- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.201
aa iyi yapmışssın bırakmakla bende bir sıkıntı olmadı çok şükür dün bitti :) afiyet olsunn bende bayramda cok yaş incir yedim valla cok seviyrm yaşınıda kurusunuda, ovulasyonu yapmaya devam et bence,benimde bugun yarın olmam lazım bekliyrm bakalım kasıklarımda belimde ve bacaklarımda agrı olıyor,bide cok akıntım varyok canım bıraktım ya tansiyonumu düşürüyo sanırım. kaç gün yerden kalkamadım. doğuştan tansiyonum düşüktür zaten benim. sanırım o yüzden beni size göre daha fazla etkiledi. bıraktım sanırım 6.günde falan. şuan hiç bişey yapmıyorum. sadece sabahları bi tane havuç iki tanede incir yiyorum. ama kist yada bebiş iin değilbabam sağolsun bana incir almış çok güzel bide havuç yemeyi çok severim, eşimde aksine sevmez :) evde kalmış öyle yazık olmasın dedim yiyorum :) bu ay yumurtam gelişmemişti ama ovu testinde bi ara diğerine yakın olucak kadar koyulaşmıştı. şimdi yine yaptım T çizgisi nerdeyse yok. onu düşünüyorum çatladı mı noldu diye. çatladıysa ne zaman adet görürüm falan onu araştırıyorum. sende neler var?
Kız bende merak ediyorum çok ama bilemiyorumda napsam öf fenalık geçircem:)))))) ama afet belirtileride son gaz devam:)))))yap yapp ben d emerak ettim çok :)):):)
Bende 2 günle kaçırdım yumurtlamayı zaten kaçırdıktan sonra 2 kere denedik bıraktık:)))))))
Kız bende merak ediyorum çok ama bilemiyorumda napsam öf fenalık geçircem:)))))) ama afet belirtileride son gaz devam:)))))
yarın ya da çarşamba günü yaptırabileceğim kan testimi :)Kan testini yaptırdınmı canım
Kız bende merak ediyorum çok ama bilemiyorumda napsam öf fenalık geçircem:)))))) ama afet belirtileride son gaz devam:)))))
canım koyu dediğin zaman mı yumurtladın acaba ?degerlendirseydin o zamanıbiraz önce yaptığım lh testi. daha önceleri daha koyuydu. şimdi baya bi silikleşti. ne oldu anlamadım. çatladı mı çatlamadı mı? çatladıysa ne zaman adet olurum bilmiyorum :/
cok yeme kız bu sefer kilolarla ugraşmak zorunda kalırsınaynen antep fıstıklı çikolata yemekten bıktım artık
Kız ne 4 günü telefondaki bi programda 1 gün kaldı diyo diğerinde 2 gün kaldı diyoYa senin 4gün kalmş iştee yap predictor muydu neydi ondan
Ay hadi güzel haberlerini alalım inşallah:))))yarın ya da çarşamba günü yaptırabileceğim kan testimi :)
Evette benim kasık ağrım nerdeyse 1 haftadan fazladır var anlamadım ben bu işiAdetle belirtiler aynı olıyomş zaten
Sormaaaa:))) valla bu ay tutmadıysa adetten sonra disiplinli çalışçam jahajaBöyle de geriliyo insan yaa pöff
Sormaaaa:))) valla bu ay tutmadıysa adetten sonra disiplinli çalışçam jahaja)))
canım koyu dediğin zaman mı yumurtladın acaba ?degerlendirseydin o zamanı
kız ben hiç kilo almıyorumcok yeme kız bu sefer kilolarla ugraşmak zorunda kalırsın
ohh ne güzel valla ye ye kilo alma :)kız ben hiç kilo almıyorumsıkıntı var galiba yada yok enerji tüketiyorum
hmmm hadi bakalım inş güzel haberler alırızgaliba o aralar oldu :) yaptık bişeyler
evet anlıyorum seni elimizde olmadan yapıyoruz,ama eşler daha cok stres yapıyor valla benim ki benden daha cok takip ediyor o işleri bıdı bıdı kafamın etini yiyorcanım elde değilki şimdilerde ben bıraktım stresi eşim başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?