- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.281
Selam herkese bende varim. Bat 7
Benimde düşügüm oldu gebelik takvimini hala kaldiramadiminşallah Allah isteyen herkese tez zamanda verir Amin
Canim yaptigin yere aynen gir bilgilerine orda yazdigin tarihi sil hicbisey kalmasin sonra oylece kaydet siliniyor bu kadar basit..Yok kuzum nisanda düşük yaptım ama takvimi bi türlü kaldiramadjm ya
Daha erken canım yaa azcık daha sabret :))Eki Görüntüle 1887006
Kızlaaaar artık benim de nur topu gibi tek çizgili testim vardayanamadım kalktım şimdi yaptım :) daha adetime 7gün var
evet canım gün aşırı olması çok iyi ama benim eşimin sperm sayısı biraz az çıktı o yüzden biriksin diye bir kaç gün bekleyelim demiştik ama bu ayda olmayacakben o hatayı ikinci ay yaptım, hadibekleyelim kaliteli sperm olsun bilmem ne diye, bir türlü tutturamadım, bu ay garanti olsun diye gün aşırı devam ediyoruz, en garantisi bu galiba
herkesin ki mi 72 saat yaşıyor acaba kesin bilgi mi bu canım var mı bunun bir testi falan?bence kaçmamıştır, spermler 72 saat yaşıyor ama siz devam edin çalışmalara =)
herkesin ki mi 72 saat yaşıyor acaba kesin bilgi mi bu canım var mı bunun bir testi falan?
ayyyyy hiç sorma kuzum yaaa bizim ki bebekle yatıp bebekle kalkıyor böyle değildi son zamanlarda zıvanadan çıktıevet anlıyorum seni elimizde olmadan yapıyoruz,ama eşler daha cok stres yapıyor valla benim ki benden daha cok takip ediyor o işleri bıdı bıdı kafamın etini yiyor
evet canım netten bende takip ediyorum bunları ama birisi eşimin spermi 25 dk yaşıyormuş demişti de ondan sordum... 13 aydır bebek yolu gözlüyoruz sürekli bu konuyla ilgili araştırma yapıyorum... 3 farklı doktora gittim hiç bir sorun yok dedi. eşim içinde sperm testi verdik onun ileri sayısı biraz düşük çıktı ama doktor bu şartlarda da bebek olur ama biraz zaman alabilir dedi.. zaman aleyhimize işliyor her ay çok kıymetli bizler için yaşta ilerliyor gittikçe... ben pek stres yapmıyorum artık da bu sefer de eşim başladı sabah uyanır uyanmaz ne zaman bebeğimiz olacak diyortatlım internetten araştırabilirsin evet 72 saat yaşıyor, testi benim bildiğim kadarıyla yok canım, ama sen kendini çok kaptırmamaya çalışarak biraz daha bekle bakalım, bazı kadınlar var ilk yapışta hemen kapıyor spermi =) bazılarının biraz zaman alıyor bünyeye ve yumurtlama dönemine de bağlı aslında, biliyorum çok heyecanlı ve beklemesi zor bir süreç ama hayırlısını dile , hayırlı zamanda olsun inşallah
canim ovul, laboquick falan iyidir bide predli bisey vardi onu unuttum :) ben adetim gecince hep farkli markalarinkini alip ayni ornekle yaparim. sende oyle yap derim :) sente lady almak zorunda kaldigim icin kullandigim bi testti ve su kesin bi kanidirki canim benim o test markasiinsani depresyona sokar! tecrubeyle sabittir hayatimGebelik testi canım o vardı sadece üç tane aldım birer gün arayla yaptım bi gün daha koyu bi gün daha silik oldu.
Testlerden hangisi iyidir ki acaba
Moralim nasıl düzelmişti hamileyim diye havaya girdim Can'ım ya10 gün ver bat a ama göğüslerimin ağrısından şişliğinden duramıyorum artık bi de solkasığıma kramp giriyor hep yapayım erken dedim
ay canim oncelikle dusuk icin gecmis olsun Allah'im en dogrusunu bilir hayirlisi diyip cok uzme kendini. ve sonrasinda batin 16 siydi adet olmadin ve 18inde hafif kanaman geldiyse ve surekli devam etmediyse test yapmani tavsiye ederim. dedigin gibi seni bir suprizde bekliyo olabilir :)) insallah mutlu haberlerini aliriz canim benim :)Yok canim 6 eylülde adet oldum 11 nde bitti 16nsda bat kacirmadim o günü değerlendirdik ( daha önce hiç böyle kanama olmamisti) şimdi 18nde gece adet kanaması gibi bi kanamam oldu acaba mi diye şüphelerim var
Daha erken canım yaa azcık daha sabret :))
Benim de 5 gün var bat a meraktan çatlayacam :))
Tüm tekler çift çizgiye dönsün inşallah :)
Ay hadi inşallah canım hafif Kanamam oldu sonra bugün bi baktım bişey yok hafif dediğim 1 Ped dolduracak kadar bile değildi kendimi heveslendirmek istemiyorum biraz önümüzdeki adet günüme kadar bekleyim diyorum sence nasıl yapayım çünkü çok erken geliyor Bana suanay canim oncelikle dusuk icin gecmis olsun Allah'im en dogrusunu bilir hayirlisi diyip cok uzme kendini. ve sonrasinda batin 16 siydi adet olmadin ve 18inde hafif kanaman geldiyse ve surekli devam etmediyse test yapmani tavsiye ederim. dedigin gibi seni bir suprizde bekliyo olabilir :)) insallah mutlu haberlerini aliriz canim benim :)
günaydın kızlar,dün gece rüyamda test yapıyorum pozitif çıkıyor nasıl mutlu oluyorum anlatamam :) o gazla sabah uyandıgımda test yaptım ama negatifhiç umudum kalmadı hasta olucam sanki öle hissediyorum
evet kaybetmemek lazım ama ne bilim cok kaptırdım galiba kendimi hayal kırıklıgına ugradım bi anümidi kaybetmemek lazımm :) ben de gece kalktım meraktan yaptım negatif çıktı :s ne zaman adet olman gerekiyo bugünlerde miydi
senin ne zamn bat canımümidi kaybetmemek lazımm :) ben de gece kalktım meraktan yaptım negatif çıktı :s ne zaman adet olman gerekiyo bugünlerde miydi
evet kaybetmemek lazım ama ne bilim cok kaptırdım galiba kendimi hayal kırıklıgına ugradım bi anbugunlerde olmam lazım bugun 23.gün 22 ile 27 gün arası oluyorum
senin ne zamn bat canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?