Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

esmeralda9 hoşgeldin canım sogan kürü ne alemde devam mı?
yok canım bıraktım ya tansiyonumu düşürüyo sanırım. kaç gün yerden kalkamadım. doğuştan tansiyonum düşüktür zaten benim. sanırım o yüzden beni size göre daha fazla etkiledi. bıraktım sanırım 6.günde falan. şuan hiç bişey yapmıyorum. sadece sabahları bi tane havuç iki tanede incir yiyorum. ama kist yada bebiş iin değil babam sağolsun bana incir almış çok güzel bide havuç yemeyi çok severim, eşimde aksine sevmez :) evde kalmış öyle yazık olmasın dedim yiyorum :) bu ay yumurtam gelişmemişti ama ovu testinde bi ara diğerine yakın olucak kadar koyulaşmıştı. şimdi yine yaptım T çizgisi nerdeyse yok. onu düşünüyorum çatladı mı noldu diye. çatladıysa ne zaman adet görürüm falan onu araştırıyorum. sende neler var?

hatta fotoyu paylaşıyım. kızlar LH o yüzden hamilesin faln demeyin he biraz önce yaptım. sanırım artık çizgi git gide açılıyo. bi ara nerdeyse aynı gibiydi iki çizgi. çatladı mı ne oldu anlamadım. çatladıysa ne zaman adet görürüm bilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…