Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

evet kaybetmemek lazım ama ne bilim cok kaptırdım galiba kendimi hayal kırıklıgına ugradım bi an bugunlerde olmam lazım bugun 23.gün 22 ile 27 gün arası oluyorum
Ben de geçen ay çok kaptırmıştım kendimi nerdeyse emindim hemen hamile moduna girmiştim. Hatta adet kanamam ilk başladığında tutunma kanaması olduğundan çok emindim
Biz varya bazen çok abartıyoruz. Azıcık sakin olabilsek biliyorum çok zor ama mecburuz buna.
İnşallah adet olmazsın canım du bakalım biraz daha sabır. Adet gününe kadar bekle bence olmazsan eğer o zmn yaparsın. Öncesinde hep yanıltıyo moral bozuyo çünkü

Valla gece yataktan kalktım da yaptm meraktan :) erken testlerden bu ama brn onu da biraz yanlş anlamşm ayın 21inde yapmam gerekiyomş :) ama bi şey oldğunu da sanmyrm zaten çünlü hiçbi belirti yok bende
Var daha var 5 6 gün daha bekle
Bazı kadınlarda belirti oluyo bazılarında olmuyo o değişiyo
Hatta aynı kadının farklı hamileliklerinde bile değişkenlik gösteriyo
Düşünmemeye çalış

Var daha var 5 6 gün daha bekle
Bazı kadınlarda belirti oluyo bazılarında olmuyo o değişiyo
Hatta aynı kadının farklı hamileliklerinde bile değişkenlik gösteriyo
Düşünmemeye çalış

ay inşallah yaa ama düşünmeden de olmuyomuş işyerinde bi arkadaşın 5.ayda oldu. her ay ağlayarak geliyodu ona üzülüyodum yapma böyle diyodum :) ama omuyomuş demek işte. ben daha ilk aydan başladım acabalara

Canım bende umutlanmıştım dün yaptım benimde negatif çıktı. Hatta bugün yada yarın adet olmam gerekiyo. Kısmet değilmiş bu ay belkide. Önümüzdeki ay alırız güzel haberleri inşallah

Bende 2 kere test yaptım ama adet olmadan umudumu kesmicem galiba:)))))

Ay bu kızçede benden:)))))) sabırsızlık doğamızda var. O tek çizgiyi görünce resmen çöktüm ben yaaa. Olsun çalışmalara devam:)))

valla yaa durdu durdu o test çekmecede. gittim alakasız bi zamanda yaptım ama nedense olmadı gibi hissediyorum ben yaaa. tamam ümidi kesmiyorum yine ama bilemedim

inş hiçbirimiz olmayız da mutlu güzel haberler veririz birbirimizeee :)

valla yaa durdu durdu o test çekmecede. gittim alakasız bi zamanda yaptım ama nedense olmadı gibi hissediyorum ben yaaa. tamam ümidi kesmiyorum yine ama bilemedim
Ben adet olmadan ikna olmicam galiba:))) ama nedense bende hamileymişim gibi hissetmiyorum. Bakalım bugün olmam lazım benim. Bekliyorum işte. Bugünde inat gibi hiç adet belirtim yok. Normalde şu sıralar kasıklarımın ağrıması lazımdı. Dün ağrım oldu bugün sıfır:))))

Bideee normalde göğüslerim inanılmaz acır ve şişer adetten önce ama bu ay ne şişlik ne acı:)))) şaka gibi:))))

aaa bugün mü seninnn ayy heyecandan durulmaz şimdi :) inş gelen giden olmaz

Heyecan dorukta vallahi ya
Benim 5 gün var daha ama göğüs ağrılarım ve şişkinlikler başladı kasıklarımda da iğne gibi batmalar var poffff
Sen bugün olmazsan yarın test yap gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…