Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Ne işe yarıyo soğan kürü? Burda yazdklarını gördüm ama ne işe yarıyo bilmyrm
Polikistik over sendromu tedavisinde faydalı,çikolata kisti ve miyom oluşumlarına karşı tedavi edici özelliği var, sogan kürü yapıp hamile kalan bir çok kişi var canım,

ay maşallahh sıra sıra hamişlerimiz geliyooooooooo bi kan testiylede onaylat kafan rahat olsun sonrada inşallah kolay ve sağlıklı bi doğum için iyi dileklerimizi göndeririz canım sana ay ne sevindim yahu
canııımmmmm çok teşekkür ederim :) akşam iş çıkışı eşimle hastaneye gideceğiz inşallah güzel sonucu alırım
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Anladım canım. Bu hastalkları olmayanın yapmasına gerek yok yani
yani öle düşünmemek lazım aslında yapmakta fayda var,antibiyotik görevide var soganın,6 ayda bir yapmak lazımmış aslında,başka bir sürü faydası var, ben daha cok bizi ilgilendiren kısımlarını yazdım

Ben de yapsam mı ki nasıl bi şey o

Ben de yapsam mı ki nasıl bi şey o
yani değişik tadları seviyorsan içebilirsin kötü degil bence tadı,bitki çayı gibi düşün yapılışı ise;adetinden 2-3 sonra başlayabilirsin , klorsuz kaynamış 1 bucuk bardak suya soganı dörde bölüp 5 dakika kaynatıyorsun,sıcak ile ılık arası iç mutlaka sogutma sakın,sabah aç karna akşam aç karna içiyorsun aynısını akşam da yapıyorsun,taze tüketmek gerekli bu arada soganın kabuklarını soyuyorsun,15 gün boyunca içiyorsun

basitmiş yapılışı da aslında. tiroidlerimde problem var benm aç karnına içmem gereken ilaçlar varr. doktoruma bi asorayım eğer bi mahsuru yoksa ben de yapayım o zmn. çok teşekkür ederim

basitmiş yapılışı da aslında. tiroidlerimde problem var benm aç karnına içmem gereken ilaçlar varr. doktoruma bi asorayım eğer bi mahsuru yoksa ben de yapayım o zmn. çok teşekkür ederim
doktorlar genelde alternatif tıpa karşı biliyorsun ama başka rahatsızlıkların varsa tabi sormakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…