Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

İlaçlar gebelikte kullanılabilecek türden mi?

evet öyle sanırım çünkü ben kadın doğumcuya gittim korunmayı bırakıcaz diye genel bi kontrolden geçmek istedim. smeat testi kan tahlili hepsi yapğıldı. bi değerimi yüksek gördü endokrine yönlendirdi. endokrindeki doktor da biliyodu. haşimato çıktı, hatta ilk gebelik zor olur dedi bu hastalıkla, ilaçları kullandğnda sorun olmaz ama dedi. 1ay kullandm kontrole gittim biraz normale gelmişti değerler. sonra işte bu ay bıraktık korunmayı. ilçaların biri euthyrox 50mg, diğeri de glifor diye bi ilaç

hmm iyi bakalım bende deniyorumda işte yalandan bu ay yumurtam gelişmedi. ovu testi yaptım ama sanki yavas yavaş silikleşti. bi ara koyulaşmıştı. görücez bakalım neler olucak.

nisankralicesi sende regl olmuşsun. hadi hayırlısı bir sonraki aya kaldı denemeler desene. bende ovu testi yaptım bi ara koyu gibiydi ama diğer çizgi kadar koyu değildi. şimdi biraz daha silik. ne oldu anlamadım. doktorda söktürücü vermişti kullanmadım. 25ine kadar olmazsam artık bi gebelik testi yapar, içerim herhalde.

canım gene regl olacam diye bekleme son ana kadar çalışmalara devam

Süper sevindim. İnşallah güzel haberler de alırsınız çift çizgiler de görürüsünüz.

canım gene regl olacam diye bekleme son ana kadar çalışmalara devam

ya öyle zorlamıyorum hadi yapalım falan diye. artık zorlamıyorum yani. arada krizim tutuyo bebek bebek diye ama kasmamaya çalışıyorum. sonra stres daha büyük sorun yaratıyo ya. canım ne zaman isterse o zaman yapıyorum valla. bu ay ovu testini denedim. bir sonraki ay ciddi ciddi yaparım. klomende alıyım diyorum. ovu ilede kontrol ederim. ona göre hareket ederim.

hiç belli olmaz belki bu ay dek gelmiştir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…