- 5 Ocak 2016
- 216
- 237
- 23
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.141
inşallah mutlu edecek sonucu alırsın canım :)o zmn o değildir. predictor pembe renkli bi kutusu var. 6 gün öncesnde kesin sonuç veriyomuş. ben de bi gittğimde almştm eczaneden. duruyo çekmecemde :) yarın bata 6gün kalmış olucak, belki denerim :) gerçi yumurtlama haftasını da kaçırdım ama bakarım yine de heralde
merhaba kızlar ben geldim :) nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli ?
telefondakiyle de tutmuyor canım yaaa ne iş anlamadım ben..benim de tlfdaki uygulamaya göre yumrtlama günüm hatta o haftam boşa geçti
inşallah mutlu edecek sonucu alırsın canım :)
telefondakiyle de tutmuyor canım yaaa ne iş anlamadım ben..
ovülasyon testi yaptım.ben adet tarihimi takip etmek için baya bi oldu yüklemiştim o programı. birebir tutuyo adet tarihlerim hiç gecikme falan olmuyo. o yüzden yumurtlama da doğrudur diye düşünmüştümsen nasıl anladın tutmadğını
hoşbuldum ben degerlendirdim yumurtlama günümü fakat bayramı degerlendiremedik gelen gidendenhoşgeldin :) hiçbi şey yok. çoğumuz yumurtlama dönemini kaçırdık ama bekliyoruz işte
valla ben bu ay ilk defa yaptım 12.günümdü yumurtlamamovülasyon testi yapan arkadaşlar size sorum olacaktı her ay aynı tarihte mi yumurtluyorsunuz? ben geçen 20. gün yumurtladım bu ay ise 20. ve 21. gün silik çıktı
Evet tatlım ilk denemeydi pek umut bağladım. Psikolojik midir bilmem belim ağrıyor kasıklarım da yanma var hemen moda girdim :)))benim de 26 eylül. biz de kaçırdıkyumurtlama gününden 2 gün önce oldu bizim de. ne olucak merak ediyorum :) sizin de ilk deneme mi bu ay
ovülasyon testi yaptım.
kaç günde bir adet oluyorsun? düzenli mi adetlerinvalla ben bu ay ilk defa yaptım 12.günümdü yumurtlamam
hoşbuldum ben degerlendirdim yumurtlama günümü fakat bayramı degerlendiremedik gelen gidendenbata bi kaç gün kaldı hem bekliyorum hem beklemiyorum kasık agrılarım var arada bir belim ve bacaklarım agrıyor,cumartesi test yaptım bir şey çıkmadı,sogan kürüm dün itibariyle bitti hayırlısı bakalım herkesin hakkında
ben adet tarihimi takip etmek için baya bi oldu yüklemiştim o programı. birebir tutuyo adet tarihlerim hiç gecikme falan olmuyo. o yüzden yumurtlama da doğrudur diye düşünmüştümsen nasıl anladın tutmadğını
Evet tatlım ilk denemeydi pek umut bağladım. Psikolojik midir bilmem belim ağrıyor kasıklarım da yanma var hemen moda girdim :)))
canım benim pek düzenli degil 22 ile 27 gün arasında oluyorum.gecen ay 23 günde oldum ondan önceki ay 26 günde oldumkaç günde bir adet oluyorsun? düzenli mi adetlerin
bizim de ilk deneme. benim hiçbi şeyim yok belirti olarak. adete de zaten daha 7gün var ama sürekli cnaım soda ve limon istiyo ilginç bi şekilde :) bi şeylere yormak istemiyorm, zaten galiba çok erken canımın bi şey istemesi için. bi de tiroitlermde sorun çktı ilaç kullanmaya başladım. bu tür dğeişimler ondan da olablir diye düşünüyorm.
bel ağrısı da varmış neden olmasın aslında :) korunmayı bırakınca böyle manyaklaşıyo insna heralde
Hangi uygulama o ben de de var bitane tutmuyor
Senin ki neyse onu yükleyeyim ben de
hayırlısı olsun canım ümidini kaybetme yumurtlama öncesi olduysa belki tutmuştur bat ne zmnamin inşallah hayırlısı olsun. benim yumurtlama gününm direk bayramın ilk günüydügitti galiba güzelim eylül ayı :)
hayırlısı olsun canım ümidini kaybetme yumurtlama öncesi olduysa belki tutmuştur bat ne zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?