- 10 Nisan 2016
- 189
- 117
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.261
Napiyosun nasılsıniyi akşamlar canım :)
Aynen cnm benimki de gun gun siliklesti.canım valla bende anlamadım ki. araştırıyorum. ama sanırım yumurtlamış oluyoruz. çünkü benimki gün gün silikleşti.
Canım ben seni gebe sandım takvimi görünce ... Bence adetin geçiştiyse şansın var gibi ...Kizlarrr olabilir miyim sizceee
Yok kuzum nisanda düşük yaptım ama takvimi bi türlü kaldiramadjm yaCanım ben seni gebe sandım takvimi görünce ... Bence adetin geçiştiyse şansın var gibi ...
Aa kusura bakma bilmiyordum canım ya ... Geçmiş olsun ... Peki adetin geçti mi şimdi ...Yok kuzum nisanda düşük yaptım ama takvimi bi türlü kaldiramadjm ya
Yok canim 6 eylülde adet oldum 11 nde bitti 16nsda bat kacirmadim o günü değerlendirdik ( daha önce hiç böyle kanama olmamisti) şimdi 18nde gece adet kanaması gibi bi kanamam oldu acaba mi diye şüphelerim varAa kusura bakma bilmiyordum canım ya ... Geçmiş olsun ... Peki adetin geçti mi şimdi ...
Hoşgeldin inşallah kısa zamanda hamile kalırsınKızlar bende geldim doğum kontrol hapını 13 nde bıraktım 15 n de hasta oldum. Bitmesini bekliyorummmmmm temmuzda evlendm
O az gelen kanama yumurtlama kanaması olabilir ... Değerlendirmen iyi olmuş ama inşaallah tutar ...Yok canim 6 eylülde adet oldum 11 nde bitti 16nsda bat kacirmadim o günü değerlendirdik ( daha önce hiç böyle kanama olmamisti) şimdi 18nde gece adet kanaması gibi bi kanamam oldu acaba mi diye şüphelerim var
Kısmet diyelim rabbim hayırlı evlat versin sağ saglim Herkese bi ihtimal diye düşündüm ama bakalimO az gelen kanama yumurtlama kanaması olabilir ... Değerlendirmen iyi olmuş ama inşaallah tutar ...
Hoşgeldin :)Selam herkese bende varim. Bat 7
Hosbuldum canimHoşgeldin :)
Hiç kesme ümidini çokta düşünme :) akışına bırak :)Hosbuldum canim
Benim bu ay olmadi galiba ümidim yok ilk aydan
Hic aklimdan cikmiyor :)) bi kere kimyasal gebelik yasadim ondan korkularim var cokHiç kesme ümidini çokta düşünme :) akışına bırak :)
Benimde düşügüm oldu gebelik takvimini hala kaldiramadimHic aklimdan cikmiyor :)) bi kere kimyasal gebelik yasadim ondan korkularim var cok
bence kaçmamıştır, spermler 72 saat yaşıyor ama siz devam edin çalışmalara =)
Kızlar bende geldim doğum kontrol hapını 13 nde bıraktım 15 n de hasta oldum. Bitmesini bekliyorummmmmm temmuzda evlendm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?