- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.181
hayırlısı olsun canım inş bir daha ki aymesajın gözükmüyor canım
aynen canım :) hemen başlıyacam çalışmalarahayırlısı olsun canım inş bir daha ki aydemiştim
başla başla ne zmn oldun sen dünmü sat neydi ki senin canım?aynen canım :) hemen başlıyacam çalışmalara
dündü de canım cumartesi akşama doğru oldum :/başla başla ne zmn oldun sen dünmü sat neydi ki senin canım?
son adet tarihin ne zmndı şeker :) hayırlısı üzülmedündü de canım cumartesi akşama doğru oldum :/
bir önceki mi canım ?son adet tarihin ne zmndı şeker :) hayırlısı üzülme
evet canımbir önceki mi canım ?
gecmiş olsun canımbide grip oldum ya :/ ikisi birden kötü dek geldi
ya cumartesi başladı gripte bi hapşuruk tuttugecmiş olsun canımbenim de 29 agustostu ondan sordum bende bugunlerde olacak gibiyim bilmiyrm hayırlısı :/
yok canım bıraktım ya tansiyonumu düşürüyo sanırım. kaç gün yerden kalkamadım. doğuştan tansiyonum düşüktür zaten benim. sanırım o yüzden beni size göre daha fazla etkiledi. bıraktım sanırım 6.günde falan. şuan hiç bişey yapmıyorum. sadece sabahları bi tane havuç iki tanede incir yiyorum. ama kist yada bebiş iin değilesmeralda9 hoşgeldin canım sogan kürü ne alemde devam mı?
dikkat et canım cok gecmiş olsun hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz :)ya cumartesi başladı gripte bi hapşuruk tuttuüşüttüm felan herhalde tam anlamadım . inşallah regl olmazsın canım :/
aynen antep fıstıklı çikolata yemekten bıktım artıkdikkat et canım cok gecmiş olsun hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz :)
Kan testini yaptırdınmı canımbiraz sabret tam gününde yap benceben 6 gün önce yaptım negatif çıktı, tam gününde yaptım o da resimde gördün silik çok net değil. kan testi yaptırmadan sevinemiyorum yani :) inşallah mutlu olacağımız sonuçlar alırız
Bende 2 günle kaçırdım yumurtlamayı zaten kaçırdıktan sonra 2 kere denedik bıraktık:)))))))ya biz ama hiç stratejik olamadık daha ilk denemede üfff. yumurtlama haftası komple boşa gitti nerdeyse :S
canım elde değilki şimdilerde ben bıraktım stresi eşim başladıhmm stres kötü valla stres yapma canım akışına bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?