Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

ben o hatayı ikinci ay yaptım, hadibekleyelim kaliteli sperm olsun bilmem ne diye, bir türlü tutturamadım, bu ay garanti olsun diye gün aşırı devam ediyoruz, en garantisi bu galiba
evet canım gün aşırı olması çok iyi ama benim eşimin sperm sayısı biraz az çıktı o yüzden biriksin diye bir kaç gün bekleyelim demiştik ama bu ayda olmayacak

herkesin ki mi 72 saat yaşıyor acaba kesin bilgi mi bu canım var mı bunun bir testi falan?

tatlım internetten araştırabilirsin evet 72 saat yaşıyor, testi benim bildiğim kadarıyla yok canım, ama sen kendini çok kaptırmamaya çalışarak biraz daha bekle bakalım, bazı kadınlar var ilk yapışta hemen kapıyor spermi =) bazılarının biraz zaman alıyor bünyeye ve yumurtlama dönemine de bağlı aslında, biliyorum çok heyecanlı ve beklemesi zor bir süreç ama hayırlısını dile , hayırlı zamanda olsun inşallah

evet anlıyorum seni elimizde olmadan yapıyoruz,ama eşler daha cok stres yapıyor valla benim ki benden daha cok takip ediyor o işleri bıdı bıdı kafamın etini yiyor
ayyyyy hiç sorma kuzum yaaa bizim ki bebekle yatıp bebekle kalkıyor böyle değildi son zamanlarda zıvanadan çıktı

evet canım netten bende takip ediyorum bunları ama birisi eşimin spermi 25 dk yaşıyormuş demişti de ondan sordum... 13 aydır bebek yolu gözlüyoruz sürekli bu konuyla ilgili araştırma yapıyorum... 3 farklı doktora gittim hiç bir sorun yok dedi. eşim içinde sperm testi verdik onun ileri sayısı biraz düşük çıktı ama doktor bu şartlarda da bebek olur ama biraz zaman alabilir dedi.. zaman aleyhimize işliyor her ay çok kıymetli bizler için yaşta ilerliyor gittikçe... ben pek stres yapmıyorum artık da bu sefer de eşim başladı sabah uyanır uyanmaz ne zaman bebeğimiz olacak diyor

canim ovul, laboquick falan iyidir bide predli bisey vardi onu unuttum :) ben adetim gecince hep farkli markalarinkini alip ayni ornekle yaparim. sende oyle yap derim :) sente lady almak zorunda kaldigim icin kullandigim bi testti ve su kesin bi kanidirki canim benim o test markasiinsani depresyona sokar! tecrubeyle sabittir hayatim

Yok canim 6 eylülde adet oldum 11 nde bitti 16nsda bat kacirmadim o günü değerlendirdik ( daha önce hiç böyle kanama olmamisti) şimdi 18nde gece adet kanaması gibi bi kanamam oldu acaba mi diye şüphelerim var
ay canim oncelikle dusuk icin gecmis olsun Allah'im en dogrusunu bilir hayirlisi diyip cok uzme kendini. ve sonrasinda batin 16 siydi adet olmadin ve 18inde hafif kanaman geldiyse ve surekli devam etmediyse test yapmani tavsiye ederim. dedigin gibi seni bir suprizde bekliyo olabilir :)) insallah mutlu haberlerini aliriz canim benim :)

Daha erken canım yaa azcık daha sabret :))
Benim de 5 gün var bat a meraktan çatlayacam :))
Tüm tekler çift çizgiye dönsün inşallah :)

Valla gece yataktan kalktım da yaptm meraktan :) erken testlerden bu ama brn onu da biraz yanlş anlamşm ayın 21inde yapmam gerekiyomş :) ama bi şey oldğunu da sanmyrm zaten çünlü hiçbi belirti yok bende

günaydın kızlar,dün gece rüyamda test yapıyorum pozitif çıkıyor nasıl mutlu oluyorum anlatamam :) o gazla sabah uyandıgımda test yaptım ama negatif hiç umudum kalmadı hasta olucam sanki öle hissediyorum

Ay hadi inşallah canım hafif Kanamam oldu sonra bugün bi baktım bişey yok hafif dediğim 1 Ped dolduracak kadar bile değildi kendimi heveslendirmek istemiyorum biraz önümüzdeki adet günüme kadar bekleyim diyorum sence nasıl yapayım çünkü çok erken geliyor Bana suan

ümidi kaybetmemek lazımm :) ben de gece kalktım meraktan yaptım negatif çıktı :s ne zaman adet olman gerekiyo bugünlerde miydi

ümidi kaybetmemek lazımm :) ben de gece kalktım meraktan yaptım negatif çıktı :s ne zaman adet olman gerekiyo bugünlerde miydi
evet kaybetmemek lazım ama ne bilim cok kaptırdım galiba kendimi hayal kırıklıgına ugradım bi an bugunlerde olmam lazım bugun 23.gün 22 ile 27 gün arası oluyorum

evet kaybetmemek lazım ama ne bilim cok kaptırdım galiba kendimi hayal kırıklıgına ugradım bi an bugunlerde olmam lazım bugun 23.gün 22 ile 27 gün arası oluyorum

öyle tabi ben de daha ilk denemede kaptrdm kendimi :S insan isteyince böyle oluyomuş demek hiç aklından çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…