- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.321
inşallah cnm ya reglim biteli 5 gün oldu işte acaba soğan kürünü mü denesem diyorumiyi o zaman bari umut var demektir
Bugün canım valla hiçte olcakmışım gibi belirti yok bugün:))) bakalım kısmetaaa bugün mü seninnn ayy heyecandan durulmaz şimdi :) inş gelen giden olmaz
inş olmazsın aminnnnnnnBugün canım valla hiçte olcakmışım gibi belirti yok bugün:))) bakalım kısmet
içebilirim dersen denemekte fayda var bende yaptım bu ay pazar günü bitti beklemedeyiz bakalım :)inşallah cnm ya reglim biteli 5 gün oldu işte acaba soğan kürünü mü denesem diyorum
inşallah cnm ya reglim biteli 5 gün oldu işte acaba soğan kürünü mü denesem diyorum
Polikistik over sendromu tedavisinde faydalı,çikolata kisti ve miyom oluşumlarına karşı tedavi edici özelliği var, sogan kürü yapıp hamile kalan bir çok kişi var canım,Ne işe yarıyo soğan kürü? Burda yazdklarını gördüm ama ne işe yarıyo bilmyrm
inş canımtutarsa bnimde eylül olucak inşallah :)
canııımmmmm çok teşekkür ederim :) akşam iş çıkışı eşimle hastaneye gideceğiz inşallah güzel sonucu alırımay maşallahhsıra sıra hamişlerimiz geliyooooooooo bi kan testiylede onaylat kafan rahat olsun sonrada inşallah kolay ve sağlıklı bi doğum için iyi dileklerimizi göndeririz canım sana ay ne sevindim yahu
Polikistik over sendromu tedavisinde faydalı,çikolata kisti ve miyom oluşumlarına karşı tedavi edici özelliği var, sogan kürü yapıp hamile kalan bir çok kişi var canım,
tutarsa bnimde eylül olucak inşallah :)
yani öle düşünmemek lazım aslında yapmakta fayda var,antibiyotik görevide var soganın,6 ayda bir yapmak lazımmış aslında,başka bir sürü faydası var, ben daha cok bizi ilgilendiren kısımlarını yazdımAnladım canım. Bu hastalkları olmayanın yapmasına gerek yok yani
yani öle düşünmemek lazım aslında yapmakta fayda var,antibiyotik görevide var soganın,6 ayda bir yapmak lazımmış aslında,başka bir sürü faydası var, ben daha cok bizi ilgilendiren kısımlarını yazdım
yani değişik tadları seviyorsan içebilirsin kötü degil bence tadı,bitki çayı gibi düşün yapılışı ise;adetinden 2-3 sonra başlayabilirsin , klorsuz kaynamış 1 bucuk bardak suya soganı dörde bölüp 5 dakika kaynatıyorsun,sıcak ile ılık arası iç mutlaka sogutma sakın,sabah aç karna akşam aç karna içiyorsun aynısını akşam da yapıyorsun,taze tüketmek gerekli bu arada soganın kabuklarını soyuyorsun,15 gün boyunca içiyorsunBen de yapsam mı ki nasıl bi şey o
yani değişik tadları seviyorsan içebilirsin kötü degil bence tadı,bitki çayı gibi düşün yapılışı ise;adetinden 2-3 sonra başlayabilirsin , klorsuz kaynamış 1 bucuk bardak suya soganı dörde bölüp 5 dakika kaynatıyorsun,sıcak ile ılık arası iç mutlaka sogutma sakın,sabah aç karna akşam aç karna içiyorsun aynısını akşam da yapıyorsun,taze tüketmek gerekli bu arada soganın kabuklarını soyuyorsun,15 gün boyunca içiyorsun
doktorlar genelde alternatif tıpa karşı biliyorsun ama başka rahatsızlıkların varsa tabi sormakta fayda varbasitmiş yapılışı da aslında. tiroidlerimde problem var benm aç karnına içmem gereken ilaçlar varr. doktoruma bi asorayım eğer bi mahsuru yoksa ben de yapayım o zmn. çok teşekkür ederim
doktorlar genelde alternatif tıpa karşı biliyorsun ama başka rahatsızlıkların varsa tabi sormakta fayda var
Henüz yeni deneyecekler burda mı kızlaar
Ben de hiç gitmedim daha kontrole. İlk gittğimde yajlaşık 1ay oldu işte, beni korkutmştu gebelik çok zor olur olsa da düşük olabilr diye. Sonra öğleden sonra somçlarm çktpnda haşimatoya kesin emin oldğnda ilaç yazdı işte. İlaçları kullandktan sonra çocuk için de sorun olmaz dedi. Çok canımı sıkmştı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?