Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

biraz önce yaptığım lh testi. daha önceleri daha koyuydu. şimdi baya bi silikleşti. ne oldu anlamadım. çatladı mı çatlamadı mı? çatladıysa ne zaman adet olurum bilmiyorum :/
Çatladıktan 14 gün sonra adet olunuyor canım. Benim de pazar günü kopkoyuydu pzt günü neredeyse görünmüyordu. Lh bir anda düşüyor demekki

ovulasyon testimi canım

ay ben onun hamilelik testini yaptım ve beni hayata küstürdü resmen! eczanede bitek o varmış iki tane aldım ikisinide denedim hep 2. çizgi silik çıkıyodu hamileyim falan modunda geziyorum bi kan testi yaptırdım sonuç negatif. doktoruma da göstermiştim idrar testini. kadıncağızı bile yanılttı

bilmiyordum yapmayalım ozmn o testten

ay maşallahh sıra sıra hamişlerimiz geliyooooooooo bi kan testiylede onaylat kafan rahat olsun sonrada inşallah kolay ve sağlıklı bi doğum için iyi dileklerimizi göndeririz canım sana ay ne sevindim yahu

ovulasyon testimi canım

Canim o teste guvenme benimde iki kere silik cikti hamileyip zannedip iki kere agladim o marka oyle cikariyor niyeyse baska marka al canim benimkide boyle ciomisti ayni marka..

Gebelik testi canım o vardı sadece üç tane aldım birer gün arayla yaptım bi gün daha koyu bi gün daha silik oldu.
Testlerden hangisi iyidir ki acaba
Moralim nasıl düzelmişti hamileyim diye havaya girdim Can'ım ya10 gün ver bat a ama göğüslerimin ağrısından şişliğinden duramıyorum artık bi de solkasığıma kramp giriyor hep yapayım erken dedim

Buydu testlerden biri karanlıkta cok brlli değil ama
Benimde ayni boyle cikmisti canim daha cok erken ben 8gun kala yaptim boyleydi cok erken ciimasi imkansiz zaten adetini bekle canim biliyorum cok zor ama benimde 4gun var ama o testlerden dolayi yemin ettim yapmiycam hep yaniltiyor beni..

Evet canım ya her ay aynı stres tüketiyo resmen
Hayırlısı artık sabredip bekliycem.h.sonu kan versem cıkar mı kibi de göğüslerindokunamayacak kadar ağrıması ve şişmesi normal mi adet belirtimde hiç olmadı hatta ilk kez böyle bi ağrı yaşıyorum

Canim beklemekten baska caren yok istersen icin rahat etsin diye git saglik ocagina kanda baktir çogu piskolejik oluyorhayirlisi artik..

ben o hatayı ikinci ay yaptım, hadibekleyelim kaliteli sperm olsun bilmem ne diye, bir türlü tutturamadım, bu ay garanti olsun diye gün aşırı devam ediyoruz, en garantisi bu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…