- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.221
Bulantım ve baş dönmelerim var bat a 12 gün var bu kadar erken belirti olur mu
Bende ovulasyon testi kullandım ama hıc pozitif olmadı ama dediğin gibi bı ara baya koyulaşmıştı. Bizim yumurtlama olmamış mı oluyor acaba?hmm iyi bakalım bende deniyorumda işte yalandanbu ay yumurtam gelişmedi. ovu testi yaptım ama sanki yavas yavaş silikleşti. bi ara koyulaşmıştı. görücez bakalım neler olucak.
acaba bende alıp br test yapsam mı reglime daha 9 gün var gerçi
canım bu kadar erken olmaz sanırım belki psikolojiktir,Bulantım ve baş dönmelerim var bat a 12 gün var bu kadar erken belirti olur mu
cok erken canım test için biraz beklemelisin,beklemek zor biliyorum ama sabretmek lazım inş güzel haberler alırızacaba bende alıp br test yapsam mı reglime daha 9 gün var gerçi
koyulaştıgı zaman yumurtlamış olabilirsin canımBende ovulasyon testi kullandım ama hıc pozitif olmadı ama dediğin gibi bı ara baya koyulaşmıştı. Bizim yumurtlama olmamış mı oluyor acaba?
Inşallah olmuştur cnm. Bırde pko varya ondan diyorum yumurtlama olmamış olabilir mı dıye. Bakkalım göreceğiz bat a 9 gün varkoyulaştıgı zaman yumurtlamış olabilirsin canım
hayırlısı olsun canım benim inş olmuştur Allah herkesin gönlüne göre versinInşallah olmuştur cnm. Bırde pko varya ondan diyorum yumurtlama olmamış olabilir mı dıye. Bakkalım göreceğiz bat a 9 gün var
ovulasyon testimi canımKızlar merhaba bu sente lady testini kullanıp da hamile kalan var mı bu üç oldu yaptım bu test hep silik çizgi çıkarıyor
Amin cnm benim inşallahhayırlısı olsun canım benim inş olmuştur Allah herkesin gönlüne göre versin
cok erken canım test için biraz beklemelisin,beklemek zor biliyorum ama sabretmek lazım inş güzel haberler alırız
Canim o teste guvenme benimde iki kere silik cikti hamileyip zannedip iki kere agladim o marka oyle cikariyor niyeyse baska marka al canim benimkide boyle ciomisti ayni marka..Kızlar merhaba bu sente lady testini kullanıp da hamile kalan var mı bu üç oldu yaptım bu test hep silik çizgi çıkarıyor
Eveettttkızlar günaydın :) geçen hafta batıma 1 hafta kala erken gebelik testlerinden yapmıştım negatif çıkmıştı, dün tam bat günümdü eşimin ısrarıyla bir tane daha yaptım yaptığım anda çıkan sonuç buşimdi ben hamiş miyim
canım umutsuzluga kapılma hemen daha 6 gün varmış batını beklemelisinBuarada 2 test yaptım. Bi predictor (adete 6 gün kala sonuç verenden) bide bluewell diye o ucuz testlerden yaptım. İkiside negatif
Buarada 2 test yaptım. Bi predictor (adete 6 gün kala sonuç verenden) bide bluewell diye o ucuz testlerden yaptım. İkiside negatif
Inşallah hepimizindaha belirtiler için çok erken canım birazcık sabret bakalım :) ama inşallah hayırlı haberlerini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?