki his benden de güzel haber geleceğini söylesin :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?