- 31 Ocak 2014
- 213
- 155
- 53
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.101
Şuan çok üşendim yapmaya:)))) zaten toz şekerim yok hahahaha:))) sabah aldırırım eşime yaparım hemen yazarım canımAy kizlar pardon yanliş yere yazmisim yaa bildirimi fark etmedim seker testi yapiyomda...
Bosver yapma cok sacma bisey bi seker dokmedimiz kalmisti idrara onuda yaptim yani hamilemisin deyilmisin onu soyluyomuş seker suda erirki zaten..ŞEKER TESTİ NE KIZ?NASIL YAPILIYO ANLATSANIZAA NE İÇİN YAPIYONUZ Kİ??
Ahahahaha vazgeçmiş birileri hahah:)))))) eridi dimiBosver yapma cok sacma bisey bi seker dokmedimiz kalmisti idrara onuda yaptim yani hamilemisin deyilmisin onu soyluyomuş seker suda erirki zaten..
Ahahahaha vazgeçmiş birileri hahah:)))))) eridi dimi
Erimediki 10dk beklettimde :))Ahahahaha vazgeçmiş birileri hahah:)))))) eridi dimi
Ben de çalışmalara başlıyorum ekimde haberini alırım inşallah 2. Bebiş için. .
17 si yumurtlama günümdü en son 15 inde oldu tren kaçmış mı kızlar yaa
canım kaçmış gibi ama bi yerde okumuştum spermler 3 gün canlı kalabiliyormuş. hayırlısı :)17 si yumurtlama günümdü en son 15 inde oldu tren kaçmış mı kızlar yaa
yarın ya da çarşamba günü koşa koşa gideceğim :) hem varsa da biraz büyüsün de kanda güzel çıksınbence evet ama istersen bi kan ver :)
aynen canım.. hadi hayırlı olsun diyelimyarın ya da çarşamba günü koşa koşa gideceğim :) hem varsa da biraz büyüsün de kanda güzel çıksın
kızlar günaydın :) geçen hafta batıma 1 hafta kala erken gebelik testlerinden yapmıştım negatif çıkmıştı, dün tam bat günümdü eşimin ısrarıyla bir tane daha yaptım yaptığım anda çıkan sonuç buşimdi ben hamiş miyim
kızlar günaydın. nasılsınız? bi mutlu haber alalım artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?