- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.161
İlaçlar gebelikte kullanılabilecek türden mi?bi de tiroitlermde sorun çktı ilaç kullanmaya başladım.
regl oldum canım :) şimdi bitmesini bekliyorum sonra çalışmalara devammerhaba kızlar ben geldim :) nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli ?
benimde 29-30 günde olurdu stres mi yaptım ne bu ay 34. gün oldumcanım benim pek düzenli degil 22 ile 27 gün arasında oluyorum.gecen ay 23 günde oldum ondan önceki ay 26 günde oldum
İlaçlar gebelikte kullanılabilecek türden mi?
hmm iyi bakalım bende deniyorumda işte yalandanValla 27 aralıkta hamile kalmışım 8 ocakta test yaptım pozitif çıkmıştı 10 11 gün sonrası yani. Ertesi gün doktora gittim hamile olduğumu onayladı. Genelde hamile olduğunu anladığında 5 haftalık falan oluyosun ben öğrendiğimde 4 haftalık gözüküyordu.
esmeralda9 nerelerdesin kız? :)
Bende değildim . regl oldum :/ inşallah sende değilsindiray canım sorma valla ya. kurbandı bayramdı istanbula dönelim işe gidelim falan yoruldum valla. bide bu ay pek ümitli değilim diye bakamadımgiriyim dedim birkaç kez ama uyuyakalmışım
kız iyi bişey mi dedin kötü bişey mi dedin anlamadım vallaBende değildim . regl oldum :/ inşallah sende değilsindir
yani sende regl olmazsın demek istedimkız iyi bişey mi dedin kötü bişey mi dedin anlamadım valla
ay bilmiyorum valla görücez işte yazarım zaten burdanda :) birkaç sabahtır özellikle sol kasığımda bir ağrıyla uyanıyorum. daha öncede oluyodu ara ara yine kistten falan mı bilemiyorum. bu ay çok çelişkide kaldımyani sende regl olmazsın demek istedim
hadi baklım inşallah olur :)ay bilmiyorum valla görücez işte yazarım zaten burdanda :) birkaç sabahtır özellikle sol kasığımda bir ağrıyla uyanıyorum. daha öncede oluyodu ara ara yine kistten falan mı bilemiyorum. bu ay çok çelişkide kaldım
canım gene regl olacam diye bekleme son ana kadar çalışmalara devamay bilmiyorum valla görücez işte yazarım zaten burdanda :) birkaç sabahtır özellikle sol kasığımda bir ağrıyla uyanıyorum. daha öncede oluyodu ara ara yine kistten falan mı bilemiyorum. bu ay çok çelişkide kaldım
Süper sevindim. İnşallah güzel haberler de alırsınız çift çizgiler de görürüsünüz.evet öyle sanırım çünkü ben kadın doğumcuya gittim korunmayı bırakıcaz diye genel bi kontrolden geçmek istedim. smeat testi kan tahlili hepsi yapğıldı. bi değerimi yüksek gördü endokrine yönlendirdi. endokrindeki doktor da biliyodu. haşimato çıktı, hatta ilk gebelik zor olur dedi bu hastalıkla, ilaçları kullandğnda sorun olmaz ama dedi. 1ay kullandm kontrole gittim biraz normale gelmişti değerler. sonra işte bu ay bıraktık korunmayı. ilçaların biri euthyrox 50mg, diğeri de glifor diye bi ilaç
canım gene regl olacam diye bekleme son ana kadar çalışmalara devam
hiç belli olmaz belki bu ay dek gelmiştir :)ya öyle zorlamıyorum hadi yapalım falan diye. artık zorlamıyorum yani. arada krizim tutuyo bebek bebek diye ama kasmamaya çalışıyorum. sonra stres daha büyük sorun yaratıyo ya. canım ne zaman isterse o zaman yapıyorum valla. bu ay ovu testini denedim. bir sonraki ay ciddi ciddi yaparım. klomende alıyım diyorum. ovu ilede kontrol ederim. ona göre hareket ederim.
Süper sevindim. İnşallah güzel haberler de alırsınız çift çizgiler de görürüsünüz.
regl oldum canım :) şimdi bitmesini bekliyorum sonra çalışmalara devam[/QU
hayırlısı olsun canım ini bir daha ki ay
hmm stres kötü valla stres yapma canım akışına bırakbenimde 29-30 günde olurdu stres mi yaptım ne bu ay 34. gün oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?