Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

inşallah mutlu edecek sonucu alırsın canım :)

ovülasyon testi yapan arkadaşlar size sorum olacaktı her ay aynı tarihte mi yumurtluyorsunuz? ben geçen 20. gün yumurtladım bu ay ise 20. ve 21. gün silik çıktı

hoşgeldin :) hiçbi şey yok. çoğumuz yumurtlama dönemini kaçırdık ama bekliyoruz işte
hoşbuldum ben degerlendirdim yumurtlama günümü fakat bayramı degerlendiremedik gelen gidendenbata bi kaç gün kaldı hem bekliyorum hem beklemiyorum kasık agrılarım var arada bir belim ve bacaklarım agrıyor,cumartesi test yaptım bir şey çıkmadı,sogan kürüm dün itibariyle bitti hayırlısı bakalım herkesin hakkında

amin inşallah hayırlısı olsun. benim yumurtlama gününm direk bayramın ilk günüydü gitti galiba güzelim eylül ayı :)

Hangi uygulama o ben de de var bitane tutmuyor
Senin ki neyse onu yükleyeyim ben de

Evet tatlım ilk denemeydi pek umut bağladım. Psikolojik midir bilmem belim ağrıyor kasıklarım da yanma var hemen moda girdim :)))

bizim de ilk deneme. benim hiçbi şeyim yok belirti olarak. adete de zaten daha 7gün var ama sürekli cnaım soda ve limon istiyo ilginç bi şekilde :) bi şeylere yormak istemiyorm, zaten galiba çok erken canımın bi şey istemesi için. bi de tiroitlermde sorun çktı ilaç kullanmaya başladım. bu tür dğeişimler ondan da olablir diye düşünüyorm.
bel ağrısı da varmış neden olmasın aslında :) korunmayı bırakınca böyle manyaklaşıyo insna heralde

Hayırlısıysa rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…