- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.121
canım zaten annelerde felan kalınıyorvalla 9günlük tatilden sonra ben kendi adıma pek iyi dğeilim :))
canım zaten annelerde felan kalınıyoröyle olunca yapacak bir şey yok. bizimde boş geçti ve regl oldum :) her şey kader kısmet
hmm kötü olmuş . neyse hayırlısıbiz annede falan kalmadık. aynı şehirdeyiz zaten ailelerle ama işte yine de kaçırdık yumrtlama gününü :)) bu da ayrı bi beceri. tam bayrmaın 1.günüydü yorgunluktan zaten halimiz kalmamştı :)
hmm kötü olmuş . neyse hayırlısı
Bence hamilesin canım ay hadi hayırlıs olsun inşallahhhhhkızlar günaydın :) geçen hafta batıma 1 hafta kala erken gebelik testlerinden yapmıştım negatif çıkmıştı, dün tam bat günümdü eşimin ısrarıyla bir tane daha yaptım yaptığım anda çıkan sonuç buşimdi ben hamiş miyim
Bizde 2 gün kaçırdık ama kısmet biraz bu işlerrrrrr ay alalım güzel haberleri artık yaaaabiz annede falan kalmadık. aynı şehirdeyiz zaten ailelerle ama işte yine de kaçırdık yumrtlama gününü :)) bu da ayrı bi beceri. tam bayrmaın 1.günüydü yorgunluktan zaten halimiz kalmamştı :)
GÜnaydın kızlarrrrr.... yaa adetime 1-2 gün kaldı test yapsammı acaba:)))) dayanamıyorum çatlicam meraktannnn
Bizde 2 gün kaçırdık ama kısmet biraz bu işlerrrrrr ay alalım güzel haberleri artık yaaaa
Ben de varım ben de:)
Slm kızlar. bu aydan hiç bir şey anlamadım ben yaaaaa
6 tane ovü testsim vardı 13. 17. 18. 19. 20. 21. günler yaptım. geçen ay 20. gün yumurtlamıştım bu ay koyu çizgiyi yakalayamadık çalışmalar içinde koyu çizgiyi bekledikdündün itibaren bat a kadar keyfi devam ederiz artık.koca 1 ay daha boşa gitti
biraz sabret tam gününde yap benceGÜnaydın kızlarrrrr.... yaa adetime 1-2 gün kaldı test yapsammı acaba:)))) dayanamıyorum çatlicam meraktannnn
biraz sabret tam gününde yap benceben 6 gün önce yaptım negatif çıktı, tam gününde yaptım o da resimde gördün silik çok net değil. kan testi yaptırmadan sevinemiyorum yani :) inşallah mutlu olacağımız sonuçlar alırız
onun markasına hiç bakmadım ama mavi renkliydi, dün yani bat günümde yaptığım days comfort'tu6gün önce yaptğın test predictor muydu?
28 eylül ama şöyle bir sorun var ki biz yumurtlama dönemini kaçırdık...:) adetin 8. güün yumurtlama gününe 4 gün kala birlikteliğimiz oldu ona güveniyorum.bat ne zaman :)
onun markasına hiç bakmadım ama mavi renkliydi, dün yani bat günümde yaptığım days comfort'tu
28 eylül ama şöyle bir sorun var ki biz yumurtlama dönemini kaçırdık...:) adetin 8. güün yumurtlama gününe 4 gün kala birlikteliğimiz oldu ona güveniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?