- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.241
Çatladıktan 14 gün sonra adet olunuyor canım. Benim de pazar günü kopkoyuydu pzt günü neredeyse görünmüyordu. Lh bir anda düşüyor demekkibiraz önce yaptığım lh testi. daha önceleri daha koyuydu. şimdi baya bi silikleşti. ne oldu anlamadım. çatladı mı çatlamadı mı? çatladıysa ne zaman adet olurum bilmiyorum :/
ovulasyon testimi canım
bilmiyordum yapmayalım ozmn o testtenay ben onun hamilelik testini yaptım ve beni hayata küstürdü resmen! eczanede bitek o varmış iki tane aldım ikisinide denedim hep 2. çizgi silik çıkıyodu hamileyim falan modunda geziyorum bi kan testi yaptırdım sonuç negatif. doktoruma da göstermiştim idrar testini. kadıncağızı bile yanılttı
Bende ovulasyon testi kullandım ama hıc pozitif olmadı ama dediğin gibi bı ara baya koyulaşmıştı. Bizim yumurtlama olmamış mı oluyor acaba?
yok yok sakın almayın. aynı şekilde internette yine aynı marka ile ilgili bir sürü şikayette var zaten.bilmiyordum yapmayalım ozmn o testten
Çatladıktan 14 gün sonra adet olunuyor canım. Benim de pazar günü kopkoyuydu pzt günü neredeyse görünmüyordu. Lh bir anda düşüyor demekki
kızlar günaydın :) geçen hafta batıma 1 hafta kala erken gebelik testlerinden yapmıştım negatif çıkmıştı, dün tam bat günümdü eşimin ısrarıyla bir tane daha yaptım yaptığım anda çıkan sonuç buşimdi ben hamiş miyim
Yok kuzum 2 gün var adetimecanım umutsuzluga kapılma hemen daha 6 gün varmış batını beklemelisin
hmm olsunn kırmızılar gelene kadar ümitsizliğe kapılmak yokYok kuzum 2 gün var adetime
ovulasyon testimi canım
Canim o teste guvenme benimde iki kere silik cikti hamileyip zannedip iki kere agladim o marka oyle cikariyor niyeyse baska marka al canim benimkide boyle ciomisti ayni marka..
Gebelik testi canım o vardı sadece üç tane aldım birer gün arayla yaptım bi gün daha koyu bi gün daha silik oldu.ay ben onun hamilelik testini yaptım ve beni hayata küstürdü resmen! eczanede bitek o varmış iki tane aldım ikisinide denedim hep 2. çizgi silik çıkıyodu hamileyim falan modunda geziyorum bi kan testi yaptırdım sonuç negatif. doktoruma da göstermiştim idrar testini. kadıncağızı bile yanılttı
Benimde ayni boyle cikmisti canim daha cok erken ben 8gun kala yaptim boyleydi cok erken ciimasi imkansiz zaten adetini bekle canim biliyorum cok zor ama benimde 4gun var ama o testlerden dolayi yemin ettim yapmiycam hep yaniltiyor beni..Buydu testlerden biri karanlıkta cok brlli değil ama
Canim beklemekten baska caren yok istersen icin rahat etsin diye git saglik ocagina kanda baktir çogu piskolejik oluyorhayirlisi artik..Evet canım ya her ay aynı stres tüketiyo resmen
Hayırlısı artık sabredip bekliycem.h.sonu kan versem cıkar mı kibi de göğüslerindokunamayacak kadar ağrıması ve şişmesi normal mi adet belirtimde hiç olmadı hatta ilk kez böyle bi ağrı yaşıyorum
Slm kızlar. bu aydan hiç bir şey anlamadım ben yaaaaa
6 tane ovü testsim vardı 13. 17. 18. 19. 20. 21. günler yaptım. geçen ay 20. gün yumurtlamıştım bu ay koyu çizgiyi yakalayamadık çalışmalar içinde koyu çizgiyi bekledikdündün itibaren bat a kadar keyfi devam ederiz artık.koca 1 ay daha boşa gitti
Benim de yumurtlama günümde olmadı :) aynen seninki gibi 2gün öncesnde oldu.
kızlar günaydın :) geçen hafta batıma 1 hafta kala erken gebelik testlerinden yapmıştım negatif çıkmıştı, dün tam bat günümdü eşimin ısrarıyla bir tane daha yaptım yaptığım anda çıkan sonuç buşimdi ben hamiş miyim
iyi akşamlar canım :)Kizlaaaarrrrr iyi aksamlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?