- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.301
Ben de geçen ay çok kaptırmıştım kendimi nerdeyse emindim hemen hamile moduna girmiştim. Hatta adet kanamam ilk başladığında tutunma kanaması olduğundan çok emindimevet kaybetmemek lazım ama ne bilim cok kaptırdım galiba kendimi hayal kırıklıgına ugradım bi anbugunlerde olmam lazım bugun 23.gün 22 ile 27 gün arası oluyorum
Var daha var 5 6 gün daha bekleValla gece yataktan kalktım da yaptm meraktan :) erken testlerden bu ama brn onu da biraz yanlş anlamşmayın 21inde yapmam gerekiyomş :) ama bi şey oldğunu da sanmyrm zaten çünlü hiçbi belirti yok bende
Var daha var 5 6 gün daha bekle
Bazı kadınlarda belirti oluyo bazılarında olmuyo o değişiyo
Hatta aynı kadının farklı hamileliklerinde bile değişkenlik gösteriyo
Düşünmemeye çalış
Canım bende umutlanmıştım dün yaptım benimde negatif çıktı. Hatta bugün yada yarın adet olmam gerekiyo. Kısmet değilmiş bu ay belkide. Önümüzdeki ay alırız güzel haberleri inşallahgünaydın kızlar,dün gece rüyamda test yapıyorum pozitif çıkıyor nasıl mutlu oluyorum anlatamam :) o gazla sabah uyandıgımda test yaptım ama negatifhiç umudum kalmadı hasta olucam sanki öle hissediyorum
Ay bu kızçede benden:)))))) sabırsızlık doğamızda var. O tek çizgiyi görünce resmen çöktüm ben yaaa. Olsun çalışmalara devam:)))Eki Görüntüle 1887006
Kızlaaaar artık benim de nur topu gibi tek çizgili testim vardayanamadım kalktım şimdi yaptım :) daha adetime 7gün var
Bende 2 kere test yaptım ama adet olmadan umudumu kesmicem galiba:)))))Ben de geçen ay çok kaptırmıştım kendimi nerdeyse emindim hemen hamile moduna girmiştim. Hatta adet kanamam ilk başladığında tutunma kanaması olduğundan çok emindim
Biz varya bazen çok abartıyoruz. Azıcık sakin olabilsek biliyorum çok zor ama mecburuz buna.
İnşallah adet olmazsın canım du bakalım biraz daha sabır. Adet gününe kadar bekle bence olmazsan eğer o zmn yaparsın. Öncesinde hep yanıltıyo moral bozuyo çünkü
ay inşallah ya cok sabırsızız çokkkkk :)Canım bende umutlanmıştım dün yaptım benimde negatif çıktı. Hatta bugün yada yarın adet olmam gerekiyo. Kısmet değilmiş bu ay belkide. Önümüzdeki ay alırız güzel haberleri inşallah
Ay bu kızçede benden:)))))) sabırsızlık doğamızda var. O tek çizgiyi görünce resmen çöktüm ben yaaa. Olsun çalışmalara devam:)))
inş hiçbirimiz olmayız da mutlu güzel haberler veririz birbirimizeee :)Ben de geçen ay çok kaptırmıştım kendimi nerdeyse emindim hemen hamile moduna girmiştim. Hatta adet kanamam ilk başladığında tutunma kanaması olduğundan çok emindim
Biz varya bazen çok abartıyoruz. Azıcık sakin olabilsek biliyorum çok zor ama mecburuz buna.
İnşallah adet olmazsın canım du bakalım biraz daha sabır. Adet gününe kadar bekle bence olmazsan eğer o zmn yaparsın. Öncesinde hep yanıltıyo moral bozuyo çünkü
hayırlısı olsun inş hakkımızda canımbenim 26sı, 6 gün kaldı bakalım
inş hiçbirimiz olmayız da mutlu güzel haberler veririz birbirimizeee :)
Ben adet olmadan ikna olmicam galiba:))) ama nedense bende hamileymişim gibi hissetmiyorum. Bakalım bugün olmam lazım benim. Bekliyorum işte. Bugünde inat gibi hiç adet belirtim yok. Normalde şu sıralar kasıklarımın ağrıması lazımdı. Dün ağrım oldu bugün sıfır:))))valla yaa durdu durdu o test çekmecede. gittim alakasız bi zamanda yaptımama nedense olmadı gibi hissediyorum ben yaaa. tamam ümidi kesmiyorum yine ama bilemedim
Ben adet olmadan ikna olmicam galiba:))) ama nedense bende hamileymişim gibi hissetmiyorum. Bakalım bugün olmam lazım benim. Bekliyorum işte. Bugünde inat gibi hiç adet belirtim yok. Normalde şu sıralar kasıklarımın ağrıması lazımdı. Dün ağrım oldu bugün sıfır:))))
bende geldimm bat 13 ekim
yok cnm :)hoşgeldiiiinsen de yumurtlama gününü kaçıranlardan mısın yoksa biz nerdeyse hepimiz kaçırdık
Heyecan dorukta vallahi yaBen adet olmadan ikna olmicam galiba:))) ama nedense bende hamileymişim gibi hissetmiyorum. Bakalım bugün olmam lazım benim. Bekliyorum işte. Bugünde inat gibi hiç adet belirtim yok. Normalde şu sıralar kasıklarımın ağrıması lazımdı. Dün ağrım oldu bugün sıfır:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?