Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

canım zaten annelerde felan kalınıyor öyle olunca yapacak bir şey yok. bizimde boş geçti ve regl oldum :) her şey kader kısmet

biz annede falan kalmadık. aynı şehirdeyiz zaten ailelerle ama işte yine de kaçırdık yumrtlama gününü :)) bu da ayrı bi beceri. tam bayrmaın 1.günüydü yorgunluktan zaten halimiz kalmamştı :)

Bence hamilesin canım ay hadi hayırlıs olsun inşallahhhhh

biz annede falan kalmadık. aynı şehirdeyiz zaten ailelerle ama işte yine de kaçırdık yumrtlama gününü :)) bu da ayrı bi beceri. tam bayrmaın 1.günüydü yorgunluktan zaten halimiz kalmamştı :)
Bizde 2 gün kaçırdık ama kısmet biraz bu işlerrrrrr ay alalım güzel haberleri artık yaaaa

Slm kızlar. bu aydan hiç bir şey anlamadım ben yaaaaa
6 tane ovü testsim vardı 13. 17. 18. 19. 20. 21. günler yaptım. geçen ay 20. gün yumurtlamıştım bu ay koyu çizgiyi yakalayamadık çalışmalar içinde koyu çizgiyi bekledik dündün itibaren bat a kadar keyfi devam ederiz artık.koca 1 ay daha boşa gitti

benim de tlfdaki uygulamaya göre yumrtlama günüm hatta o haftam boşa geçti

GÜnaydın kızlarrrrr.... yaa adetime 1-2 gün kaldı test yapsammı acaba:)))) dayanamıyorum çatlicam meraktannnn
biraz sabret tam gününde yap bence ben 6 gün önce yaptım negatif çıktı, tam gününde yaptım o da resimde gördün silik çok net değil. kan testi yaptırmadan sevinemiyorum yani :) inşallah mutlu olacağımız sonuçlar alırız

6gün önce yaptğın test predictor muydu?

onun markasına hiç bakmadım ama mavi renkliydi, dün yani bat günümde yaptığım days comfort'tu

o zmn o değildir. predictor pembe renkli bi kutusu var. 6 gün öncesnde kesin sonuç veriyomuş. ben de bi gittğimde almştm eczaneden. duruyo çekmecemde :) yarın bata 6gün kalmış olucak, belki denerim :) gerçi yumurtlama haftasını da kaçırdım ama bakarım yine de heralde

28 eylül ama şöyle bir sorun var ki biz yumurtlama dönemini kaçırdık...:) adetin 8. güün yumurtlama gününe 4 gün kala birlikteliğimiz oldu ona güveniyorum.

benim de 26 eylül. biz de kaçırdık yumurtlama gününden 2 gün önce oldu bizim de. ne olucak merak ediyorum :) sizin de ilk deneme mi bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…